Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Göğüslerime iğne batırıyolar gibi oluyo sanki bugun bide bu çıktı kızlar

Uyudum uyandım biraz kanamam durdu bebek bezi taktım orkid yetmiyordu eşim geldi cnm yanıma son serumu bitsin cıkaxagız bebek kederleri duruyor hala
çok şükür canım inşallah komple kesilir
Testlerim bitti bugün alayım ama testlerle de hiç uğraşmak istemiyorum bide öğrenmem lazım kesin olarak var mı yok mu diye o zaman kan ver gene canım inşallah hayırlısı olur ya
Arkadaşlar selam. Enabızdan sonucum baktım doktora gelmeden şuan doktorda sıra bekliyorum henüz sonuç hakkında konuşmadım ama size de atayım sanırım hamileyimmmmmm
Maşallah canım daha yeni gözünaydın

İki hamileliğimdede hiç bulantı yaşamadım canım doğuma kadar bi kere bile olmamıştı o yuzden hiç bilmiyorum doktora gitsen bulantı hapları varmış onlar işe yarar belki ya
Hap kullanamiyorum canım hep satımla geçmişti benim günlerim suan eşim çalıştığı için gidemiyorum bi kaç gün sonra belki ay ölüyorum doktora söyledim bişey demedi zorla yoksa hastanede sürünürsün dedi tskler canım benim senin de bu belirsizliğin bitseydi iyi olurdu bu belirtiler sen deki belirtilerin hepsi bende var ama fazlası İnsallah hamilesindir canım kötü olduğum için fazla soramiyorumda sizleri ama bakım okuyorum canım bilgi alıyorum dikkat et kendine haber et yarin

Uyudum uyandım biraz kanamam durdu bebek bezi taktım orkid yetmiyordu eşim geldi cnm yanıma son serumu bitsin cıkaxagız bebek kederleri duruyor hala
Canım dikkat et kendine evde sakin kalkma dinlen ilaçlarını iç inşallah rabbim sana yavrularını bagislayacak iyi düşün geçmiş olsun canım

Allah razı olsun canım rabbim şifa versin inşallah haber ederim yarın inşallah yapınca hemen yazarım zaten olumlu olumsuz duramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…