Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 15 şubat tı sürekli adet düzensizliği yaşadığım için doktora adet olamıyorum diye gittim. Aşırı göğüs hassasiyetim vardı hafif de sabah bulantıları. 5.5 haftalıkmış
Maşallah canım ya ne güzel benimde öyle bi kaç gundur inşallah benimde çıkar hayırlısıyla

Ya varmi gerçekten kasık batmam var şu an akıntıda var acaba diyorum hala
Kız acabayı macabayı bırak var var koyulaşmış baya çok şükür bugun benimde akıntım var kasık ve bel batmalarım var akıveriyo bişey adet oldum sanıyorum koşturuyorum tuvalete bende yarın yapıcam testi inşallah

Acilde kan testi yapmıyorlarmış ya
Malesef canım bazı yerlerde böyle bişey var cok saçma bende zorla yaptırmıştım acile alşahtan acil doktoru diretmedi de hemen tamam bakalım demişti cok zor geliyo kayıt ettirmek girişteki çok bilmişlere

Evet evet darısı başına inşallaaahhh. Sen de güzel bir sürpriz yaşa
İnşallah canım benim amin yarın yapıcam test ama içimde hala bi endişe yok diyemem çıkmaz diye ödüm kopuyo bütün hersey var gibi daha önce cok psikolojik belirti yaşadım ama bu kadarını nir arada ilk defa yaşıyorum inşallah yarın çıkar hemen çizgi ya

Yeni hamişleri tebrik ederim bende kasık ağrısıyla bel ağrısı vardı ama bugün yok bitek göğüs hassasiyeti var bat 20 nisan heralde kırmızılar gelecek

Kızlar ya bir çare ben su an ölüyorum midemin agrisindan bulantisindan bir lokma yiyemiyorum hep çeviriyorum oğluma bile bakamiyorum ayağa kalkamiyorum lütfen bir yöntemi olan yokmu hiç böyle kötu olmamıştım

Aynen valla ya off kaldı yine galiba ne yapsam özelde 25 TL ye yapıyorlar 45 dakikada çıkar dediler ben adet günüm de kırmızılar görmezsem gider orda veririm artık

Bak benim bat 15 şubat, 31 martta test yaptım negatif çıktı hep. Adet de olamadım. Göğüslerim aşırı acıyordu olacakmışım gibi. Şimdi de onun için geldim doktora.

Aynen valla ya off kaldı yine galiba ne yapsam özelde 25 TL ye yapıyorlar 45 dakikada çıkar dediler ben adet günüm de kırmızılar görmezsem gider orda veririm artık
İnşallah görmezsin canım bi iki test daha mı aşsan acaba sabahları yapsan koyuşulacak mı bakalım

Bak benim bat 15 şubat, 31 martta test yaptım negatif çıktı hep. Adet de olamadım. Göğüslerim aşırı acıyordu olacakmışım gibi. Şimdi de onun için geldim doktora.
Benimde bat 3 nisandı 5 nşsanda negatifti 10 nisanda sonradan silik çizgi çıkmıştı dahada yapmadım yarın yapıcam insallah test cıkarsa bende hemen doktora gidicem

İki hamileliğimdede hiç bulantı yaşamadım canım doğuma kadar bi kere bile olmamıştı o yuzden hiç bilmiyorum doktora gitsen bulantı hapları varmış onlar işe yarar belki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…