- 14 Mart 2018
- 3.483
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.901
Oylemi ay içime su serptin yains öyledir sabah ta cıkmıyodu bu net çıkınca test loboquik 50 tane içinde bir tanesi mi hatslj dedim
Ay duyguyu bilirim geçen ay bende hep öyle yaptım sabahı bekleyemiyordum sonradan pişman olurdumSonradan çıktı gene çizgi bilseydim böyle olacağını sabah yapardım kaptırdım kendimi gene tutamadım
Sen gelmeyeli ben hamileyim
Ne biliyim cnm ya cikmadi şimdi moralim bozulduNet çıkması hata değildir bencee
Hoşgeldin canım Vallah çok merak ettim aklımdan bir sürü şey gecti ne oldu diye yerin çok belli oluyordu Vallah gelişine çok sevindimCanlarım beni düşündüğünüz için ikinizede çok teşekkür ederimbir aksilik olmuştu tekrar burdayım
Hayal Kocak üzülme canım bende gittiğimde görememiştim bu hafta tekrar gidicem inşaallah insan ister istemez strese kapılıyor ama dua edelim inşaallah görürüz
Nasıl durumlarınız şimdi?
Bu arada hesabım pasif olduğu için hiçbir bildirim gelmedi arkadaşlar
Adını listeye yazdırmak isteyenler adımı etiketleyip tekrar yazarlarsa eklerim. Sayfalar çok biriktiği için tek tek okuyamadım
Ben gordum canim kuruma cizgisi deil bu cok ince sadeceBu kadar görünüyo anca görebilen var mı kızlar
Yaaa hoşgeldinnn. Bende diyorum neden yok. Bakamadım bir türlü memlekete geldim. Bir arada ben pasiftim ama fark eden olmamıştı
Nasılsın iyi misin canımm benimm
Dayanamadım cukar diye düşündüm canım gaza geldim bianYaa niye şimdi yaptınnn sabah daha iyi çıkardı amaa
inşallah canım pozitifin hayası cok cok nadir olur diyolar ama inşallah hata değildir devam test yapmayaOylemi ay içime su serptin yains öyledir sabah ta cıkmıyodu bu net çıkınca test loboquik 50 tane içinde bir tanesi mi hatslj dedim
adet gelmedikçe sabretmeye devam bakalım en azından eşim kan vermeye götürebilir bi hafta daha bekleyip inşallah sonu iyi olurda beklemeye razıyımO da haklı bi yerde emin olmak istiyor tabi
Sabır canım sabır bakalım nereye varacak bu işin sonu
seninde mi hesabın pasifti üzgün mü yazıyodu yanında canım ya farketseydim yazardım kesin cabuk düzelmiş allahtanYaaa hoşgeldinnn. Bende diyorum neden yok. Bakamadım bir türlü memlekete geldim. Bir arada ben pasiftim ama fark eden olmamıştı
Olurmu canım burda sizinle kendime geliyorum biraz üzülüyorum istiyorum ki sizde hamile kalasiniz hemde çok bide heyecanla bekledin çok zaman gecti üstündenAman kuzum üzülme sen hamilesin zaten rahatsızsın bide benim için üzülme kıyamam
Oldum bende işte gene terddütte kaldım keske sabah yapsaymışım diyeAy duyguyu bilirim geçen ay bende hep öyle yaptım sabahı bekleyemiyordum sonradan pişman olurdum
Canım senin mesajları ni okudum ekranda görmeyince görmedim canım yoksa sen nasıl farkedilmessin aşk olsun ya gözümüzden kaçmış canısıYaaa hoşgeldinnn. Bende diyorum neden yok. Bakamadım bir türlü memlekete geldim. Bir arada ben pasiftim ama fark eden olmamıştı
Hoşgeldin cnmHoşbuldum canım
Allah razı olsun hamdolsun iyiyim ama aklım fikrim hep bebeğimde tabi
Bu hafta bende gidicem inşaallah hatta yarınmı gitsem diyorum içimin rahatlaması lazımsen nasılsın bulantı varmı randevun yarınmıydı
Hoşgeldin canım Vallah çok merak ettim aklımdan bir sürü şey gecti ne oldu diye yerin çok belli oluyordu Vallah gelişine çok sevindim
Hiç mi çıkmadı çizgi canım ya benimde aynı yaptım test görmüşündür belki gene sonradan cıktı incecik bişeyNe biliyim cnm ya cikmadi şimdi moralim bozulduaynı marka biliyosun netten aldim ya
İnşallah öyledir canım ya 14.02 de yaptım bi saat sonra netleşti çizgi bilmiyorum belirsizlik çok zorBen gordum canim kuruma cizgisi deil bu cok ince sadece
Bekle bakalım sabır insHiç mi çıkmadı çizgi canım ya benimde aynı yaptım test görmüşündür belki gene sonradan cıktı incecik bişey
İyiym csnım ya sonradan bile olsa çizgi cıktı sonuçta ne diyim bilmiyorum artık kendime iyice psikopata bağladımOlurmu canım burda sizinle kendime geliyorum biraz üzülüyorum istiyorum ki sizde hamile kalasiniz hemde çok bide heyecanla bekledin çok zaman gecti üstündencanım benim bir iki aya geçer benim ama nasıl geçecek onuda bilmiyorum sende iyi ol lütfen
Canım inan ovu testleri hakkında hiçbi bilgim yok geçen ay aldım elime yüzüme bulaştırdım benlik bişey değil hiç beceremedim sen obulasyonla alakalı bişey sormuştun galiba deme yanlıl hatırlıyosamda özür dilerimYa keşke bana da cevap verseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?