Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sımdı ovulasyon testinde yumurtlama gunune yaklastıkca cızgı koyulasması gerekmıyor mu ben gunde 2 kez yapıyorum bu testi 2 gun ince cok silik 2. Cızgı vardı ama artık o da yok ben mi anlamadım neden boyle olabilir

Takvime gore yumurtlama gununu gectım ama ben yakalayamadım testte akıntı VS de yok

Canım sanırım mavi boncuğumun hesabı geçici olarak pasif galiba üzgün yazıyo çünkü yoksa sürekli çevrimiçiydi o inşallah hesabı cabuk aktifleşir

Canım neden profilinde üzgün yazıyor bişey mi oldu ben de doktordan geldim moralim bozuk 6 haftalık kese var bebek yok bir hafta sonra yine gel dedi ama moralini bozma bazen bu haftalarda cikmayabiliyor a

Üzgün üye yazıyo aynen bişey mi oldu canım hayırdır ya maviboncuğum etikette olmuyo yapamadım allah allah

Canlarım beni düşündüğünüz için ikinizede çok teşekkür ederim bir aksilik olmuştu tekrar burdayım
Hayal Kocak üzülme canım bende gittiğimde görememiştim bu hafta tekrar gidicem inşaallah insan ister istemez strese kapılıyor ama dua edelim inşaallah görürüz
Nasıl durumlarınız şimdi?
Bu arada hesabım pasif olduğu için hiçbir bildirim gelmedi arkadaşlar
Adını listeye yazdırmak isteyenler adımı etiketleyip tekrar yazarlarsa eklerim. Sayfalar çok biriktiği için tek tek okuyamadım

Çok şükğr canım ya ben söyledim hep hesabı pasif galiba diye çok şükür düzelmiş

Böyle uzme kendini canım ya kan ver belki orda çıkar yada doktora git cNim harap ettin kendini ya çok üzüldüm

Hamile olan arkadslar testi sabah yaptiniz pozitif gün içinde tekrar baktinizmi pozitifmi idi ben yaptım cikmadi ya acaba baj şüphelerim gerçekçi mi 50 tane loboquik hepsi aynıydı bugüne kadar da bu sabahki gibi cikmadi kafam karisti yaaa bu test yanlis olmasin uyanır uyanmaz yaptığım

Eklentiler

• 20190416_075920.webp
    10 KB · Görüntüleme: 47
  • 20190416_074649.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 41
Sağolasın sen olmadınmı hala tatlım varmı bi değişiklik?
Yok ben hala olmadım adet test yaptım bugun gene sonradan silik çizgi çıktı eşimle konultum biraz daha bekleyelim hala daha adet olmazsan kan verirsin dedi oda biliyo cok duzensizdi adetim benim arada sapıtırdı illa gene öyle olabilir diyo silik çizgileri hamilelikten saymıyo o inanmıyo daha önce cok silik çizgi cıktı gittik kan verdim negatifti o yuzden bekleyelim diyo

Bence yarın sabah ilk idrarla bak bakalım bide canım gün içindeki idrarlara ilk haftalarda pek guven olmuyo inşallah öyledir

Sen gelmeyeli ben hamileyim

O da haklı bi yerde emin olmak istiyor tabi
Sabır canım sabır bakalım nereye varacak bu işin sonu

Yaaa hoşgeldinnn. Bende diyorum neden yok. Bakamadım bir türlü memlekete geldim. Bir arada ben pasiftim ama fark eden olmamıştı

Nasılsın iyi misin canımm benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…