Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu gidişle oyle olcak gibi vallahi elimde test var ama sabah ilk idrarla yapmak istiyorum kız ondan bugun yapamadım yarın ilk işim test yapmak olcak

Bazen son attığın mesajlara bakıyorum profilinden acaba test yapmış da ben mi görmedim diye çatlıcamm senin yerine

Canlı daha belirgin fotoda bişey gözükmüyor ama bu testler durdukça böyle oluyor diyorlar
Ben ikinci hamileliğimi öğrendiğimde bundan daha belirsizdi gözümle zor görüyodum canım hiç belli olmuyo ki şu bir bucuk sene içinde bundan daha koyu çıktığı halde kanda negatif çıktığıda oldu ama işte o yızden belirsiz kararsız oluyo insam inanamıyo

Bazen son attığın mesajlara bakıyorum profilinden acaba test yapmış da ben mi görmedim diye çatlıcamm senin yerine
çıkmıcak korkusu bu ay elimi lolumu bağladı normalde inan ayda 4 5 test yapardım buay nolduysa elim kolum bağlandı ama yarın kesin yapıcam bakalım ne cıkcak
Güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum

Ahh aynen bende üçüncü kezdir test yapıyorum yeni burda silik çizgi görüyom bebetaym kullandım daha önceleri hiç yoktu bi gün bile kalıyordu bakalım inşallah bende vardır da bebiş ondan çıkmıştır ya pek bi belirtim de yok zaten şiddetli göğüs ağrısından başka

Başlarda benimde bi göğüs ağrısı vardı öyle cok bişey yoktu son iki üç gundur böyleyim ama genede hala negatif cıkıcakmış gibi hissediyorum içime o korku öyle bi yerleşmiş ki test yapmak gelmiyo içimden ondan

Benimde bat 21 mayıs 14 mayısta dayanamadım kan Testi yaptırdım 4,6 çıktı şimdi dayanamadım yine kan testi yaptırdım bakalım 2 saate kadar belli olacak yükselmiş mi çok heyecanlıyım

İki gün gecti normalde 30 günde bir adet oluyorum 15 martta oldum en son. Yumurtlama donemini iyi değerlendirdigimi düşündüm ama nasip diyelim
Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah canım ya umudunu kaybetme olacak inşallah

Güzel düşün ki güzel sonuçlar alasın canım

Benimde bat 21 mayıs 14 mayısta dayanamadım kan Testi yaptırdım 4,6 çıktı şimdi dayanamadım yine kan testi yaptırdım bakalım 2 saate kadar belli olacak yükselmiş mi çok heyecanlıyım
İnşallah yükselmiştir canım buraya yazmayı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…