Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben yazmadım ama hep baktım mavi boncuğumuz nerde diye :) hadsizlerle uğraşma boşveer :)) daha geri dönmeseydin mavi boncuğumuzu geri verin diye topic açardık zaten merak etme :))

Ayyy ben sizi yerimmmm
Canlarım benim ya
Allah razı olsun iyiki varsınız
Ne iyi etmişmde açmışım burayı sizin gibi güzel insanlarla karşılaştım
Çok haklısın gülüm hiç cevap vermeye bile değmez öylelerine ama bendede bir huy damarıma basılınca kendime hakim olamıyorum zaten hormonlarım coşmuş hele şimdi hiç tahammülüm yok ama bundan sonra dediğin gibi yapıcam

Son düzenleme:
Geçene kadar bir deri bir kemik kalacam çok ağlıyorum midemden dolayı su icmeyince enfeksiyon kapacam diye korkuyorum yoksa aklım bebekte sonra sıkıntı çıkar diye tskler canım senin durumlar ayni mi hala

Bi serum taktırsan rahatlarsın canım ya hem vücudunun kaybettiği su ve minerallerde geri gelir bulantıyada iyi geliyor serum
Ağlayacak raddeye geldiysen yazık canına
Rabbim korusun kuzunu benim aynı maaşallah diyim yine ama böyle oluncada yine tedirginlik oluyor inşaallah herşey yolundadır

Canım neden kendin almıyosun ki eşlere yansıtmamak daha iyi

Boşver takılma cnm hamilesin bide burda insan olmayan çok değişik varlıklar var sıkma canını

Sende iyiki varsın canım. Valla çok güzel oldubu topic. Herkes çok iyi. İnşallah hepimizin birbirine duasıylada sıra sıra hamile kalacağız. Hamişlerimizin sayısı artıyor maşallah

Sen bir daha böyle birşey olursada bize gönder sinirlerini bozma biz muhattap olalım Sen iki canlısın

Canım neden kendin almıyosun ki eşlere yansıtmamak daha iyi
Eczane cok uzakta şehir içinde oturmuyorum arabasız gidemem iki çocukla hiç gidemem netten alıyorum bazen ama cok geç geliyo 1 hafta beklemem gerekiyo kapıda ödeneli olsn tek bi site var ptt kargo oda 1 haftayı buluyo malesef mecburen eşim alıyo çoğunlukla

Evet ya okudum bende valla harika cevaplar verdin küfür olmasada yerinde ağır güzel cevaplardı tebrik ederim seni kendini bilmez şey saçma sapan bi insandı boşver oda ban yemiş zaten

Oyyyy yerimm seni cansın
Tamam öyle yapayım size havale ederim
İnşallah inşallah bende güzel haberlerinizi dua ile merakla bekliyorum yumurtlama günün geldimi

İnsallah hep öyle devam eder canım benim eşimi aradım akşam gelince gidicem tlfonda bide aglayarak söylüyorum aglayinca az gecti

Evet ya okudum bende valla harika cevaplar verdin küfür olmasada yerinde ağır güzel cevaplardı tebrik ederim seni kendini bilmez şey saçma sapan bi insandı boşver oda ban yemiş zaten

Canım benim okudun demek çok teşekkür ederim evet banlı hala güle güle gitsin.Valla buraya zaten sırf sizler için giriyorum

Canım benim okudun demek çok teşekkür ederim evet banlı hala güle güle gitsin.Valla buraya zaten sırf sizler için giriyorum
Duvarını alaşağı ettim kız son mesajlarına baktım ordan gördüm girdim okudum üzgün nedemek bilmiyodum ki allah korusun bişey mi oldu dedim bide son mesaj attığın konuyu okuyunca konuştuğun kişininde üzgün yazısını görünce ozaman anladım rahatladım

Harikasın ya sende terazisin işte bende olsam senin yaptığını yapardım durumu anlamak için iz sürerdim

Harikasın ya sende terazisin işte bende olsam senin yaptığını yapardım durumu anlamak için iz sürerdim
Terazi olmak böyle bişey işte desene meraklı takıntılı şüpheci ince düşünür detaylarına kadar takip ederim bende kafama bişey taktım mı umursamadığım bişeyse kılımı bile kıpırdatmam ama o halimden eser kalmaz

Bende okudum gerçekten çok sinir bozucu biri sinir oldum ya neyse böyleleri nasıl yaşıyor yazık sen keyfine bak boşver

Aynen canım benim sağolasın
Zaten kendimi düşünerekten daha ağır konuşmadım yoksa daha fena haşlardım ben onuda neyse dedim

Bende buralardayım kızlar. Dünkü negatiften sonra bütün moral gitti. Yazamadım. Mavi Boncugumm canım hoşgeldin tekrardan sen yokken eksikliğin belli oluyordu. Özledik seni.

Hoşbuldum tatlım sağol inan bende sizin eksikliğinizi hissettim çok alışmışım
Negatif mi çıktı tühhh adetin gelmedi ama dimi Allah büyüktür ya böyle olanlar çok var biliyosun geç döllenme olursa hemen çıkmıyor

Dün kan geldi benden bayağı canım ama adet kanı gibi değildi pembe damar damar ama 1 peçeteydi. Acile gittim kan verdim beta HCG 2 çıktı. Gebelik yok dedi doktor. Ama kanın devamı gelmedi. Adet günüm yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…