- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.961
Canım ben yazmadım ama hep baktım mavi boncuğumuz nerde diye :) hadsizlerle uğraşma boşveer :)) daha geri dönmeseydin mavi boncuğumuzu geri verin diye topic açardık zaten merak etme :))
Geçene kadar bir deri bir kemik kalacam çok ağlıyorum midemden dolayı su icmeyince enfeksiyon kapacam diye korkuyorum yoksa aklım bebekte sonra sıkıntı çıkar diye tskler canım senin durumlar ayni mi hala
Canım neden kendin almıyosun ki eşlere yansıtmamak daha iyiHaklısın canımda testleri alan eşim illaki merak edip soruyo zaten onada böyle yapmıyorum onun yanında böyle değilim yani belli etmiyorum belli edersem o daha cok üzülüyo bakalım beklicem gene hayırlısı neyse o olsun artık
Boşver takılma cnm hamilesin bide burda insan olmayan çok değişik varlıklar var sıkma canınıSağol canısı hoşbuldum teşekkür ederimsorma ya cinsin biri durduk yere bana sataşmıştı özel hayatımla ilgili sonra hakaret etti bende ona karşılık verince ban yedim ama öyle küfür falan etmem asla sadece karşılık verdim yerimde bi başkası olsa daha ağır konuşurdu ama ben onu bile yapmadım.
Sizlere alışmışım bi sıkıldım zaman zor geçti
Sende iyiki varsın canım. Valla çok güzel oldubu topic. Herkes çok iyi. İnşallah hepimizin birbirine duasıylada sıra sıra hamile kalacağız. Hamişlerimizin sayısı artıyor maşallahAyyy ben sizi yerimmmm
Canlarım benim ya
Allah razı olsuniyiki varsınız
Ne iyi etmişmde açmışım burayı sizin gib güzel insanlarla karşılaştım
Çok haklısın gülüm hiç cevap vermeye bile değmez öylelerine ama bendede bir huy damarıma basılınca kendime hakim olamıyorum zaten hormonlarım coşmuş hele şimdi hiç tahammülüm yokama bundan sonra dediğin gibi yapıcam
Eczane cok uzakta şehir içinde oturmuyorum arabasız gidemem iki çocukla hiç gidemem netten alıyorum bazen ama cok geç geliyo 1 hafta beklemem gerekiyo kapıda ödeneli olsn tek bi site var ptt kargo oda 1 haftayı buluyo malesef mecburen eşim alıyo çoğunluklaCanım neden kendin almıyosun ki eşlere yansıtmamak daha iyi
Boşver takılma cnm hamilesin bide burda insan olmayan çok değişik varlıklar var sıkma canını
Evet ya okudum bende valla harika cevaplar verdin küfür olmasada yerinde ağır güzel cevaplardı tebrik ederim seni kendini bilmez şey saçma sapan bi insandı boşver oda ban yemiş zatenSağol canısı hoşbuldum teşekkür ederimsorma ya cinsin biri durduk yere bana sataşmıştı özel hayatımla ilgili sonra hakaret etti bende ona karşılık verince ban yedim ama öyle küfür falan etmem asla sadece karşılık verdim yerimde bi başkası olsa daha ağır konuşurdu ama ben onu bile yapmadım.
Sizlere alışmışım bi sıkıldım zaman zor geçti
Sende iyiki varsın canım. Valla çok güzel oldubu topic. Herkes çok iyi. İnşallah hepimizin birbirine duasıylada sıra sıra hamile kalacağız. Hamişlerimizin sayısı artıyor maşallah
Sen bir daha böyle birşey olursada bize gönder sinirlerini bozma biz muhattap olalımSen iki canlısın
İnsallah hep öyle devam eder canım benim eşimi aradım akşam gelince gidicem tlfonda bide aglayarak söylüyorumBi serum taktırsan rahatlarsın canım ya hem vücudunun kaybettiği su ve minerallerde geri gelir bulantıyada iyi geliyor serum
Ağlayacak raddeye geldiysen yazık canına
Rabbim korusun kuzunubenim aynı maaşallah diyim yine ama böyle oluncada yine tedirginlik oluyor inşaallah herşey yolundadır
Evet ya okudum bende valla harika cevaplar verdin küfür olmasada yerinde ağır güzel cevaplardı tebrik ederim seni kendini bilmez şey saçma sapan bi insandı boşver oda ban yemiş zaten
Duvarını alaşağı ettim kız son mesajlarına baktım ordan gördüm girdim okudum üzgün nedemek bilmiyodum ki allah korusun bişey mi oldu dedim bide son mesaj attığın konuyu okuyunca konuştuğun kişininde üzgün yazısını görünce ozaman anladım rahatladımCanım benim okudun demek çok teşekkür ederimevet banlı hala güle güle gitsin.Valla buraya zaten sırf sizler için giriyorum
Hanımlar hastaneye gittik biz bugün bebişiim Allaha şükür iyi keseyide kalp atısı da duyduk ve gördük darısı tüm bekleyenlere olsun inşallahhhh
Duvarını alaşağı ettim kız son mesajlarına baktım ordan gördüm girdim okudum üzgün nedemek bilmiyodum ki allah korusun bişey mi oldu dedim bide son mesaj attığın konuyu okuyunca konuştuğun kişininde üzgün yazısını görünce ozaman anladım rahatladım
Terazi olmak böyle bişey işte desene meraklı takıntılı şüpheci ince düşünür detaylarına kadar takip ederim bende kafama bişey taktım mı umursamadığım bişeyse kılımı bile kıpırdatmam ama o halimden eser kalmazHarikasın ya sende terazisin işte bende olsam senin yaptığını yapardım durumu anlamak için iz sürerdim
Bende okudum gerçekten çok sinir bozucu biri sinir oldum ya neyse böyleleri nasıl yaşıyor yazık sen keyfine bak boşverCanım benim okudun demek çok teşekkür ederimevet banlı hala güle güle gitsin.Valla buraya zaten sırf sizler için giriyorum
Bende okudum gerçekten çok sinir bozucu biri sinir oldum ya neyse böyleleri nasıl yaşıyor yazık sen keyfine bak boşver
Bende buralardayım kızlar. Dünkü negatiften sonra bütün moral gitti. Yazamadım.Mavi Boncugumm canım hoşgeldin tekrardan sen yokken eksikliğin belli oluyordu. Özledik seni.
Dün kan geldi benden bayağı canım ama adet kanı gibi değildi pembe damar damar ama 1 peçeteydi. Acile gittim kan verdim beta HCG 2 çıktı. Gebelik yok dedi doktor. Ama kanın devamı gelmedi. Adet günüm yarın.Hoşbuldum tatlım sağolinan bende sizin eksikliğinizi hissettim çok alışmışım
Negatif mi çıktı tühhhadetin gelmedi ama dimi Allah büyüktür ya böyle olanlar çok var biliyosun geç döllenme olursa hemen çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?