- 14 Mart 2018
- 3.483
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.801
Acilde kan testi yapmıyorlarmış ya
Aile hekimliğine kayıt yapın ordan bakın diyorlar benimde annem yanımda haberi olmadan acilde vereyim dedim ama malesef kaldı artıkYok artıkk ne saçma
Maşallah canım ya ne güzel benimde öyle bi kaç gundur inşallah benimde çıkar hayırlısıylaBat 15 şubat tı sürekli adet düzensizliği yaşadığım için doktora adet olamıyorum diye gittim. Aşırı göğüs hassasiyetim vardı hafif de sabah bulantıları. 5.5 haftalıkmış
Kız acabayı macabayı bırak var var koyulaşmış baya çok şükür bugun benimde akıntım var kasık ve bel batmalarım var akıveriyo bişey adet oldum sanıyorum koşturuyorum tuvalete bende yarın yapıcam testi inşallahYa varmi gerçekten kasık batmam var şu anakıntıda var acaba diyorum hala
Malesef canım bazı yerlerde böyle bişey var cok saçma bende zorla yaptırmıştım acile alşahtan acil doktoru diretmedi de hemen tamam bakalım demişti cok zor geliyo kayıt ettirmek girişteki çok bilmişlereAcilde kan testi yapmıyorlarmış ya
Hayırlı olsun canım benim
Hadi ins cnm hayırlı haberlerKız acabayı macabayı bırak var var koyulaşmış baya çok şükür bugun benimde akıntım var kasık ve bel batmalarım var akıveriyo bişey adet oldum sanıyorum koşturuyorum tuvalete bende yarın yapıcam testi inşallah
Bence var kan ver canım benimCnm hala inanmıyorum acaba diyorim test mi yanlus aynı test hep ama
Evet evet darısı başına inşallaaahhh. Sen de güzel bir sürpriz yaşaMaşallah canım ya ne güzel benimde öyle bi kaç gundur inşallah benimde çıkar hayırlısıyla
Tamam canım bekliyorum.kolay gelsin iyi çalışmalarValla ovu testi yapmadım 13 Mart ti son ilişki bilmiyorim 31 Mart kahve geldi 3 nisanda şak kesildi anlatırım detay ısteyim aksama yaxiyim
İnşallah canım benim amin yarın yapıcam test ama içimde hala bi endişe yok diyemem çıkmaz diye ödüm kopuyo bütün hersey var gibi daha önce cok psikolojik belirti yaşadım ama bu kadarını nir arada ilk defa yaşıyorum inşallah yarın çıkar hemen çizgi yaEvet evet darısı başına inşallaaahhh. Sen de güzel bir sürpriz yaşa
Ovulasyona göre ayın 14 yumurtlama olması gerekiyordu ben 10 başladım ama hala koyu çizgi yokKacici gundesin ovulasyon testinde
Aynen valla ya off kaldı yine galiba ne yapsam özelde 25 TL ye yapıyorlar 45 dakikada çıkar dediler ben adet günüm de kırmızılar görmezsem gider orda veririm artıkMalesef canım bazı yerlerde böyle bişey var cok saçma bende zorla yaptırmıştım acile alşahtan acil doktoru diretmedi de hemen tamam bakalım demişti cok zor geliyo kayıt ettirmek girişteki çok bilmişlere
Bak benim bat 15 şubat, 31 martta test yaptım negatif çıktı hep. Adet de olamadım. Göğüslerim aşırı acıyordu olacakmışım gibi. Şimdi de onun için geldim doktora.İnşallah canım benim amin yarın yapıcam test ama içimde hala bi endişe yok diyemem çıkmaz diye ödüm kopuyo bütün hersey var gibi daha önce cok psikolojik belirti yaşadım ama bu kadarını nir arada ilk defa yaşıyorum inşallah yarın çıkar hemen çizgi ya
İnşallah görmezsin canım bi iki test daha mı aşsan acaba sabahları yapsan koyuşulacak mı bakalımAynen valla ya off kaldı yine galiba ne yapsam özelde 25 TL ye yapıyorlar 45 dakikada çıkar dediler ben adet günüm de kırmızılar görmezsem gider orda veririm artık
Benimde bat 3 nisandı 5 nşsanda negatifti 10 nisanda sonradan silik çizgi çıkmıştı dahada yapmadım yarın yapıcam insallah test cıkarsa bende hemen doktora gidicemBak benim bat 15 şubat, 31 martta test yaptım negatif çıktı hep. Adet de olamadım. Göğüslerim aşırı acıyordu olacakmışım gibi. Şimdi de onun için geldim doktora.
Kızlar hamileyiimmm
İki hamileliğimdede hiç bulantı yaşamadım canım doğuma kadar bi kere bile olmamıştı o yuzden hiç bilmiyorum doktora gitsen bulantı hapları varmış onlar işe yarar belki yaKızlar ya bir çare ben su an ölüyorum midemin agrisindan bulantisindan bir lokma yiyemiyorum hep çeviriyorum oğluma bile bakamiyorum ayağa kalkamiyorum lütfen bir yöntemi olan yokmu hiç böyle kötu olmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?