- 14 Mart 2018
- 3.483
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.921
Canım senin mesajları ni okudum ekranda görmeyince görmedim canım yoksa sen nasıl farkedilmessin aşk olsun ya gözümüzden kaçmış canısıyoksa kessin yazardim
Dayanamadım cukar diye düşündüm canım gaza geldim bian
inşallah canım pozitifin hayası cok cok nadir olur diyolar ama inşallah hata değildir devam test yapmaya
adet gelmedikçe sabretmeye devam bakalım en azından eşim kan vermeye götürebilir bi hafta daha bekleyip inşallah sonu iyi olurda beklemeye razıyım
seninde mi hesabın pasifti üzgün mü yazıyodu yanında canım ya farketseydim yazardım kesin cabuk düzelmiş allahtan
Bana hafta ya gel dedi ama randevu yok canım cuma gününe hamile kalmadan önce almıştımHoşbuldum kuzum ayy canımsın ya
Allah razı olsun eksik olmanasılsın bulantı varmı ben hala aynıyım aklım hep orda hayırlısıyla bebişlerimizi görüp kalp atışlarını duysakda rahatlasam...sen haftaya gideceksin dimi
Hamile olan arkadslar testi sabah yaptiniz pozitif gün içinde tekrar baktinizmi pozitifmi idi ben yaptım cikmadi ya acaba baj şüphelerim gerçekçi mi 50 tane loboquik hepsi aynıydı bugüne kadar da bu sabahki gibi cikmadi kafam karisti yaaabu test yanlis olmasin uyanır uyanmaz yaptığım
Canım mesajını kacirmisim sor cevap verelim bazen mesajlar arada kayboluyor kusura bakma canimYa keşke bana da cevap verseniz
Hoşbuldum canım
Allah razı olsun hamdolsun iyiyim ama aklım fikrim hep bebeğimde tabi
Bu hafta bende gidicem inşaallah hatta yarınmı gitsem diyorum içimin rahatlaması lazımsen nasılsın bulantı varmı randevun yarınmıydı
Evet canım benim çift çizgi çoktu sence bugün için yapmam gereken bişey var mı kür falanCanım inan ovu testleri hakkında hiçbi bilgim yok geçen ay aldım elime yüzüme bulaştırdım benlik bişey değil hiç beceremedim sen obulasyonla alakalı bişey sormuştun galiba deme yanlıl hatırlıyosamda özür dilerim
Amin cnm sagolAma çok net çıkmış bu kadar belirgin olupda çıkmaması çok nadir bence başka bir markayla dene canım moralini bozma hemen
Bende laboquick ile yapmıştım hatta eklerim istersen ilk yaptığım test aynı seninki gibiydi 2 gün sonra tam koyulaştı sıkma canını vardır inşallah
Bazen kimse yazmayınca ben bile girip çıkıp bakıyorum sıkıntı geliyo biri uazsa diye bekliyorum haklısın ya1 gün sürmüştüo bile çok gelmişti valla
Bana hafta ya gel dedi ama randevu yok canım cuma gününe hamile kalmadan önce almıştım30 da var bitane o zamanı bekliyecem ama zaman geçmiyor midemi sorma bugün bişey yemedim hala çeviriyorum hep midem ağrıyor doktor da daha bebek yok diyince biraz moralim bozuldu
Şimdi hatırladım canım senin pik yapmıştı testin galiba degerlendir canım bende üç gün üst üste ilişki oldu ama kişiden kişiye değişir içim rahat etmemişti diye gün aşırı yapmıştım sen bugün le yarın yap yada sadece yarın. YapYa keşke bana da cevap verseniz
Hiç kür yapmadım ben canım ama en önemli günler çift çizgi çıkan gun ve sonraki vun diyolar bugün çift çizgi olduysa bu gece ve yarın geceyi kaçırma muhakkak değerlendir test yapmaya devam et silikleşince bilki çatlamıştır zaten benim hiç koyulaşmadığı için o ay bilmiyorum yaniEvet canım benim çift çizgi çoktu sence bugün için yapmam gereken bişey var mı kür falan
Aminn Allah razı olsun. Cümleyle nasip etsin inşallah Rabbim. 5.5 gibi görünüyor dedi doktor. 2 hafta sonra net olarak söylerim dedi. 16 milmmiş keseOo ne güzel hadi gözün aydın sağlıcakla kavuşasın inşaallahkaç haftalık
Ben gördüm canım olabilir umudunu kesmeBu kadar görünüyo anca görebilen var mı kızlar
Ozel e gidecem bu sefer dediğim gibi çok ilgisizler kendi doktoruma gidecem kese 17 mm di ama bos doktor da bu haftalarda bebek gözükmüyor olabilir dedi moralini bozma gel de bize anlat içim içimi yedi arastirmaktanDevlete mi gidiyordun? Ben dayanamicam şu aşağıda özel poliklinik var oğluma hamileykende ilk oraya gitmiştim
Eşim bekle diyor ama daha fazla bekleyemicem ya yarın yada öbür gün gitmeyi düşünüyorum aynı durumdayız aynı hisleri yaşıyoruz canom görürüz inşaallah moralimizi bozmayalım hem belki seninde geç döllenme olmuştur
inşallah canım hemen cıkıvermedi gene o yuzden korkuyorum işte inşallah öyledirBen gördüm canım olabilir umudunu kesme
Var cnm sanki sabah idrarla dene tekrar bu tesrler yedi biziKuruma çizgisi midir acaba kızlar ya bakar mısınız ben baka baka içinden çıkamadım
Canımmm hoşgeldin iyi ki geldin yaaa nerelerdeydin neden pasiftinbbAma çok net çıkmış bu kadar belirgin olupda çıkmaması çok nadir bence başka bir markayla dene canım moralini bozma hemen
Bende laboquick ile yapmıştım hatta eklerim istersen ilk yaptığım test aynı seninki gibiydi 2 gün sonra tam koyulaştı sıkma canını vardır inşallah
Hemde ne yedi delirtti yahu başka testim yok eşim bitane almıştı onu da dayanamadım yaptım adama bidaha test dersem artık nolur kestiremiyorumVar cnm sanki sabah idrarla dene tekrar bu tesrler yedi bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?