Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim dualarını kabul etsin inşallah canım bende hep nasibimde varsa nasip et diyorum herkes için dua ediyorum inşallah rabbim gönlündekini nasip eder bi akramın 1 oğlu vardı 16 yıl olmadı cocukları ne tedaviler oldu hep bi sorun çıktı olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı tüplerini bağlattı 2 cocuk yeter diye bağlandıktan 1 sene sonra hamileydi rabbim verecek olduktan sonra zamanı da geldikten sonra hiçbişey mani olamaz inşallah vakti zamanı vardır da rabbim bian önce nasip eder sanada

Kızlarıma hamileyken de kullandım ama 6 sene oldu unuttum o zaman da yan etki yapmış mıydı. Aynen hayırllısı hakkımızda sağol canım

Benimde 2 gün kalmış test yaptım yine çıkmadı böyle kuruyunca iz var ama kuruma izi sanırım olsaydı gebelik daha net çıkardı dimi kızlar

ggggfdffrrrdds

Rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin hakkımızda hayırlı olana da gönlümüzü razı etlesin Bana da ters rahim dedi ama kafama takmadım sonuçta Allah isteyince herşey olur biz duamızı edelim Rabbim gönlümüzdekini versin inşallah.

Konuyu açan arkadaş bir süre bakmıyormuş sanırım o yüzden bende etiketlemiştim eklemedi

Canım zaten gebeliğe engel birşey değil ben iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım rahmimin sarkması canımı sıktı.agir kaldırma kabız olma vs.cocuk istiyorsan geç kalma denildi ilerleme durumu oluyormuş sanirim

Resimde hiç çıkmıyor canım ben bile böyle zor görüyom
Daha 2 gün varmış canım ya belkide geç döllenmedir herkesin hemen cıkcak diye bişey yokki benimde misal idrara cok geç geçiyo hamileysem hiç öyle koyu koyu öğrenemedim bak bekliyorum hala bi umut 3 nisan batımdı 5 nisanda negatifti en son 10 nisanda silik bi çizgi çıktı sonradan hala başka test yapmadım yarın yapcam inşallah bakalım kırmızılar gelmeden umudunu kaybetme canım

Doğrudur canım inş tez zamanda olur hayırlısıyla

Kızlar merhaba adetim bu ay 2 gün cok yorgun ve diğer günler lekelenme akıntı şeklinde oldu merak ettiğim su kızlar benim adetim biteli 4 gün oldu kasıkta batma agrı var adet görüp gebelik olma ihtimali var mı ne olur bana yardım edinn adet baslamadan önceki gün de ilişki olmustu

Kızlar konuyu açan arkadaşın hesabı kısa süreliğine pasif sanırım yoksa hergun girerdi güncelleme yapardı engel gibi bişey yedi galiba inşallah geçerde gelir ya isminin yanında üzgün yazdığından beri giremiyo

Olabilirde olmayabilirde canım üstüne görme de olabilir hiç belli olmaz inşallah öyle bişeydir istersen doktora git istersen takip edip test yap evde kendin varsa zamanla cıkmaya başlar zaten

Yok canım benim malesef ilk olacak o benim hayalim allahım nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…