- 13 Nisan 2019
- 815
- 770
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.941
Burda daha belli CNım bence varKuruma çizgisi midir acaba kızlar ya bakar mısınız ben baka baka içinden çıkamadım
Yeni çektim onları canım hemde efekt uyguladım programla falan negatife bile çevirip baktım her türlüsüne baktımBurda daha belli CNım bence var
İnsan öyle oluyor canım dua ediyorum sana inan cok istiyorum hayırlı haber almanı bu senin ikinci mi olacak canım insallahYeni çektim onları canım hemde efekt uyguladım programla falan negatife bile çevirip baktım her türlüsüne baktım
Hayırlı olsun canım rabbim sana bagıslasınnn insallahBenim idrar testinde çıkmamıştı kızlar. Battan 15 gün sonra yaptım yine çıkmadı. Bu arada ben 3 ay soğan kürü yaptım. Sonraki 2.ay hamile kaldım
Ozel e gidecem bu sefer dediğim gibi çok ilgisizler kendi doktoruma gidecem kese 17 mm di ama bos doktor da bu haftalarda bebek gözükmüyor olabilir dedi moralini bozma gel de bize anlat içim içimi yedi arastirmaktan
Rabbim izin verirse 3. Olcak canım 2 kızım var allah razı olsun rabbim ne muradın varsa versin yer gök dua üzerine kurulu çok mutlu ettin beniİnsan öyle oluyor canım dua ediyorum sana inan cok istiyorum hayırlı haber almanı bu senin ikinci mi olacak canım insallah
Benimde bat 3 nisandı 13 gün geçti umut oldun bana canım ya inşallah benşmde öyledir normaldede zaten iki hamileliğimdede koyu koyu idrarda göremedim hiçBenim idrar testinde çıkmamıştı kızlar. Battan 15 gün sonra yaptım yine çıkmadı. Bu arada ben 3 ay soğan kürü yaptım. Sonraki 2.ay hamile kaldım
Bide solda basit bir kist göründü ona ayriyetten moralim bozuldu hiç sorma nasıl geçecek ya �varya suan ölüyorum midem çok kötüAynen valla onların dedikleri kadar rahat olamıyoruziyi yapıyosun devlette ilgi sıfır...illa para harcatacaklar insana
kız bana kesemin mm'ini bile söylemedi
Bide 2 hafta sonra gel demiştiayol çıldırdınmı sen ne 2 haftası be biz 2 saati bile zor geçiriyoruz
Canım benim arkadaşımdada kist görülmüştü ama kayboldu ilerki haftalarda inşallah seninde kaybolur oda cok üzülmüştü korkmuştu ama kayboldu ilerledikçe haftalarıBide solda basit bir kist göründü ona ayriyetten moralim bozuldu hiç sorma nasıl geçecek ya �varya suan ölüyorum midem çok kötü
Aslında bak hepimiz benzer durumları her ay yaşıyoruz, ama duygularını biraz daha kontrol etmeye çalış canım, sen mutlu ol ki vücudun sağlam olsun, inan bana yumurtamızın kalitesini bile etkiliyor bu stresimiz.eşine de kendine de yazık etme.benim fikrim şöyle artık bu konuda, adete 4 gün kala erken gebelik testi yapıp yok olduğunu görünce o 4 günü de ne kendime ne eşime işkence haline getirmiyorum.hatta test yaptığımı eşime söylemiyorum bile.üzerine konuşmuyoruz öyle olunca.eşim de sağolsun beni darlamıyor.Malesef yine gelde ağlama eşim geldi gösterdim biraz daha bekleyelim bakalım adet olmazsan gideriz kan verirsin dedi şimdi bi haftada bu teste bakarak geçer artık şaka gibi gerçekten
Canımmm hoşgeldin iyi ki geldin yaaa nerelerdeydin neden pasiftinbb
İnsallah Canım ya geçerCanım benim arkadaşımdada kist görülmüştü ama kayboldu ilerki haftalarda inşallah seninde kaybolur oda cok üzülmüştü korkmuştu ama kayboldu ilerledikçe haftaları
Haklısın canımda testleri alan eşim illaki merak edip soruyo zaten onada böyle yapmıyorum onun yanında böyle değilim yani belli etmiyorum belli edersem o daha cok üzülüyo bakalım beklicem gene hayırlısı neyse o olsun artıkAslında bak hepimiz benzer durumları her ay yaşıyoruz, ama duygularını biraz daha kontrol etmeye çalış canım, sen mutlu ol ki vücudun sağlam olsun, inan bana yumurtamızın kalitesini bile etkiliyor bu stresimiz.eşine de kendine de yazık etme.benim fikrim şöyle artık bu konuda, adete 4 gün kala erken gebelik testi yapıp yok olduğunu görünce o 4 günü de ne kendime ne eşime işkence haline getirmiyorum.hatta test yaptığımı eşime söylemiyorum bile.üzerine konuşmuyoruz öyle olunca.eşim de sağolsun beni darlamıyor.
Geçer kuzum allahın izniyle inşallah içini ferah tut senİnsallah Canım ya geçerbenimde içim rahat olsa
Canım ben yazmadım ama hep baktım mavi boncuğumuz nerde diye :) hadsizlerle uğraşma boşveer :)) daha geri dönmeseydin mavi boncuğumuzu geri verin diye topic açardık zaten merak etme :))Sağol canısı hoşbuldum teşekkür ederimsorma ya cinsin biri durduk yere bana sataşmıştı özel hayatımla ilgili sonra hakaret etti bende ona karşılık verince ban yedim ama öyle küfür falan etmem asla sadece karşılık verdim yerimde bi başkası olsa daha ağır konuşurdu ama ben onu bile yapmadım.
Sizlere alışmışım bi sıkıldım zaman zor geçti
Bide solda basit bir kist göründü ona ayriyetten moralim bozuldu hiç sorma nasıl geçecek ya �varya suan ölüyorum midem çok kötü
Geçene kadar bir deri bir kemik kalacam çok ağlıyorum midemden dolayı su icmeyince enfeksiyon kapacam diye korkuyorum yoksa aklım bebekte sonra sıkıntı çıkar diye tskler canım senin durumlar ayni mi halaAh kuzumhiçbişey fayda etmiyormu
Tek ilacı zaman...ama zor geçiyor ☹
inşaallah iyi olursunkiste kafanı takma basit dediyse bişey olmaz zaten çoğu kendiliğinden kaybolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?