- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.861
Yok canım henüz 2 gün varCanım bilemedim şimdi tekrar etmek lazım başta çıkıp sonradan kaybolanlari ama yinede hamile olanlarında gördük .günün gecmismiydi
Gidemiyorum canım eşim gitmeyelim hep aynı şey diyo oluyo olsa idrardada çıkar sen iyice paranoyaklaştın diyoKeşke direk gidip kan verseydin canım ya belki testte çıkmıyordur
Yarın gündüz idrarın la yap bide canım belki o zaman çıkarGidemiyorum canım eşim gitmeyelim hep aynı şey diyo oluyo olsa idrardada çıkar sen iyice paranoyaklaştın diyo
5 in üzeri gebelik ama adetten kaç gün geçti mesela benimde adete iki gün kala 42 di ama kimyasal gebelik oldu.onun için soruyorum haftasına göre değer nasıl diye bunun için adet tarihini bilmek gerekDeger en az kac olmalı pekı
Almaz artık test canım adamda bıktı bi tane almıştı zaten yarın sabah yap demişti ben dayanamadım yaptım daha ona bişey demedim yaptım diye ayriyetten kızar zaten yaptığımda o kadar umutluydum ki görücem o çizgiyi diye hala inanamıyorum gerçekten yaYarın gündüz idrarın la yap bide canım belki o zaman çıkar
Belki biraz durunca çıkar canım sıkma canını ya ümidini kaybetme dediğin gibi kırmızılar gelene kadar ümit varAlmaz artık test canım adamda bıktı bi tane almıştı zaten yarın sabah yap demişti ben dayanamadım yaptım daha ona bişey demedim yaptım diye ayriyetten kızar zaten yaptığımda o kadar umutluydum ki görücem o çizgiyi diye hala inanamıyorum gerçekten ya
Canım ya biz kadınlar kendimizi o kadar kaptırıyoruz ve ümitlendiriyoruz ki sonra böyle hayal kırıklığı yaşıyoruz bende şimdi senin gibi vücudumu dinliyorum resmen ve daha adetime 10 gün varAlmaz artık test canım adamda bıktı bi tane almıştı zaten yarın sabah yap demişti ben dayanamadım yaptım daha ona bişey demedim yaptım diye ayriyetten kızar zaten yaptığımda o kadar umutluydum ki görücem o çizgiyi diye hala inanamıyorum gerçekten ya
Çıktı zaten canım elimde tes bi saattir bakıyorum sürekli yavaş yavaş çıktı gene ikinci çizgi kamerada gözükmez sanırım amaBelk
Belki biraz durunca çıkar canım sıkma canını ya ümidini kaybetme dediğin gibi kırmızılar gelene kadar ümit var
Resmini atar mısın bizde bakalımFlaşla baktığımda bi çizgi görünüyo ama testi 14.02de yaptım kuruma çizgisidir deme artık oda zaten öyle 5dakkada çıkan cizgiler hiç beni bulmaz
Adetim geçeli baya oldu. Bunlar değerlerim. 15 şubattı sat. 5 buçuk haftalık gibi görünüyor dedi. 2 hafta sonra kalp atışını dinleyelim dediKaç çıktı değerin canımm ve adetin geçti mi
Hayırlı olsuuunnnTeşekkür ederim 1 saattir ağlıyorum mutluluktan Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh.
Şu anda 4 yada 5 nci haftalik olmalıTamam canım bekliyorum.kolay gelsin iyi çalışmalar
Adetim geçeli baya oldu. Bunlar değerlerim. 15 şubattı sat. 5 buçuk haftalık gibi görünüyor dedi. 2 hafta sonra kalp atışını dinleyelim dediEki Görüntüle 2259146
Bu kadar görünüyo anca görebilen var mı kızlar
Onu ben de göremedimHcg değerini göremedim ay
Onu ben de göremedimiki sayfa tahlil var hcg yok. Keseyi gördük ama
Onu ben de göremedimiki sayfa tahlil var hcg yok. Keseyi gördük ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?