- 22 Mart 2019
- 5.281
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.841
Beta hcg mi acaba bu oyleyse kesin hamilesiniz eger lh testi ise bugunu mutlaka degerlendirin esinizleKızlar acil yardım üst üste iki kere yaptım böyle çıktı şimdi yaptım sabahtan beri yaptığım ikinci idrarda çıktı ne yapmam gerekiyor
Canım pik olmuş bugünü ve diğer iki günü üst üste değerlendirin yarın çatlar büyük ihtimalleDün yoktu bu sabah çıktı iki çizgi yardımcı olursanız sevinirim ilk defa kullanıyorum
Amiiiiinn amin inşallah. Bir sorun görünmüyor dedi doktor ama heves etmem için erken değil demi yaaa
Regl günüm bugünlerdeydi canım. Tam Gün kestiremiyorum çünkü hiç günü gününe olmaz ama dün bugün yarın falan :)Canım tebrikler evet hamilelik var günün nekadar geçmişti
Teşekkür ederim 1 saattir ağlıyorum mutluluktan Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh.çok şükür canım inşallah komple kesilir
Maşallah canım daha yeni gözünaydın
tebrik ederim cnm.sağlıkla kucağınıza alırsınız inşlh.Teşekkür ederim 1 saattir ağlıyorum mutluluktan Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh.
Bak canım burda belli etmiyor ama ışıkta bakınca belli oluyor anca
Keşke direk gidip kan verseydin canım ya belki testte çıkmıyordurHaataneye gitmek istiyorum ama eşim izin vermiyo bekle diyo test yapıyorum çıkmıyo ama mide bulantısından yanmasından kasık bel ağrısından göğüs batmasından duramıyorum nasıl bişeydir bu ya allahım bi çıksaydı nolurdu ki idrarım bile değişti ağır bi koku var aşırı bulanık idrarımı oyle görğnce cıkar büyük ihtimal dedim 2 bucuk saat falan olmuştu tuvaletimi tutalı bi bardak su 2 bardak çay içmiştim geçenki gibi silik bile cıkmadı ya şaka gibi ya ağlayamıyorum da tıkandım resmen biliyodum böyle olacağını
Bende de oyle hıc bisey anlamadım bu testtenOvulasyona göre ayın 14 yumurtlama olması gerekiyordu ben 10 başladım ama hala koyu çizgi yok
Deger en az kac olmalı pekıCanım tebrikler evet hamilelik var günün nekadar geçmişti
Canım bilemedim şimdi tekrar etmek lazım başta çıkıp sonradan kaybolanlari ama yinede hamile olanlarında gördük .günün gecmismiydiKuruma çizgisi mi sence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?