- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.821
Hadi insallah hamilelik belirtisi olsun aminnnGöğüslerime iğne batırıyolar gibi oluyo sanki bugun bide bu çıktı kızlar
Nasılsın canım biraz daha iyi misinHadi insallah hamilelik belirtisi olsun aminnn
Amiiiiinn amin inşallah. Bir sorun görünmüyor dedi doktor ama heves etmem için erken değil demi yaaaAyyyy maşaAllahRabbim hayırla devamını nasip etsinnn
Bnmkide 16 gun hala koyu cizgi goremedim malesefOvulasyona göre ayın 14 yumurtlama olması gerekiyordu ben 10 başladım ama hala koyu çizgi yok
Uyudum uyandım biraz kanamam durdu bebek bezi taktım orkid yetmiyordu eşim geldi cnm yanıma son serumu bitsin cıkaxagız bebek kederleri duruyor halaNasılsın canım biraz daha iyi misin
Testlerim bitti bugün alayım ama testlerle de hiç uğraşmak istemiyorum bide öğrenmem lazım kesin olarak var mı yok mu diyeİnşallah görmezsin canım bi iki test daha mı aşsan acaba sabahları yapsan koyuşulacak mı bakalım
Bnmkide 16 gun hala koyu cizgi goremedim malesef
[/QUOTE
Ben ilk defa kullanıyorum sen
Canım tebrikler evet hamilelik var günün nekadar geçmiştiArkadaşlar selam. Enabızdan sonucum baktım doktora gelmeden şuan doktorda sıra bekliyorum henüz sonuç hakkında konuşmadım ama size de atayım sanırım hamileyimmmmmm
çok şükür canım inşallah komple kesilirUyudum uyandım biraz kanamam durdu bebek bezi taktım orkid yetmiyordu eşim geldi cnm yanıma son serumu bitsin cıkaxagız bebek kederleri duruyor hala
Testlerim bitti bugün alayım ama testlerle de hiç uğraşmak istemiyorum bide öğrenmem lazım kesin olarak var mı yok mu diye o zaman kan ver gene canım inşallah hayırlısı olur ya
Maşallah canım daha yeni gözünaydınArkadaşlar selam. Enabızdan sonucum baktım doktora gelmeden şuan doktorda sıra bekliyorum henüz sonuç hakkında konuşmadım ama size de atayım sanırım hamileyimmmmmm
evet pozitif çıkmış gözün aydınArkadaşlar selam. Enabızdan sonucum baktım doktora gelmeden şuan doktorda sıra bekliyorum henüz sonuç hakkında konuşmadım ama size de atayım sanırım hamileyimmmmmm
Hap kullanamiyorum canım hep satımla geçmişti benim günlerim suan eşim çalıştığı için gidemiyorum bi kaç gün sonra belki ay ölüyorum doktora söyledim bişey demedi zorla yoksa hastanede sürünürsün dedi tskler canım benim senin de bu belirsizliğin bitseydi iyi olurdu bu belirtiler sen deki belirtilerin hepsi bende var ama fazlası İnsallah hamilesindir canım kötü olduğum için fazla soramiyorumda sizleriİki hamileliğimdede hiç bulantı yaşamadım canım doğuma kadar bi kere bile olmamıştı o yuzden hiç bilmiyorum doktora gitsen bulantı hapları varmış onlar işe yarar belki ya
Canım dikkat et kendine evde sakin kalkma dinlen ilaçlarını iç inşallah rabbim sana yavrularını bagislayacak iyi düşün geçmiş olsun canımUyudum uyandım biraz kanamam durdu bebek bezi taktım orkid yetmiyordu eşim geldi cnm yanıma son serumu bitsin cıkaxagız bebek kederleri duruyor hala
Allah razı olsun canım rabbim şifa versin inşallah haber ederim yarın inşallah yapınca hemen yazarım zaten olumlu olumsuz duramamHap kullanamiyorum canım hep satımla geçmişti benim günlerim suan eşim çalıştığı için gidemiyorum bi kaç gün sonra belki ay ölüyorum doktora söyledim bişey demedi zorla yoksa hastanede sürünürsün dedi tskler canım benim senin de bu belirsizliğin bitseydi iyi olurdu bu belirtiler sen deki belirtilerin hepsi bende var ama fazlası İnsallah hamilesindir canım kötü olduğum için fazla soramiyorumda sizleriama bakım okuyorum canım bilgi alıyorum dikkat et kendine haber et yarin
Allah razı olsun canım rabbim şifa versin inşallah haber ederim yarın inşallah yapınca hemen yazarım zaten olumlu olumsuz duramam
Onun isminin yanında üzgün yazıyo canım hesabına bişey olmuş galiba ya sanırım engelli gibi bişey anlamadım ki bendeKızlarrrrr mavi boncuğum nerelerde hiç yazmıyor merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?