- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.781
Kırmızılar gelmeden umudunu kaybetme yinede sen canım hiç belli olmazHala da adet olmadım
Haklısın da işte daha önce o kadar cok havalara girip çöktüm ki sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş ya o hesap sanırım gene aynı şey olcak diye böyle davranıyorumGüzel düşün ki güzel sonuçlar alasın canım
0.1 cıktı sanmıyorumKırmızılar gelmeden umudunu kaybetme yinede sen canım hiç belli olmaz
Cnm hala inanmıyorum acaba diyorim test mi yanlus aynı test hep amaTebrik ederim canım benim nihayet koyulasti ya silik olunca insan strese giriyor
Bekle cnm ins artar değerin 10 gün bekleCanım devamı gelmedi daha dün 1 peçete doldu ama adet kanaması değildi ağrı da yok. Beta HCG 2 çıkmış adete 1 gün var.
Bat 15 şubat tı sürekli adet düzensizliği yaşadığım için doktora adet olamıyorum diye gittim. Aşırı göğüs hassasiyetim vardı hafif de sabah bulantıları. 5.5 haftalıkmışGözün aydın canım ne güzel ya batın geçmişmiydi belirtiler varmıydı nelerdi nasıldı
Ya varmi gerçekten kasık batmam var şu anAnaaam çok şükür kız allahım nasıl sevindim ya
Sağol cnm varmi kiAyy canım maşallah yahayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallah
Yazarım tabikide canım inşallah sendende güzel haberler alırızİnşallah yükselmiştir canım buraya yazmayı unutma
Varya hala diyorum ki varmiCanımm tebrik ederimm hemen kaan ver benceee
İnş ins insVar tabi kızzz
Sağol cnmgünaydınn kızlaarTrue white tebrik ederim cnm.
benim 4 günüm kaldı bata ama hamilelikle ilgili hiç belirtim yok .kısmet dicek bişey yok...
Sorma yok cnm maasimi alamadım ki bekliyorum dr gitcemHamdolsun yaaaa. Ne uğraştırdı senikan verdin mi peki
Valla ovu testi yapmadım 13 Mart ti son ilişki bilmiyorim 31 Mart kahve geldi 3 nisanda şak kesildi anlatırım detay ısteyim aksama yaxiyimCanım tebrik ederim çok sevindim inan.13 tek ilişki dedin adetten kaç gün sonra ovulasyon dan ne kadar önce yada sonra oldu
Sorma yok cnm maasimi alamadım ki bekliyorum dr gitcem
Amin inşallah canımHastanede sin hiç moralini bozma canım inşallah hiç bişey olmayacakdua edecem sana rabbim ikisini de sana bağışlasın inşallah
Hayırlı olsun canım benimValla ovu testi yapmadım 13 Mart ti son ilişki bilmiyorim 31 Mart kahve geldi 3 nisanda şak kesildi anlatırım detay ısteyim aksama yaxiyim
Merhaba bende bu aya kadar telefon programlari takip ediyordum ama bu ay ovulasyon testi aldim ve programin gösterdiği gunden 3 gun once yumurtamin catladigini farkrttim akintim ve bikac saatlik kasik agrima da dikkat edince ovulasyon testindeki sonuç doğru galiba o yuzden programlardaki tarihe cok da odaklanmayin kişiden kisiye değişiyorKızlar günaydın nasıl gidiyor hamileler ve hamile kalmak isteyenler ❤kızlar bişey sorwcayım benim bat 3 mayıs 3 gün önce yıkandım ve 2 gündür çalışmalara basladık ben ovulasyon için programla deneyeceğim bu ay ama programda adetten temizlendiğim hemen 1 gün s sonrasında gebelik sansı yüksek gösterdi bizde ona göre uygulucsz ama her gün mi olacak gün aşrımı anlamadım birde 2 gün önceki birlikteliğimden beri kasıklarım cok agrıyor bu normal mi hamile arkadaşlarıma sorsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?