- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.721
Rabbim dualarını kabul etsin inşallah canım bende hep nasibimde varsa nasip et diyorum herkes için dua ediyorum inşallah rabbim gönlündekini nasip eder bi akramın 1 oğlu vardı 16 yıl olmadı cocukları ne tedaviler oldu hep bi sorun çıktı olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı tüplerini bağlattı 2 cocuk yeter diye bağlandıktan 1 sene sonra hamileydi rabbim verecek olduktan sonra zamanı da geldikten sonra hiçbişey mani olamaz inşallah vakti zamanı vardır da rabbim bian önce nasip eder sanadaAmin .benimde ikizlerden önce bir duşuğum oldu iki ay sonra ucuzlerime hamile kaldım birini kaybettim tek yumurta ikizleri oğullarim var birde abimiz .geçen şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım ne zaman Dr .gitsem kendimle ilgili yeni birşey öğreniyorum bana rahmin ters dediler daha sonra sol yumurtalıkta kist var rahimde sarkma var dediler çocuk dusunuyorsan acele et yada hiç düşünme dedibizde Rabbime dua ediyoruz belki birde kız evlat nasip olur .çok istiyorum yaşım geçiyor her gün dualar tesbihler zikirler çekiyorum Rabbim gönlümdekini biliyorsun hayırlı ise nasip et diyorum.ama bencillik yapıp sadece kendime değil herkese dua ediyorum kimin gönlünde ne varsa Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Kızlarıma hamileyken de kullandım ama 6 sene oldu unuttum o zaman da yan etki yapmış mıydı. Aynen hayırllısı hakkımızda sağol canımCanım onunda çeşitleri var Dr babada verdi bir türlü çıkıp alamadım eşime diyorum oda unutuyor kendiside kullanıyormuş meğerbenimkini kullan dedi acaba yan etkilerimi oluyor .evet en iyisi sen dr.danis canım ama ondan olacağını sanmıyorum hamile olmayan düşünmeyen insanlarda alıp kullanıyor çünkü sen yinede işini garantiye al..Hadi hayırlısı inşallah
Rabbim dualarını kabul etsin inşallah canım bende hep nasibimde varsa nasip et diyorum herkes için dua ediyorum inşallah rabbim gönlündekini nasip eder bi akramın 1 oğlu vardı 16 yıl olmadı cocukları ne tedaviler oldu hep bi sorun çıktı olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı tüplerini bağlattı 2 cocuk yeter diye bağlandıktan 1 sene sonra hamileydi rabbim verecek olduktan sonra zamanı da geldikten sonra hiçbişey mani olamaz inşallah vakti zamanı vardır da rabbim bian önce nasip eder sanada
[/QUOTE Amin canım ne güzel söyledin.Rabbim ol der olur herkesin nasibi zamanını bekler .ummadık anda Rabbim mucizesini gönderir
Resim atsana canım ona ışıklı birşey yapıyorlar deneyim bi ters ışık falanBenimde 2 gün kalmış test yaptım yine çıkmadı böyle kuruyunca iz var ama kuruma izi sanırım olsaydı gebelik daha net çıkardı dimi kızlar☹
Rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin hakkımızda hayırlı olana da gönlümüzü razı etlesinAmin .benimde ikizlerden önce bir duşuğum oldu iki ay sonra ucuzlerime hamile kaldım birini kaybettim tek yumurta ikizleri oğullarim var birde abimiz .geçen şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım ne zaman Dr .gitsem kendimle ilgili yeni birşey öğreniyorum bana rahmin ters dediler daha sonra sol yumurtalıkta kist var rahimde sarkma var dediler çocuk dusunuyorsan acele et yada hiç düşünme dedibizde Rabbime dua ediyoruz belki birde kız evlat nasip olur .çok istiyorum yaşım geçiyor her gün dualar tesbihler zikirler çekiyorum Rabbim gönlümdekini biliyorsun hayırlı ise nasip et diyorum.ama bencillik yapıp sadece kendime değil herkese dua ediyorum kimin gönlünde ne varsa Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Resimde hiç çıkmıyor canım ben bile böyle zor görüyomResim atsana canım ona ışıklı birşey yapıyorlar deneyim bi ters ışık falan
Canım zaten gebeliğe engel birşey değil ben iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım rahmimin sarkması canımı sıktı.agir kaldırma kabız olma vs.cocuk istiyorsan geç kalma denildi ilerleme durumu oluyormuş sanirimRabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin hakkımızda hayırlı olana da gönlümüzü razı etlesinBana da ters rahim dedi ama kafama takmadım sonuçta Allah isteyince herşey olur biz duamızı edelim Rabbim gönlümüzdekini versin inşallah.
Etiketlemeyi nasıl yapicamKonuyu açan arkadaş bir süre bakmıyormuş sanırım o yüzden bende etiketlemiştim eklemedi
Daha 2 gün varmış canım ya belkide geç döllenmedir herkesin hemen cıkcak diye bişey yokki benimde misal idrara cok geç geçiyo hamileysem hiç öyle koyu koyu öğrenemedim bak bekliyorum hala bi umut 3 nisan batımdı 5 nisanda negatifti en son 10 nisanda silik bi çizgi çıktı sonradan hala başka test yapmadım yarın yapcam inşallah bakalım kırmızılar gelmeden umudunu kaybetme canımResimde hiç çıkmıyor canım ben bile böyle zor görüyom
Doğrudur canım inş tez zamanda olur hayırlısıylaCanım zaten gebeliğe engel birşey değil ben iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım rahmimin sarkması canımı sıktı.agir kaldırma kabız olma vs.cocuk istiyorsan geç kalma denildi ilerleme durumu oluyormuş sanirim
Olabilirde olmayabilirde canım üstüne görme de olabilir hiç belli olmaz inşallah öyle bişeydir istersen doktora git istersen takip edip test yap evde kendin varsa zamanla cıkmaya başlar zatenKızlar merhaba adetim bu ay 2 gün cok yorgun ve diğer günler lekelenme akıntı şeklinde oldu merak ettiğim su kızlar benim adetim biteli 4 gün oldu kasıkta batma agrı var adet görüp gebelik olma ihtimali var mı ne olur bana yardım edinn adet baslamadan önceki gün de ilişki olmustu
Yok canım benim malesef ilk olacak o benim hayalim allahım nasip eder inşallahCanım bence stresten olamayadabilitsin geç döllenme de olabilir iki ihtimalde düşün herşey in hayırlısı olsun sanırım ikinci gebeligin olacak isminden öyle anladım Bi defa olduysa yine olur üzülme hiç nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?