Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayneen valla bende öyleyim
Çok inceyiz çok eşim ikizler o da terazi gibi hava grubu benim özellikle takıntı yaptığım zamanlara sinir oluyor
Keşke bende senin kadar rahat olabilsem diyorum ama huy işte

Ayneen valla bende öyleyim
Çok inceyiz çok eşim ikizler o da terazi gibi hava grubu benim özellikle takıntı yaptığım zamanlara sinir oluyor
Keşke bende senin kadar rahat olabilsem diyorum ama huy işte
Benim eşim koç ateş grubu zıt karakterleriz o kadar zor ki anlaşması

Oyyyy yerimm seni cansın
Tamam öyle yapayım size havale ederim
İnşallah inşallah bende güzel haberlerinizi dua ile merakla bekliyorum yumurtlama günün geldimi
Evet canım pazar günüydü dün hafif silikleşmeye başlafı. Şimdi eve gidiyorum bakıcam tekrar çatlamış mı diye :))

Aaaa çok enteresan bu dediğin normal şartlarda yerleşme kanaması gibi
Bende yaşadım zaten bendende 2 peçete gelip kesilmişti neden olabilir acaba bende merak ettim şimdi peki doktor muayene edip baktımı

Bana da hamile gibisin sen dedi devletteki direk duygusuzca ilgisizce suratsızca sevinemedim bile. Hiçbir şey söylemedi ya o kadar sinir oldum ki. Soluğu özelde aldık.

Aaaa çok enteresan bu dediğin normal şartlarda yerleşme kanaması gibi
Bende yaşadım zaten bendende 2 peçete gelip kesilmişti neden olabilir acaba bende merak ettim şimdi peki doktor muayene edip baktımı
Yok canım zaten Acile gittiğim için genel cerrahiye gönderdi o baktı. Bakalım adet gelmezse yine giderim ama beta niye 2 çıktı adete 2 gün kala bebek olsa beta yüksek olurdu dimi bende anlayamadım.

Yok canım zaten Acile gittiğim için genel cerrahiye gönderdi o baktı. Bakalım adet gelmezse yine giderim ama beta niye 2 çıktı adete 2 gün kala bebek olsa beta yüksek olurdu dimi bende anlayamadım.

Öyle olurdu ama belki bir ihtimal yumurtlaman geç olduysa bebek rahme henüz yerleşmemiş olabilir ama o yaşadığın kanama enteresan adet olsa devamının gelmesi gerekirdi daha önce böyle olmuşmuydu hiç

Öyle olurdu ama belki bir ihtimal yumurtlaman geç olduysa bebek rahme henüz yerleşmemiş olabilir ama o yaşadığın kanama enteresan adet olsa devamının gelmesi gerekirdi daha önce böyle olmuşmuydu hiç

Sen ben Hayal Kocak ayyy tek kese gördük dimi muayenede yaaa. Gerçi hamile olan kuzenim kesenin görünmesine de şaşırdı onun 7.hafta anca görünmüş. Sonra bir hafta sonra kese kaybolmuş dış gebelik die ağlamış. Daha sonra gitmiş kalp atışını da duymuş. İnşaAllah bizde duyarız yaaa

He canım bazılarının daha geç görünebiliyo
Halimize şükür aminn inşaAllah
Benim ablamda kalp atışını 8 haftalıkken duymuştu

Amin inşallah canım kanama alanını durduramazlarsa düşer dedi doktor cok üzülüyorum
canım üzülmek ağlamak fayda etse hep birlikte ağlayalım ama bir faydası yok üzülme dua et tek fayda edecek şey dua Allah yardımcın olsun. İnşallah tutunur bebeğin.
Kuruma çizgisi midir acaba kızlar ya bakar mısınız ben baka baka içinden çıkamadım
Bir çizgi görünüyor canım kuruma çizgisi değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…