Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilirde olmayabilirde canım üstüne görme de olabilir hiç belli olmaz inşallah öyle bişeydir istersen doktora git istersen takip edip test yap evde kendin varsa zamanla cıkmaya başlar zaten
Yani böyle adet olup olabilir mi gebelik suan işteyim cnm öğle arası idrar testi alsam yapsam çıkar mı ki

Kacici gundesin ovulasyon testinde

Yani böyle adet olup olabilir mi gebelik suan işteyim cnm öğle arası idrar testi alsam yapsam çıkar mı ki
Şöyle söyliyim canım benimde adet olmam gereken zamanlarda bi kere korunmasız ilişkim olmuştu belirli bi adet tarihim yoktu zaten gecikmişti 1 hafta sonrasında kan testinde 34.5 cıkmıştı adetimin ilk gunuyle arasında cok zaman vardı 3 hafta gerideydi yani sağlıksız dedi doktor geç döllenme bile demedi düşer dedi ben adetimin ilk günğnden hesapkamayla 4 haftalık hamile olmam gerekirken daha kanda 1 haftalıktı adete göre 5 haftalıkken bi kanamam başladı ama aynı adet gibiydi parçalı kıpkırmızı koyu yoğun gidip kanda öğrenmeseydim ben adet oldum derdim yani hiç içimde bi gram şüphe olmazdı bile belki diğer aya öğrenirdim kanamam olmayınca o yuzden diyorum hani hersey olabilir diye inşallah rabbim tez zamanda nasip eder canım dualarını kabul eder hayırlısıyla

Çok sağol canım benim diş dolgusu yapmam lazım memleketimdeyim gidecem onun için hemen sonuç kesinleşseydi iyi olurdu kan vermeye çalışcam bugün bakalım artık Rabbim herkese nasip etsin inşAllah

Eklentiler

• IMG_20190416_101810.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20190416_101807.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 58

Allah'ım sendeki de ne sabır yav Doğuma gidecen heralde test yerine

Hastanede sin hiç moralini bozma canım inşallah hiç bişey olmayacak dua edecem sana rabbim ikisini de sana bağışlasın inşallah

Kızlar belim acayip ağrıyo arada kasıklarımada bacaklsrıma vuran bi ağrı giriyo birden bişey aktı gibi oldu ayaktaydım gözlerim doldu geldi işte dedim adetim geldi zorla gittim tuvalete kesin geldi demiştim çünkü ama peceteye sildiğim de normal akıntıydı gayet normaldi allahım nasıl sevindim anlatamam ya kızlar allahım isteyen herkese bi an önce hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin beklemek cok zor

İnşaAllah gelmez canım Rabbim nasip eder bence sende var bişeyler bi gebelik testi daha yap bence

Allah'ım sendeki de ne sabır yav Doğuma gidecen heralde test yerine
Bu gidişle oyle olcak gibi vallahi elimde test var ama sabah ilk idrarla yapmak istiyorum kız ondan bugun yapamadım yarın ilk işim test yapmak olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…