Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canım Vallah çok merak ettim aklımdan bir sürü şey gecti ne oldu diye yerin çok belli oluyordu Vallah gelişine çok sevindim

Yaaa hoşgeldinnn. Bende diyorum neden yok. Bakamadım bir türlü memlekete geldim. Bir arada ben pasiftim ama fark eden olmamıştı

Nasılsın iyi misin canımm benimm

Hoşbuldum canım
Allah razı olsun hamdolsun iyiyim ama aklım fikrim hep bebeğimde tabi
Bu hafta bende gidicem inşaallah hatta yarınmı gitsem diyorum içimin rahatlaması lazım sen nasılsın bulantı varmı randevun yarınmıydı

Yaa niye şimdi yaptınnn sabah daha iyi çıkardı amaa
Dayanamadım cukar diye düşündüm canım gaza geldim bian
Oylemi ay içime su serptin ya ins öyledir sabah ta cıkmıyodu bu net çıkınca test loboquik 50 tane içinde bir tanesi mi hatslj dedim
inşallah canım pozitifin hayası cok cok nadir olur diyolar ama inşallah hata değildir devam test yapmaya
O da haklı bi yerde emin olmak istiyor tabi
Sabır canım sabır bakalım nereye varacak bu işin sonu
adet gelmedikçe sabretmeye devam bakalım en azından eşim kan vermeye götürebilir bi hafta daha bekleyip inşallah sonu iyi olurda beklemeye razıyım
Yaaa hoşgeldinnn. Bende diyorum neden yok. Bakamadım bir türlü memlekete geldim. Bir arada ben pasiftim ama fark eden olmamıştı

seninde mi hesabın pasifti üzgün mü yazıyodu yanında canım ya farketseydim yazardım kesin cabuk düzelmiş allahtan

Aman kuzum üzülme sen hamilesin zaten rahatsızsın bide benim için üzülme kıyamam
Olurmu canım burda sizinle kendime geliyorum biraz üzülüyorum istiyorum ki sizde hamile kalasiniz hemde çok bide heyecanla bekledin çok zaman gecti üstünden canım benim bir iki aya geçer benim ama nasıl geçecek onuda bilmiyorum sende iyi ol lütfen

Canım senin mesajları ni okudum ekranda görmeyince görmedim canım yoksa sen nasıl farkedilmessin aşk olsun ya gözümüzden kaçmış canısı yoksa kessin yazardim

Hoşgeldin canım Vallah çok merak ettim aklımdan bir sürü şey gecti ne oldu diye yerin çok belli oluyordu Vallah gelişine çok sevindim

Hoşbuldum kuzum ayy canımsın ya
Allah razı olsun eksik olma nasılsın bulantı varmı ben hala aynıyım aklım hep orda hayırlısıyla bebişlerimizi görüp kalp atışlarını duysakda rahatlasam...sen haftaya gideceksin dimi

İyiym csnım ya sonradan bile olsa çizgi cıktı sonuçta ne diyim bilmiyorum artık kendime iyice psikopata bağladım

Ya keşke bana da cevap verseniz
Canım inan ovu testleri hakkında hiçbi bilgim yok geçen ay aldım elime yüzüme bulaştırdım benlik bişey değil hiç beceremedim sen obulasyonla alakalı bişey sormuştun galiba deme yanlıl hatırlıyosamda özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…