Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ozel e gidecem bu sefer dediğim gibi çok ilgisizler kendi doktoruma gidecem kese 17 mm di ama bos doktor da bu haftalarda bebek gözükmüyor olabilir dedi moralini bozma gel de bize anlat içim içimi yedi arastirmaktan

Aynen valla onların dedikleri kadar rahat olamıyoruz iyi yapıyosun devlette ilgi sıfır...illa para harcatacaklar insana
kız bana kesemin mm'ini bile söylemedi
Bide 2 hafta sonra gel demişti ayol çıldırdınmı sen ne 2 haftası be biz 2 saati bile zor geçiriyoruz

İnsan öyle oluyor canım dua ediyorum sana inan cok istiyorum hayırlı haber almanı bu senin ikinci mi olacak canım insallah
Rabbim izin verirse 3. Olcak canım 2 kızım var allah razı olsun rabbim ne muradın varsa versin yer gök dua üzerine kurulu çok mutlu ettin beni

Benim idrar testinde çıkmamıştı kızlar. Battan 15 gün sonra yaptım yine çıkmadı. Bu arada ben 3 ay soğan kürü yaptım. Sonraki 2.ay hamile kaldım
Benimde bat 3 nisandı 13 gün geçti umut oldun bana canım ya inşallah benşmde öyledir normaldede zaten iki hamileliğimdede koyu koyu idrarda göremedim hiç

Bide solda basit bir kist göründü ona ayriyetten moralim bozuldu hiç sorma nasıl geçecek ya �varya suan ölüyorum midem çok kötü

Bide solda basit bir kist göründü ona ayriyetten moralim bozuldu hiç sorma nasıl geçecek ya �varya suan ölüyorum midem çok kötü
Canım benim arkadaşımdada kist görülmüştü ama kayboldu ilerki haftalarda inşallah seninde kaybolur oda cok üzülmüştü korkmuştu ama kayboldu ilerledikçe haftaları

Malesef yine gelde ağlama eşim geldi gösterdim biraz daha bekleyelim bakalım adet olmazsan gideriz kan verirsin dedi şimdi bi haftada bu teste bakarak geçer artık şaka gibi gerçekten
Aslında bak hepimiz benzer durumları her ay yaşıyoruz, ama duygularını biraz daha kontrol etmeye çalış canım, sen mutlu ol ki vücudun sağlam olsun, inan bana yumurtamızın kalitesini bile etkiliyor bu stresimiz.eşine de kendine de yazık etme.benim fikrim şöyle artık bu konuda, adete 4 gün kala erken gebelik testi yapıp yok olduğunu görünce o 4 günü de ne kendime ne eşime işkence haline getirmiyorum.hatta test yaptığımı eşime söylemiyorum bile.üzerine konuşmuyoruz öyle olunca.eşim de sağolsun beni darlamıyor.

Canımmm hoşgeldin iyi ki geldin yaaa nerelerdeydin neden pasiftinbb

Sağol canısı hoşbuldum teşekkür ederim sorma ya cinsin biri durduk yere bana sataşmıştı özel hayatımla ilgili sonra hakaret etti bende ona karşılık verince ban yedim ama öyle küfür falan etmem asla sadece karşılık verdim yerimde bi başkası olsa daha ağır konuşurdu ama ben onu bile yapmadım.
Sizlere alışmışım bi sıkıldım zaman zor geçti

Haklısın canımda testleri alan eşim illaki merak edip soruyo zaten onada böyle yapmıyorum onun yanında böyle değilim yani belli etmiyorum belli edersem o daha cok üzülüyo bakalım beklicem gene hayırlısı neyse o olsun artık

Canım ben yazmadım ama hep baktım mavi boncuğumuz nerde diye :) hadsizlerle uğraşma boşveer :)) daha geri dönmeseydin mavi boncuğumuzu geri verin diye topic açardık zaten merak etme :))

Ah kuzum hiçbişey fayda etmiyormu
Tek ilacı zaman...ama zor geçiyor
inşaallah iyi olursun kiste kafanı takma basit dediyse bişey olmaz zaten çoğu kendiliğinden kaybolur

Ah kuzum hiçbişey fayda etmiyormu
Tek ilacı zaman...ama zor geçiyor ☹
inşaallah iyi olursun kiste kafanı takma basit dediyse bişey olmaz zaten çoğu kendiliğinden kaybolur
Geçene kadar bir deri bir kemik kalacam çok ağlıyorum midemden dolayı su icmeyince enfeksiyon kapacam diye korkuyorum yoksa aklım bebekte sonra sıkıntı çıkar diye tskler canım senin durumlar ayni mi hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…