Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum şimdi test yaptım silikleşmiş test çatlamış sanırım. Ama benden yoğun bir akıntı gelmedi bugün anlamadım. Çatlayınca yoğun bir akıntı gelmesi gerekiyor bilsiğim kadarıyla.

Sen akıntıya takılma canım. Benim her ay yumurtam çatlayınca akıntım aşırı olurdu. Ama geçen ay o akıntılar olmadı ama gebe kaldım. Sen teferruatlara odaklanma Allah'a bol bol dua et

Ah canım öyle bişey olduysa cagırsaydın bizi haddini bildirirdik gereksiz insan cok bebişini kendini üzme cnm kimse için stres yapmaya değmez iyi ki geldinnn

İlk hamileliğimdede kanda 4 haftalıkken baya silik çıkmıştı kızlar sanırım benim bünyemle alakalı bişey atmamıştım testi az önce o testede baktim o zamanda baya silik öğrenmişim halbuki kanda 4 haftalıktı

Kızlar iyi akşamlar benim benim gün aşırı çalışmalarım devam ediyor ama psikolojik mi bilmem daha adetime 2 hafta var ve gögüs agrım kasıklarımda agrı var acaba yumurtlama günü mü beliritmi kafamda deli sorular cok istiyorum bu ay kızla

Yumurtlama günlerinde olduğun içindir canım inşallah buay tutarda meleğine kavuşursun

En hayırlı zamanda en güzel haberler alman dileğimle

Ay inşallah ya cok istiyorum cnm böyle olunca sürekli kendimde belirti atıyorum adete kaç gün kalaya kadar öğrenilir ki hamilelik
O konuda ben karmakarışıkım canım ya herleste değişiyo ama genel olarak yumurtlamadan 14 gun sonra öğrenenler çok kandada idrardada bence kendini en baştan şartlandırma başka bi uğraş bul kafanı dağıt stres yapma belirti arama hiç

Kızlar 1 saat önce hastanelik oldum yine ve bebeğin birinini kalp atışını gördüm diğerinin yok dedi boş kese var dedi birliktelik kesinlikle yasak dedi eğer diğerinin kalp atısını haftaya kadar görmezsem duruma bakacagım dedi sizce ne olabilir diğeride mi gidecek

O ne demekmiş oyle ya allah korusun başka bi doktora daha mı gitsen ya

Canım şimdi başka Bi hastaneye gidiyorum acil kadın dogumcu olan hastane hastane gezdim bakalım sonum hayırlara çıksın insallah
Amin canım inşallah o daha güzel şeyler söyler ya dua ediyorum senin için inşallah bebek görünür inşallah ikisinede bişey olmaz canım

Canım üzülme benim Bi arkadaşım da öylryki ikizleirnşj birisi hızlı gelişti diğeri yavad suan bile biri diğerinden kücük öyle olabiliyor belki biri kız biri erkektir cinsiyet farklı olunca da gelişim farkı oluyormus

Kuzum şimdi test yaptım silikleşmiş test çatlamış sanırım. Ama benden yoğun bir akıntı gelmedi bugün anlamadım. Çatlayınca yoğun bir akıntı gelmesi gerekiyor bilsiğim kadarıyla.

Olsun yinede değerlendir sen kuzum bazen çatlayınca farkedilmeyebilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…