Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar aranizda ikinci kez hamile kalip belirtileri farkli yasayan var mi...benim dun adet gunumdu olmadim 3 gundur sabah bulantim oluyo ozellikle bu sabah kotu oldum ara ara kasik ve bel agrim oluyo bacaklarim sizliyor ilk hamileligimde gogus uclarim acimisyi baskada belirtim olmamisti maalesef 35 haftada kalbi durdu bebegimin simdi tekrar hamile kalmaya calisiyorum

Kızlar acil yardım üst üste iki kere yaptım böyle çıktı şimdi yaptım sabahtan beri yaptığım ikinci idrarda çıktı ne yapmam gerekiyor

Batmalar oluyor dün bi faaliyet yoktu iki çizgiyi görünce değerlendiririz demiştik peki üst üste sperm kalitesinde sıkıntı olur mu tutması için bişeyler yapmamız gerekir mi

Dayanamadım 14.02de yaptım testi negatif çıktı bunlar ne diyorum o zaman neden diyorum ya

Haataneye gitmek istiyorum ama eşim izin vermiyo bekle diyo test yapıyorum çıkmıyo ama mide bulantısından yanmasından kasık bel ağrısından göğüs batmasından duramıyorum nasıl bişeydir bu ya allahım bi çıksaydı nolurdu ki idrarım bile değişti ağır bi koku var aşırı bulanık idrarımı oyle görğnce cıkar büyük ihtimal dedim 2 bucuk saat falan olmuştu tuvaletimi tutalı bi bardak su 2 bardak çay içmiştim geçenki gibi silik bile cıkmadı ya şaka gibi ya ağlayamıyorum da tıkandım resmen biliyodum böyle olacağını

Keşke direk gidip kan verseydin canım ya belki testte çıkmıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…