- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.021
Ah canım öyle bişey olduysa cagırsaydın bizi haddini bildirirdik gereksiz insan cok bebişini kendini üzme cnm kimse için stres yapmaya değmez iyi ki geldinnn
Rabbim bebişlerini sana bağışlasın hayırlısıyla canım. İnşallah çok sıkıntı çekmeden sağlıkla atlatırsın bu süreci.Canım şimdi başka Bi hastaneye gidiyorum acil kadın dogumcu olan hastane hastane gezdim bakalım sonum hayırlara çıksın insallah
Kızlar 1 saat önce hastanelik oldum yine ve bebeğin birinini kalp atışını gördüm diğerinin yok dedi boş kese var dedi birliktelik kesinlikle yasak dedi eğer diğerinin kalp atısını haftaya kadar görmezsem duruma bakacagım dedi sizce ne olabilir diğeride mi gidecek
Amin canım benım 6 haftalıkmıs tam Bi bucuk aylıksın dediler
Kızlar iyi akşamlar benim benim gün aşırı çalışmalarım devam ediyor ama psikolojik mi bilmem daha adetime 2 hafta var ve gögüs agrım kasıklarımda agrı var acaba yumurtlama günü mü beliritmi kafamda deli sorular cok istiyorum bu ay kızla
Sende cansın kuzumCansınaynen öyle kuzum haklısın bir anlık bişeydi değmez dediğin gibi
Burda benim için önemli olan sizlersiniz
Annem şehir dısında gebeligçmi daha risk geçene kadar demicem görümcem de ünivse okuyor gelip gidiyor arada okuldan öğretmen arkadaşım var komsum sag olsun asla yemek yapma ben getircem sana eşinde koyar yersiniz dedi biraz yatarak geçeçk günler ama Allah mukafatını en güzel şekilde cümlemize versinSakin ol canım benim durumun çok zor anlıyorum seni elinde değil ama kötü şeyler düşünme dua edicez Allah'ın izniyle tutulmaları içininşaallah o da görünür ama olaki görünmezse hayırlı değilmiş Allah'tan gelene razı olucaz Rabbim sana bağışlasın
Sürekli uzan ayaklarını uzat yanında yardımcı birileri vardır inşaallah
Amin canım arkadaşım gönlündekwi geçenler seninle olsun duaların hayırlara cıksınRabbim bebişlerini sana bağışlasın hayırlısıyla canım. İnşallah çok sıkıntı çekmeden sağlıkla atlatırsın bu süreci.
Allah korusun cnm ya üzülme bol bol dua edelimKızlar 1 saat önce hastanelik oldum yine ve bebeğin birinini kalp atışını gördüm diğerinin yok dedi boş kese var dedi birliktelik kesinlikle yasak dedi eğer diğerinin kalp atısını haftaya kadar görmezsem duruma bakacagım dedi sizce ne olabilir diğeride mi gidecek
Cnm kanama mi var sorun ne dr gittin acilAnnem şehir dısında gebeligçmi daha risk geçene kadar demicem görümcem de ünivse okuyor gelip gidiyor arada okuldan öğretmen arkadaşım var komsum sag olsun asla yemek yapma ben getircem sana eşinde koyar yersiniz dedi biraz yatarak geçeçk günler ama Allah mukafatını en güzel şekilde cümlemize versin
Annem şehir dısında gebeligçmi daha risk geçene kadar demicem görümcem de ünivse okuyor gelip gidiyor arada okuldan öğretmen arkadaşım var komsum sag olsun asla yemek yapma ben getircem sana eşinde koyar yersiniz dedi biraz yatarak geçeçk günler ama Allah mukafatını en güzel şekilde cümlemize versin
Kimseye deme eşin bizler sana suanlık Yeteri seni strese sokan herkesi bebeğini düşün ve uzak tut kendinden herkes kendini düşünür sende kendini bebegini düşünAmin canım benim ne iyi komşuymuş sağolsun çok sevaba giriyor... Benim eşimin ailesi de henüz bilmiyolar şimdi bilse kaynanam ikidebir arar stres olurum bide çok dillendiriyo oralarda herkese söylüyo böylesi daha iyi benim için. Sabrın sonu selamet sende dikkat et kendine kuzum
Aminn aminn canım güzel yürekli arkadaşım benim. Tüm güzel dilekler dualar hepimiz için olsun inşallah. Rabbim isteyen herkese salih saliha evlatlar nasip etsin. Bizim dualarımızda seninle Rabbim minik yavrularınızı size bağışlasın. Mübarek aylarda yavruların sana sıkı sıkı tutunsun hayırlısıyla doğup hayırlı evlat olsunlar inşallah. Sende iyiki varsın arkadaşımMavi Boncugumm Lostinparadise Yildiz__Tozu Hayal Kocak Eneaciz True white Mervecixx94 K KurkmantoluS Hayhatun sukufenazz ,daha ismini etiketleyemedğim Bi sürü güzel arkadaşlarım dilerim bebeklerimizi kucagımıza aldığımız anları dakonusur dogum hikayeleri izi paylaşırız kimimiz bebek hasretiyle Bi çizgi peşinde kosuyoruz kimimiz dualar ederek göz yasalarıyla uyuyoyuruz ay bu ay istemeden hamile kaldım diyenlere hayret ediyoruz ovulasyon lar asla cocugunuz olmaz diyen karşıdakini düşünmeyen doktorlara ses Çıkaramıyoruz kimimiz Bi kalp atış sesini tüm seslere bedel sayıyoruz kimimiz o hamile kalsın diye dua ederken kendimizi unutacak kadar güzel yürekte insanlarız dilerim kalpleriniz gibi güzel geçsin ömrünüz yolalrınjz çiçek bahcesi evlatlarınız cennete şefaatniz olsun kimsenin kucagını boş bırakmasın rabbim minik tekmeleri minik adımları minik gülğmselerini siz güzel arkadaşlarıma isteyen herkese ve bana tattıesın n rabbim yüzünü görmeden sesinizi duymadan sizi sevdiren Rabbime hamd olsun iyi ki varsınız ne zaman isterseniz ben sizinleyim...
Mavi Boncugumm Lostinparadise Yildiz__Tozu Hayal Kocak Eneaciz True white Mervecixx94 K KurkmantoluS Hayhatun sukufenazz ,daha ismini etiketleyemedğim Bi sürü güzel arkadaşlarım dilerim bebeklerimizi kucagımıza aldığımız anları dakonusur dogum hikayeleri izi paylaşırız kimimiz bebek hasretiyle Bi çizgi peşinde kosuyoruz kimimiz dualar ederek göz yasalarıyla uyuyoyuruz ay bu ay istemeden hamile kaldım diyenlere hayret ediyoruz ovulasyon lar asla cocugunuz olmaz diyen karşıdakini düşünmeyen doktorlara ses Çıkaramıyoruz kimimiz Bi kalp atış sesini tüm seslere bedel sayıyoruz kimimiz o hamile kalsın diye dua ederken kendimizi unutacak kadar güzel yürekte insanlarız dilerim kalpleriniz gibi güzel geçsin ömrünüz yolalrınjz çiçek bahcesi evlatlarınız cennete şefaatniz olsun kimsenin kucagını boş bırakmasın rabbim minik tekmeleri minik adımları minik gülğmselerini siz güzel arkadaşlarıma isteyen herkese ve bana tattıesın n rabbim yüzünü görmeden sesinizi duymadan sizi sevdiren Rabbime hamd olsun iyi ki varsınız ne zaman isterseniz ben sizinleyim...
İkisi de tutsun ikisinde sizleri anlatacağım bu teyzeler sizi belki hiç görmedçyexekti ama dualarına kattılar diye burası dünya cok gözümüz de büyütmemek lazım Allah karşılaştır belki burada boş Bi iş için muhabbet yokki burada melekler için dua varBu ne içten bir yazı böyle ne güzel dile getirmişsin duygularını can kardeşim benim
sende iyiki varsınbende çok isterim burda Allah'ın izniyle doğumdan sonra da sizlerle beraber olmayı genelde doğum sonrası pek yazılmıyor ama isteyince fırsat bulunur
Rabbim hepimizi o günlere sağlıkla erdirsin
Yaaaaa canıııımmmmmMavi Boncugumm Lostinparadise Yildiz__Tozu Hayal Kocak Eneaciz True white Mervecixx94 K KurkmantoluS Hayhatun sukufenazz ,daha ismini etiketleyemedğim Bi sürü güzel arkadaşlarım dilerim bebeklerimizi kucagımıza aldığımız anları dakonusur dogum hikayeleri izi paylaşırız kimimiz bebek hasretiyle Bi çizgi peşinde kosuyoruz kimimiz dualar ederek göz yasalarıyla uyuyoyuruz ay bu ay istemeden hamile kaldım diyenlere hayret ediyoruz ovulasyon lar asla cocugunuz olmaz diyen karşıdakini düşünmeyen doktorlara ses Çıkaramıyoruz kimimiz Bi kalp atış sesini tüm seslere bedel sayıyoruz kimimiz o hamile kalsın diye dua ederken kendimizi unutacak kadar güzel yürekte insanlarız dilerim kalpleriniz gibi güzel geçsin ömrünüz yolalrınjz çiçek bahcesi evlatlarınız cennete şefaatniz olsun kimsenin kucagını boş bırakmasın rabbim minik tekmeleri minik adımları minik gülğmselerini siz güzel arkadaşlarıma isteyen herkese ve bana tattıesın n rabbim yüzünü görmeden sesinizi duymadan sizi sevdiren Rabbime hamd olsun iyi ki varsınız ne zaman isterseniz ben sizinleyim...
Allahım en güzel günleri bebeklerinle dolu Bi yuvayı Tez zamanda nasip etsinYaaaaa canıııımmmmm ❤❤tatlı dilli güzel yürekli arkadaşım Allahım razı olsun gerçekten çok güzel anlatmışın. İnşallah dediğin gibi doğum anılarımızı anlatır öncesinde isim muhabbetleri ederiz inşallah. Rabbim bebeklerini sana bağışlasın inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. İsteyen herkese de bu güzel duyguyu tattırsın. Ben henüz tadamadım ama çevremdeki kişilere bakınca mükemmel bişey olsa gerek. Güzel Allahım güzel yürekli sen ve diğer arkadaşların yüzü suyu hürmetine inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın
Mavi Boncugumm Lostinparadise Yildiz__Tozu Hayal Kocak Eneaciz True white Mervecixx94 K KurkmantoluS Hayhatun sukufenazz ,daha ismini etiketleyemedğim Bi sürü güzel arkadaşlarım dilerim bebeklerimizi kucagımıza aldığımız anları dakonusur dogum hikayeleri izi paylaşırız kimimiz bebek hasretiyle Bi çizgi peşinde kosuyoruz kimimiz dualar ederek göz yasalarıyla uyuyoyuruz ay bu ay istemeden hamile kaldım diyenlere hayret ediyoruz ovulasyon lar asla cocugunuz olmaz diyen karşıdakini düşünmeyen doktorlara ses Çıkaramıyoruz kimimiz Bi kalp atış sesini tüm seslere bedel sayıyoruz kimimiz o hamile kalsın diye dua ederken kendimizi unutacak kadar güzel yürekte insanlarız dilerim kalpleriniz gibi güzel geçsin ömrünüz yolalrınjz çiçek bahcesi evlatlarınız cennete şefaatniz olsun kimsenin kucagını boş bırakmasın rabbim minik tekmeleri minik adımları minik gülğmselerini siz güzel arkadaşlarıma isteyen herkese ve bana tattıesın n rabbim yüzünü görmeden sesinizi duymadan sizi sevdiren Rabbime hamd olsun iyi ki varsınız ne zaman isterseniz ben sizinleyim...
Kimseye deme eşin bizler sana suanlık Yeteri seni strese sokan herkesi bebeğini düşün ve uzak tut kendinden herkes kendini düşünür sende kendini bebegini düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?