- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.001
Kuzum şimdi test yaptım silikleşmiş test çatlamış sanırım. Ama benden yoğun bir akıntı gelmedi bugün anlamadım. Çatlayınca yoğun bir akıntı gelmesi gerekiyor bilsiğim kadarıyla.Ay hadi hayırlısı yazarsın sonucu
Akıntı durumun nasıl şuan
Kuzum şimdi test yaptım silikleşmiş test çatlamış sanırım. Ama benden yoğun bir akıntı gelmedi bugün anlamadım. Çatlayınca yoğun bir akıntı gelmesi gerekiyor bilsiğim kadarıyla.
Güzel kalbin gibi güzel evlatların olsunRabbim izin verirse 3. Olcak canım 2 kızım var allah razı olsun rabbim ne muradın varsa versin yer gök dua üzerine kurulu çok mutlu ettin beni
Ah canım öyle bişey olduysa cagırsaydın bizi haddini bildirirdik gereksiz insan cok bebişini kendini üzme cnm kimse için stres yapmaya değmez iyi ki geldinnnSağol canısı hoşbuldum teşekkür ederimsorma ya cinsin biri durduk yere bana sataşmıştı özel hayatımla ilgili sonra hakaret etti bende ona karşılık verince ban yedim ama öyle küfür falan etmem asla sadece karşılık verdim yerimde bi başkası olsa daha ağır konuşurdu ama ben onu bile yapmadım.
Sizlere alışmışım bi sıkıldım zaman zor geçti
Yoo ben hiç kan yaptırmadim ki test hepHayırlı olsun canım senin kan testin negatif degilmiydi yanlış mı hatırlıyorum
Sen akıntıya takılma canım. Benim her ay yumurtam çatlayınca akıntım aşırı olurdu. Ama geçen ay o akıntılar olmadı ama gebe kaldım. Sen teferruatlara odaklanma Allah'a bol bol dua et
vallahi huysuz inat herseyi ben bilirim havasında başetmek zor saolAy Allah yardımcın olsun koçlarda inat olurmuş
inşallah öyledir canım yine bekleyişler ve ben her zamanki gibi burdayım bi hafta daha belirsiz bi şekildeBence kuruma değillll
Amin cümlemizin inşallah canım benimGüzel kalbin gibi güzel evlatların olsun
Yumurtlama günlerinde olduğun içindir canım inşallah buay tutarda meleğine kavuşursunKızlar iyi akşamlar benim benim gün aşırı çalışmalarım devam ediyor ama psikolojik mi bilmem daha adetime 2 hafta var ve gögüs agrım kasıklarımda agrı var acaba yumurtlama günü mü beliritmi kafamda deli sorular cok istiyorum bu ay kızla
Ay inşallah ya cok istiyorum cnm böyle olunca sürekli kendimde belirti atıyorum adete kaç gün kalaya kadar öğrenilir ki hamilelikYumurtlama günlerinde olduğun içindir canım inşallah buay tutarda meleğine kavuşursun
En hayırlı zamanda en güzel haberler alman dileğimleKızlar iyi akşamlar benim benim gün aşırı çalışmalarım devam ediyor ama psikolojik mi bilmem daha adetime 2 hafta var ve gögüs agrım kasıklarımda agrı var acaba yumurtlama günü mü beliritmi kafamda deli sorular cok istiyorum bu ay kızla
O konuda ben karmakarışıkım canım ya herleste değişiyo ama genel olarak yumurtlamadan 14 gun sonra öğrenenler çok kandada idrardada bence kendini en baştan şartlandırma başka bi uğraş bul kafanı dağıt stres yapma belirti arama hiçAy inşallah ya cok istiyorum cnm böyle olunca sürekli kendimde belirti atıyorum adete kaç gün kalaya kadar öğrenilir ki hamilelik
O ne demekmiş oyle ya allah korusun başka bi doktora daha mı gitsen yaKızlar 1 saat önce hastanelik oldum yine ve bebeğin birinini kalp atışını gördüm diğerinin yok dedi boş kese var dedi birliktelik kesinlikle yasak dedi eğer diğerinin kalp atısını haftaya kadar görmezsem duruma bakacagım dedi sizce ne olabilir diğeride mi gidecek
Canım şimdi başka Bi hastaneye gidiyorum acil kadın dogumcu olan hastane hastane gezdim bakalım sonum hayırlara çıksın insallahO ne demekmiş oyle ya allah korusun başka bi doktora daha mı gitsen ya
Amin canım benım 6 haftalıkmıs tam Bi bucuk aylıksın dedilerHadi gözün aydın canım darısı başımıza inşaallahtam olarak kaç haftalıkmışsın?
Amin canım inşallah o daha güzel şeyler söyler ya dua ediyorum senin için inşallah bebek görünür inşallah ikisinede bişey olmaz canımCanım şimdi başka Bi hastaneye gidiyorum acil kadın dogumcu olan hastane hastane gezdim bakalım sonum hayırlara çıksın insallah
Canım üzülme benim Bi arkadaşım da öylryki ikizleirnşj birisi hızlı gelişti diğeri yavad suan bile biri diğerinden kücük öyle olabiliyor belki biri kız biri erkektir cinsiyet farklı olunca da gelişim farkı oluyormusKızlar 1 saat önce hastanelik oldum yine ve bebeğin birinini kalp atışını gördüm diğerinin yok dedi boş kese var dedi birliktelik kesinlikle yasak dedi eğer diğerinin kalp atısını haftaya kadar görmezsem duruma bakacagım dedi sizce ne olabilir diğeride mi gidecek
Kuzum şimdi test yaptım silikleşmiş test çatlamış sanırım. Ama benden yoğun bir akıntı gelmedi bugün anlamadım. Çatlayınca yoğun bir akıntı gelmesi gerekiyor bilsiğim kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?