- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.881
İki doktora gittikAaa kese göründüyse ohhh hayırlı olsunnnKarından mı bakıldı canım
İki doktora gittikbiri vajinal baktı ilk, diğeri karından baktı. Sağol canım 2 hafta falan var heralde aramızda.
Takvime gore yumurtlama gununu gectım ama ben yakalayamadım testte akıntı VS de yokKızlar sımdı ovulasyon testinde yumurtlama gunune yaklastıkca cızgı koyulasması gerekmıyor mu ben gunde 2 kez yapıyorum bu testi 2 gun ince cok silik 2. Cızgı vardı ama artık o da yok ben mi anlamadım neden boyle olabilir
Malesef yine gelde ağlama eşim geldi gösterdim biraz daha bekleyelim bakalım adet olmazsan gideriz kan verirsin dedi şimdi bi haftada bu teste bakarak geçer artık şaka gibi gerçektenYeni mi buuu
Canım keşke sabah yapsaydin ya ondan varsa bile silik çıkar belkiDayanamadım 14.02de yaptım testi negatif çıktı bunlar ne diyorum o zaman neden diyorum ya
Sonradan çıktı gene çizgi bilseydim böyle olacağını sabah yapardım kaptırdım kendimi gene tutamadımCanım keşke sabah yapsaydin ya ondan varsa bile silik çıkar belki
Canım sanırım mavi boncuğumun hesabı geçici olarak pasif galiba üzgün yazıyo çünkü yoksa sürekli çevrimiçiydi o inşallah hesabı cabuk aktifleşir
Canım neden profilinde üzgün yazıyor bişey mi oldu ben de doktordan geldim moralim bozuk 6 haftalık kese var bebek yok bir hafta sonra yine gel dedi ama moralini bozma bazen bu haftalarda cikmayabiliyor a
Üzgün üye yazıyo aynen bişey mi oldu canım hayırdır ya maviboncuğum etikette olmuyo yapamadım allah allah
Çok şükğr canım ya ben söyledim hep hesabı pasif galiba diye çok şükürCanlarım beni düşündüğünüz için ikinizede çok teşekkür ederimbir aksilik olmuştu tekrar burdayım
Hayal Kocak üzülme canım bende gittiğimde görememiştim bu hafta tekrar gidicem inşaallah insan ister istemez strese kapılıyor ama dua edelim inşaallah görürüz
Nasıl durumlarınız şimdi?
Bu arada hesabım pasif olduğu için hiçbir bildirim gelmedi arkadaşlar
Adını listeye yazdırmak isteyenler adımı etiketleyip tekrar yazarlarsa eklerim. Sayfalar çok biriktiği için tek tek okuyamadım
Böyle uzme kendini canım ya kan ver belki orda çıkar yada doktora git cNim harap ettin kendini ya çok üzüldümHaataneye gitmek istiyorum ama eşim izin vermiyo bekle diyo test yapıyorum çıkmıyo ama mide bulantısından yanmasından kasık bel ağrısından göğüs batmasından duramıyorum nasıl bişeydir bu ya allahım bi çıksaydı nolurdu ki idrarım bile değişti ağır bi koku var aşırı bulanık idrarımı oyle görğnce cıkar büyük ihtimal dedim 2 bucuk saat falan olmuştu tuvaletimi tutalı bi bardak su 2 bardak çay içmiştim geçenki gibi silik bile cıkmadı ya şaka gibi ya ağlayamıyorum da tıkandım resmen biliyodum böyle olacağını
Aman kuzum üzülme sen hamilesin zaten rahatsızsın bide benim için üzülme kıyamamBöyle uzme kendini canım ya kan ver belki orda çıkar yada doktora git cNim harap ettin kendini ya çok üzüldüm
Çok şükğr canım ya ben söyledim hep hesabı pasif galiba diye çok şükürdüzelmiş
Yok ben hala olmadım adet test yaptım bugun gene sonradan silik çizgi çıktı eşimle konultum biraz daha bekleyelim hala daha adet olmazsan kan verirsin dedi oda biliyo cok duzensizdi adetim benim arada sapıtırdı illa gene öyle olabilir diyo silik çizgileri hamilelikten saymıyo o inanmıyo daha önce cok silik çizgi cıktı gittik kan verdim negatifti o yuzden bekleyelim diyoSağolasınsen olmadınmı hala tatlım varmı bi değişiklik?
Bence yarın sabah ilk idrarla bak bakalım bide canım gün içindeki idrarlara ilk haftalarda pek guven olmuyo inşallah öyledirHamile olan arkadslar testi sabah yaptiniz pozitif gün içinde tekrar baktinizmi pozitifmi idi ben yaptım cikmadi ya acaba baj şüphelerim gerçekçi mi 50 tane loboquik hepsi aynıydı bugüne kadar da bu sabahki gibi cikmadi kafam karisti yaaabu test yanlis olmasin uyanır uyanmaz yaptığım
Malesef yine gelde ağlama eşim geldi gösterdim biraz daha bekleyelim bakalım adet olmazsan gideriz kan verirsin dedi şimdi bi haftada bu teste bakarak geçer artık şaka gibi gerçekten
Sen gelmeyeli ben hamileyimCanlarım beni düşündüğünüz için ikinizede çok teşekkür ederimbir aksilik olmuştu tekrar burdayım
Hayal Kocak üzülme canım bende gittiğimde görememiştim bu hafta tekrar gidicem inşaallah insan ister istemez strese kapılıyor ama dua edelim inşaallah görürüz
Adını listeye yazdırmak isteyenler adımı etiketleyip tekrar yazarlarsa eklerim. Sayfalar çok biriktiği için tek tek okuyamadım
Oylemi ay içime su serptin yaBence yarın sabah ilk idrarla bak bakalım bide canım gün içindeki idrarlara ilk haftalarda pek guven olmuyo inşallah öyledir
Yok ben hala olmadım adet test yaptım bugun gene sonradan silik çizgi çıktı eşimle konultum biraz daha bekleyelim hala daha adet olmazsan kan verirsin dedi oda biliyo cok duzensizdi adetim benim arada sapıtırdı illa gene öyle olabilir diyo silik çizgileri hamilelikten saymıyo o inanmıyo daha önce cok silik çizgi cıktı gittik kan verdim negatifti o yuzden bekleyelim diyo
Canlarım beni düşündüğünüz için ikinizede çok teşekkür ederimbir aksilik olmuştu tekrar burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?