Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın gündüz idrarın la yap bide canım belki o zaman çıkar
Almaz artık test canım adamda bıktı bi tane almıştı zaten yarın sabah yap demişti ben dayanamadım yaptım daha ona bişey demedim yaptım diye ayriyetten kızar zaten yaptığımda o kadar umutluydum ki görücem o çizgiyi diye hala inanamıyorum gerçekten ya

Belk Belki biraz durunca çıkar canım sıkma canını ya ümidini kaybetme dediğin gibi kırmızılar gelene kadar ümit var

Flaşla baktığımda bi çizgi görünüyo ama testi 14.02de yaptım kuruma çizgisidir deme artık oda zaten öyle 5dakkada çıkan cizgiler hiç beni bulmaz

Canım ya biz kadınlar kendimizi o kadar kaptırıyoruz ve ümitlendiriyoruz ki sonra böyle hayal kırıklığı yaşıyoruz bende şimdi senin gibi vücudumu dinliyorum resmen ve daha adetime 10 gün var Hayırlısı böyleymiş diycen bir dahaki aylara bırakıcan canım üzülme iyice strese sokma kendini

Belk
Belki biraz durunca çıkar canım sıkma canını ya ümidini kaybetme dediğin gibi kırmızılar gelene kadar ümit var
Çıktı zaten canım elimde tes bi saattir bakıyorum sürekli yavaş yavaş çıktı gene ikinci çizgi kamerada gözükmez sanırım ama

Bu kadar görünüyo anca görebilen var mı kızlar

Eklentiler

• 20190416_151308.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 85
Hanımlar siz testlerinizi gönderince bende baktım bende de silik çizgi varmış suan baktım da ama benim kanamam oldu karnım çokta fazla sancıyor tuvaletten cıkamıyorum adet mi kanamamı yine de gebelik var mıdır ne yapsam bilemedim ?

Eklentiler

• CED3CC43-9944-425E-8A2E-1B17F9022C96.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 76
  • 6C0F9974-08EF-4CC8-9700-99E1414E32E4.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…