- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.761
Amin inşallah kuzum ya yapıcam ama ilk idrarla yapayım diye yarını bekliyorum işteİnşaAllah gelmez canım Rabbim nasip eder bence sende var bişeyler bi gebelik testi daha yap bence ☺
Bu gidişle oyle olcak gibi vallahielimde test var ama sabah ilk idrarla yapmak istiyorum kız ondan bugun yapamadım yarın ilk işim test yapmak olcak
Güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzumAmin inşallah kuzum ya yapıcam ama ilk idrarla yapayım diye yarını bekliyorum işte
Valla canım bende görüyorum ama bu lapoquickin gebelik testinde hep böyle çıkıyor diyorlar ya ondan pek ümitlenmiyorm☺☺
Ben ikinci hamileliğimi öğrendiğimde bundan daha belirsizdi gözümle zor görüyodum canım hiç belli olmuyo ki şu bir bucuk sene içinde bundan daha koyu çıktığı halde kanda negatif çıktığıda oldu ama işte o yızden belirsiz kararsız oluyo insam inanamıyoCanlı daha belirgin fotoda bişey gözükmüyor ama bu testler durdukça böyle oluyor diyorlar
Hadi ya burda da hayal çizgi görüp regl olan çok var ondan üzülmiyim diye beklim bari azcık dha zaten 2 gün var ya da bugün kan verebilsem kan vercemLaboquick de mi çıkıyormuş İnanmam6 senedir 1 kere bile gölgenin g si çıkmadı
çıkmıcak korkusu bu ay elimi lolumu bağladı normalde inan ayda 4 5 test yapardım buay nolduysa elim kolum bağlandı ama yarın kesin yapıcam bakalım ne cıkcakBazen son attığın mesajlara bakıyorum profilinden acaba test yapmış da ben mi görmedim diyeçatlıcamm senin yerine
Güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum
Ahh aynen bende üçüncü kezdir test yapıyorum yeni burda silik çizgi görüyom bebetaym kullandım daha önceleri hiç yoktu bi gün bile kalıyordu bakalım inşallah bende vardır da bebiş ondan çıkmıştır ya pek bi belirtim de yok zaten şiddetli göğüs ağrısından başkaBen ikinci hamileliğimi öğrendiğimde bundan daha belirsizdi gözümle zor görüyodum canım hiç belli olmuyo ki şu bir bucuk sene içinde bundan daha koyu çıktığı halde kanda negatif çıktığıda oldu ama işte o yızden belirsiz kararsız oluyo insam inanamıyo
Amin inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canımGüzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum
Amin inşallah canım yaAmin inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım
Başlarda benimde bi göğüs ağrısı vardı öyle cok bişey yoktu son iki üç gundur böyleyim ama genede hala negatif cıkıcakmış gibi hissediyorum içime o korku öyle bi yerleşmiş ki test yapmak gelmiyo içimden ondanAhh aynen bende üçüncü kezdir test yapıyorum yeni burda silik çizgi görüyom bebetaym kullandım daha önceleri hiç yoktu bi gün bile kalıyordu bakalım inşallah bende vardır da bebiş ondan çıkmıştır ya pek bi belirtim de yok zaten şiddetli göğüs ağrısından başka
Hadi ya burda da hayal çizgi görüp regl olan çok var ondan üzülmiyim diye beklim bari azcık dha zaten 2 gün var ya da bugün kan verebilsem kan vercem ☺
çıkmıcak korkusu bu ay elimi lolumu bağladı normalde inan ayda 4 5 test yapardım buay nolduysa elim kolum bağlandı ama yarın kesin yapıcam bakalım ne cıkcak
İnşallah kuzum ya var olsunda testte görmesemde olur o benimle olsun yeter kiDemekki var diye elin kolun bağlandı
İki gün gecti normalde 30 günde bir adet oluyorum 15 martta oldum en son. Yumurtlama donemini iyi değerlendirdigimi düşündüm ama nasip diyelimBat ne zamandı canım ya üzülme gecikme oldu mu dün gece konuşmuştuk ama
Benimde bat 21 mayıs 14 mayısta dayanamadım kan Testi yaptırdım 4,6 çıktı şimdi dayanamadım yine kan testi yaptırdım bakalım 2 saate kadar belli olacak yükselmiş mi çok heyecanlıyımBaşlarda benimde bi göğüs ağrısı vardı öyle cok bişey yoktu son iki üç gundur böyleyim ama genede hala negatif cıkıcakmış gibi hissediyorum içime o korku öyle bi yerleşmiş ki test yapmak gelmiyo içimden ondan
Hala da adet olmadımBat ne zamandı canım ya üzülme gecikme oldu mu dün gece konuşmuştuk ama
Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah canım ya umudunu kaybetme olacak inşallahİki gün gecti normalde 30 günde bir adet oluyorum 15 martta oldum en son. Yumurtlama donemini iyi değerlendirdigimi düşündüm ama nasip diyelim
Güzel düşün ki güzel sonuçlar alasın canımBaşlarda benimde bi göğüs ağrısı vardı öyle cok bişey yoktu son iki üç gundur böyleyim ama genede hala negatif cıkıcakmış gibi hissediyorum içime o korku öyle bi yerleşmiş ki test yapmak gelmiyo içimden ondan
İnşallah yükselmiştir canım buraya yazmayı unutmaBenimde bat 21 mayıs 14 mayısta dayanamadım kan Testi yaptırdım 4,6 çıktı şimdi dayanamadım yine kan testi yaptırdım bakalım 2 saate kadar belli olacak yükselmiş mi çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?