- 5 Nisan 2019
- 31
- 16
- 18
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.741
Yani böyle adet olup olabilir mi gebelik suan işteyim cnm öğle arası idrar testi alsam yapsam çıkar mı kiOlabilirde olmayabilirde canım üstüne görme de olabilir hiç belli olmaz inşallah öyle bişeydir istersen doktora git istersen takip edip test yap evde kendin varsa zamanla cıkmaya başlar zaten
Kacici gundesin ovulasyon testindeMerhaba bende aranıza yeni katıldım eklermisiniz. Bende 10 aylık evliyim 1 düştüğüm oldu 1,5 aylıkken sonrada ne kadar istediysek olmadı hala deniyoruz nikah tarihim 1 yılı tamamladığı için hsg filmi falan çektirdik eşim sperm testini verdi hepsi normal çıktı hatta 2 tüpümde açıktı artık bu ay ovulasyon testine başladım ama hala koyu çizgiyi göremedim kızlar herşeyim normal çıkmasına rağmen acaba sorun ne
Şöyle söyliyim canım benimde adet olmam gereken zamanlarda bi kere korunmasız ilişkim olmuştu belirli bi adet tarihim yoktu zaten gecikmişti 1 hafta sonrasında kan testinde 34.5 cıkmıştı adetimin ilk gunuyle arasında cok zaman vardı 3 hafta gerideydi yani sağlıksız dedi doktor geç döllenme bile demedi düşer dedi ben adetimin ilk günğnden hesapkamayla 4 haftalık hamile olmam gerekirken daha kanda 1 haftalıktı adete göre 5 haftalıkken bi kanamam başladı ama aynı adet gibiydi parçalı kıpkırmızı koyu yoğun gidip kanda öğrenmeseydim ben adet oldum derdim yani hiç içimde bi gram şüphe olmazdı bile belki diğer aya öğrenirdim kanamam olmayınca o yuzden diyorum hani hersey olabilir diye inşallah rabbim tez zamanda nasip eder canım dualarını kabul eder hayırlısıylaYani böyle adet olup olabilir mi gebelik suan işteyim cnm öğle arası idrar testi alsam yapsam çıkar mı ki
Bat ne zamandı canım ya üzülme gecikme oldu mu dün gece konuşmuştuk amaKan testi negatif çıktı kızlar
Gözün aydın canım ne güzel ya batın geçmişmiydi belirtiler varmıydı nelerdi nasıldıKızlar hamileyiimmm
Tebrik ederim canım benim nihayet koyulasti ya silik olunca insan strese giriyorKizlar bu sabah şimdi yaptim tahminler dogrumus 13 martta ki tek iliskiden kalmışim süpriz oldu esim haberi yok
Canım devamı gelmedi daha dün 1 peçete doldu ama adet kanaması değildi ağrı da yok. Beta HCG 2 çıkmış adete 1 gün var.Bekle bakalım cnm gelmesse devamı yerleşme oldu bir hafta sonra tekrar baktir
Çok sağol canım benim diş dolgusu yapmam lazım memleketimdeyim gidecem onun için hemen sonuç kesinleşseydi iyi olurdu kan vermeye çalışcam bugün bakalım artık Rabbim herkese nasip etsin inşAllahDaha 2 gün varmış canım ya belkide geç döllenmedir herkesin hemen cıkcak diye bişey yokki benimde misal idrara cok geç geçiyo hamileysem hiç öyle koyu koyu öğrenemedim bak bekliyorum hala bi umut 3 nisan batımdı 5 nisanda negatifti en son 10 nisanda silik bi çizgi çıktı sonradan hala başka test yapmadım yarın yapcam inşallah bakalım kırmızılar gelmeden umudunu kaybetme canım
Bak canım burda belli etmiyor ama ışıkta bakınca belli oluyor ancaResim atsana canım ona ışıklı birşey yapıyorlar deneyim bi ters ışık falan
3 nisandı canım 1 ve 2 nisanda lekelenme oldu birer kere sonra 5nisanda test yaptım negatifti 10 nisanda tekrar test yaptım sonradan bi çizgi cıktı silik o gunden beri bekliyorum yarın test yapcam inşallah sabah ama boyle şeyler 2 3 gundur oluyo midem bulanıyo kasıklarım ağrıyo belimde batmalar oluyo kasıklarım bu kadar ağrımazdı hiç ağzımda öyle bi tat varki midemi bulandıranda o zaten sürekli tuvalete cıkıyorum uyku uyku en başından beri uyku zaten ama kasık ağrısı bel batması mide bulantısı ağızda deüişik tat bunlar daha yeni olmaya başladı 3 gündür ilk başlarda hafifti cok ama bugun uyandığımda baya belirgindi hepside adet olcak mışım gibi kasıklarım ağrıyo tek fark belime vuran belime de batma yapan bi ağrı
Bak canım burda belli etmiyor ama ışıkta bakınca belli oluyor anca
Hastanede sin hiç moralini bozma canım inşallah hiç bişey olmayacakValla kuzum şimdi hastanedeyim annem şehir dısında ona demedim üzülmesin diye görümcem de geldi geir işe gitti yapayalnızım anlayacağın burada yazıyorum biraz olsun rahatlıyorum yanımda olduğunuz icin çok teswkkğr ederim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırısn
Valla canım bende görüyorum ama bu lapoquickin gebelik testinde hep böyle çıkıyor diyorlar ya ondan pek ümitlenmiyormBen görüyorum
İnşaAllah gelmez canım Rabbim nasip eder bence sende var bişeyler bi gebelik testi daha yap benceKızlar belim acayip ağrıyo arada kasıklarımada bacaklsrıma vuran bi ağrı giriyo birden bişey aktı gibi oldu ayaktaydım gözlerim doldu geldi işte dedim adetim geldi zorla gittim tuvalete kesin geldi demiştim çünkü ama peceteye sildiğim de normal akıntıydı gayet normaldi allahım nasıl sevindim anlatamam ya kızlar allahım isteyen herkese bi an önce hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin beklemek cok zor
Ben hayal gibi cok silik bi çizgi gördüm canım yaBak canım burda belli etmiyor ama ışıkta bakınca belli oluyor anca
Canlı daha belirgin fotoda bişey gözükmüyor ama bu testler durdukça böyle oluyor diyorlarBen hayal gibi cok silik bi çizgi gördüm canım ya
Bu gidişle oyle olcak gibi vallahiAllah'ım sendeki de ne sabır yavDoğuma gidecen heralde test yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?