- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.981
Terazi olmak böyle bişey işte desene meraklı takıntılı şüpheci ince düşünür detaylarına kadar takip ederim bende kafama bişey taktım mı umursamadığım bişeyse kılımı bile kıpırdatmam ama o halimden eser kalmaz
Benim eşim koç ateş grubu zıt karakterleriz o kadar zor ki anlaşmasıAyneen valla bende öyleyim
Çok inceyiz çokeşim ikizler o da terazi gibi hava grubu benim özellikle takıntı yaptığım zamanlara sinir oluyor
Keşke bende senin kadar rahat olabilsem diyorum ama huy işte
Evet canım pazar günüydü dün hafif silikleşmeye başlafı. Şimdi eve gidiyorum bakıcam tekrar çatlamış mı diye :))Oyyyy yerimm seni cansın
Tamam öyle yapayım size havale ederim
İnşallah inşallah bende güzel haberlerinizi dua ile merakla bekliyorumyumurtlama günün geldimi
Dün kan geldi benden bayağı canım ama adet kanı gibi değildi pembe damar damar ama 1 peçeteydi. Acile gittim kan verdim beta HCG 2 çıktı. Gebelik yok dedi doktor. Ama kanın devamı gelmedi. Adet günüm yarın.
Evet canım pazar günüydü dün hafif silikleşmeye başlafı. Şimdi eve gidiyorum bakıcam tekrar çatlamış mı diye :))
Bana da hamile gibisin sen dedi devletteki direk duygusuzca ilgisizce suratsızcaAynen valla onların dedikleri kadar rahat olamıyoruziyi yapıyosun devlette ilgi sıfır...illa para harcatacaklar insana
kız bana kesemin mm'ini bile söylemedi
Bide 2 hafta sonra gel demiştiayol çıldırdınmı sen ne 2 haftası be biz 2 saati bile zor geçiriyoruz
Benim eşim koç ateş grubu zıt karakterleriz o kadar zor ki anlaşması
İnşallah çok güzel bir sürpriz olur sana daBenimde bat 3 nisandı 13 gün geçti umut oldun bana canım ya inşallah benşmde öyledir normaldede zaten iki hamileliğimdede koyu koyu idrarda göremedim hiç
Hayırlı olsun canım senin kan testin negatif degilmiydi yanlış mı hatırlıyorumKizlar bu sabah şimdi yaptim tahminler dogrumus 13 martta ki tek iliskiden kalmışim süpriz oldu esim haberi yok
Ne biliyim cnm ya cikmadi şimdi moralim bozulduaynı marka biliyosun netten aldim ya
Resim atsana canımÇıktı zaten canım elimde tes bi saattir bakıyorum sürekli yavaş yavaş çıktı gene ikinci çizgi kamerada gözükmez sanırım ama
Benimki gibi olmuş canım görünüyor çok silikBu kadar görünüyo anca görebilen var mı kızlar
Kuruma çizgisi midir acaba kızlar ya bakar mısınız ben baka baka içinden çıkamadım
Yok canım zaten Acile gittiğim için genel cerrahiye gönderdi o baktı. Bakalım adet gelmezse yine giderim ama beta niye 2 çıktı adete 2 gün kala bebek olsa beta yüksek olurdu dimi bende anlayamadım.Aaaa çok enteresan bu dediğin normal şartlarda yerleşme kanaması gibi
Bende yaşadım zaten bendende 2 peçete gelip kesilmişti neden olabilir acaba bende merak ettim şimdipeki doktor muayene edip baktımı
Yok canım zaten Acile gittiğim için genel cerrahiye gönderdi o baktı. Bakalım adet gelmezse yine giderim ama beta niye 2 çıktı adete 2 gün kala bebek olsa beta yüksek olurdu dimi bende anlayamadım.
Öyle olurdu ama belki bir ihtimal yumurtlaman geç olduysa bebek rahme henüz yerleşmemiş olabilir ama o yaşadığın kanama enteresan adet olsa devamının gelmesi gerekirdi daha önce böyle olmuşmuydu hiç
Daha önce bu şekilde olsa ertesi gün adet olurdum ama olmadım ağrı da yokÖyle olurdu ama belki bir ihtimal yumurtlaman geç olduysa bebek rahme henüz yerleşmemiş olabilir ama o yaşadığın kanama enteresan adet olsa devamının gelmesi gerekirdi daha önce böyle olmuşmuydu hiç
Sen benHayal Kocak ayyy tek kese gördük dimi muayenede yaaa. Gerçi hamile olan kuzenim kesenin görünmesine de şaşırdı onun 7.hafta anca görünmüş. Sonra bir hafta sonra kese kaybolmuş dış gebelik die ağlamış. Daha sonra gitmiş kalp atışını da duymuş. İnşaAllah bizde duyarız yaaa
canım üzülmek ağlamak fayda etse hep birlikte ağlayalım ama bir faydası yok üzülme dua et tek fayda edecek şey dua Allah yardımcın olsun. İnşallah tutunur bebeğin.Amin inşallah canım kanama alanını durduramazlarsa düşer dedi doktor cok üzülüyorum
Bir çizgi görünüyor canım kuruma çizgisi değil benceKuruma çizgisi midir acaba kızlar ya bakar mısınız ben baka baka içinden çıkamadım
He canım bazılarının daha geç görünebiliyo
Halimize şüküraminn inşaAllah
Benim ablamda kalp atışını 8 haftalıkken duymuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?