- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.041
Cümlemize de canım benimmmAllahım en güzel günleri bebeklerinle dolu Bi yuvayı Tez zamanda nasip etsin ❤
Dilerim dilerim sana da ismini çağırdığın koşarak kucagna gelen meleğine en saglıklı şekilde kavuş..Yaa ama ben çok duygulandım yaaaİlk cümleden sonra göz gezdirdim güzel bir haberin mi var diye heyecanlandımmmm. Sonra baktım ki benim güzel yüreklimmm duygu yüklüüü mesaj yazmışşşşş. Rabbim razı olsun senden yaaa. Rabbim meleklerine sağ salim kavuşmak nasip etsinnn ❤❤❤
Yaaaaa canıııımmmmm ❤❤tatlı dilli güzel yürekli arkadaşım Allahım razı olsun gerçekten çok güzel anlatmışın. İnşallah dediğin gibi doğum anılarımızı anlatır öncesinde isim muhabbetleri ederiz inşallah. Rabbim bebeklerini sana bağışlasın inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. İsteyen herkese de bu güzel duyguyu tattırsın. Ben henüz tadamadım ama çevremdeki kişilere bakınca mükemmel bişey olsa gerek. Güzel Allahım güzel yürekli sen ve diğer arkadaşların yüzü suyu hürmetine inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın
Allahım bu ne güzel bir mesaj böyle kalbinin güzelliği resmen sözcüklere geçmiş bende hep seninle sizinleyim arkadaşım...Mavi Boncugumm Lostinparadise Yildiz__Tozu @Hayal Kocak Eneaciz @True white Mervecixx94 K KurkmantoluS Hayhatun @sukufenazz ,daha ismini etiketleyemedğim Bi sürü güzel arkadaşlarım dilerim bebeklerimizi kucagımıza aldığımız anları dakonusur dogum hikayeleri izi paylaşırız kimimiz bebek hasretiyle Bi çizgi peşinde kosuyoruz kimimiz dualar ederek göz yasalarıyla uyuyoyuruz ay bu ay istemeden hamile kaldım diyenlere hayret ediyoruz ovulasyon lar asla cocugunuz olmaz diyen karşıdakini düşünmeyen doktorlara ses Çıkaramıyoruz kimimiz Bi kalp atış sesini tüm seslere bedel sayıyoruz kimimiz o hamile kalsın diye dua ederken kendimizi unutacak kadar güzel yürekte insanlarız dilerim kalpleriniz gibi güzel geçsin ömrünüz yolalrınjz çiçek bahcesi evlatlarınız cennete şefaatniz olsun kimsenin kucagını boş bırakmasın rabbim minik tekmeleri minik adımları minik gülğmselerini siz güzel arkadaşlarıma isteyen herkese ve bana tattıesın n rabbim yüzünü görmeden sesinizi duymadan sizi sevdiren Rabbime hamd olsun iyi ki varsınız ne zaman isterseniz ben sizinleyim...
Hanımlar hastaneye gittik biz bugün bebişiim Allaha şükür iyi keseyide kalp atısı da duyduk ve gördük darısı tüm bekleyenlere olsun inşallahhhh
Amiin canım allah sendende razı olsun yüzünü güldürsün inşallah yüreği güzel insan rabbim gözünden sadece mutluluk için yaş akıtsın inşallahMavi Boncugumm Lostinparadise Yildiz__Tozu @Hayal Kocak Eneaciz @True white Mervecixx94 K KurkmantoluS Hayhatun @sukufenazz ,daha ismini etiketleyemedğim Bi sürü güzel arkadaşlarım dilerim bebeklerimizi kucagımıza aldığımız anları dakonusur dogum hikayeleri izi paylaşırız kimimiz bebek hasretiyle Bi çizgi peşinde kosuyoruz kimimiz dualar ederek göz yasalarıyla uyuyoyuruz ay bu ay istemeden hamile kaldım diyenlere hayret ediyoruz ovulasyon lar asla cocugunuz olmaz diyen karşıdakini düşünmeyen doktorlara ses Çıkaramıyoruz kimimiz Bi kalp atış sesini tüm seslere bedel sayıyoruz kimimiz o hamile kalsın diye dua ederken kendimizi unutacak kadar güzel yürekte insanlarız dilerim kalpleriniz gibi güzel geçsin ömrünüz yolalrınjz çiçek bahcesi evlatlarınız cennete şefaatniz olsun kimsenin kucagını boş bırakmasın rabbim minik tekmeleri minik adımları minik gülğmselerini siz güzel arkadaşlarıma isteyen herkese ve bana tattıesın n rabbim yüzünü görmeden sesinizi duymadan sizi sevdiren Rabbime hamd olsun iyi ki varsınız ne zaman isterseniz ben sizinleyim...
Yaaa canımm benim ne güzel ne içten dua etmişsin öyle Allah razı olsun. Bizde senin yanındayız her zamanMavi Boncugumm Lostinparadise Yildiz__Tozu @Hayal Kocak Eneaciz @True white Mervecixx94 K KurkmantoluS Hayhatun @sukufenazz ,daha ismini etiketleyemedğim Bi sürü güzel arkadaşlarım dilerim bebeklerimizi kucagımıza aldığımız anları dakonusur dogum hikayeleri izi paylaşırız kimimiz bebek hasretiyle Bi çizgi peşinde kosuyoruz kimimiz dualar ederek göz yasalarıyla uyuyoyuruz ay bu ay istemeden hamile kaldım diyenlere hayret ediyoruz ovulasyon lar asla cocugunuz olmaz diyen karşıdakini düşünmeyen doktorlara ses Çıkaramıyoruz kimimiz Bi kalp atış sesini tüm seslere bedel sayıyoruz kimimiz o hamile kalsın diye dua ederken kendimizi unutacak kadar güzel yürekte insanlarız dilerim kalpleriniz gibi güzel geçsin ömrünüz yolalrınjz çiçek bahcesi evlatlarınız cennete şefaatniz olsun kimsenin kucagını boş bırakmasın rabbim minik tekmeleri minik adımları minik gülğmselerini siz güzel arkadaşlarıma isteyen herkese ve bana tattıesın n rabbim yüzünü görmeden sesinizi duymadan sizi sevdiren Rabbime hamd olsun iyi ki varsınız ne zaman isterseniz ben sizinleyim...
Yumurtlama belirtileri bunlar canım geçen ay bende senin gibi olmuştumKızlar iyi akşamlar benim benim gün aşırı çalışmalarım devam ediyor ama psikolojik mi bilmem daha adetime 2 hafta var ve gögüs agrım kasıklarımda agrı var acaba yumurtlama günü mü beliritmi kafamda deli sorular cok istiyorum bu ay kızla
Canım ben çizgi göremiyorum ama ışıktan mı acabaAyy buraya atacaktım testi gittim başka gruba attım ☺ testimi sabah yapmıştım akşama baktım çizgi azcık daha bi net gibi teste almadım yarına yapmak için
Telefon ışığını açıp çektim ondan gözükmüyor sanırım elimde test görüyorum ben netCanım ben çizgi göremiyorum ama ışıktan mı acaba
ya benim bi sorum olacak adetin 21.günü kanamam oldu sonra kahveye döndü geçti normal mi bu yalütfen yazar MSNzKuzum şimdi test yaptım silikleşmiş test çatlamış sanırım. Ama benden yoğun bir akıntı gelmedi bugün anlamadım. Çatlayınca yoğun bir akıntı gelmesi gerekiyor bilsiğim kadarıyla.
Canım kanaman yoğun muydu? Kırmızı renklimiydi? Kaç gün sürdü kanaman?ya benim bi sorum olacak adetin 21.günü kanamam oldu sonra kahveye döndü geçti normal mi bu yalütfen yazar MSNz
Bi daha çeker misin canım farklı açıdanAyy buraya atacaktım testi gittim başka gruba attım ☺ testimi sabah yapmıştım akşama baktım çizgi azcık daha bi net gibi teste almadım yarına yapmak için
Sağolun cvp verdiginiz için ben cuma günü doktora gittim doktor yumurtalar güzel birliktelik verdi cuma pazar pazartesi birlikte olduk cuma da böyle hafif di kanama bi kere geldi gitti bugün işten geldim eve bi baktım kanama hafif açık renk ama özürdileyerek söylüyorum kan gibi kokuyordu sonra yattım biraz biraz geldi sonra kahveye döndü sindi böyle kahve gibi ama çok yok bi agrım da yok ama korkuyorum yaCanım kanaman yoğun muydu? Kırmızı renklimiydi? Kaç gün sürdü kanaman?
Akşamdır hiç belli olmuyor ki fotoda ya yakınlaştırınca da bulanık oluyorBi daha çeker misin canım farklı açıdan
Test alıp yapicak misin tekrardan peki canım inşallah vardır yaAkşamdır hiç belli olmuyor ki fotoda ya yakınlaştırınca da bulanık oluyor
Yaaaa senin o güzel yüreğine temiz kalbine doğuyordur inşallah bu ay güzel haber verebilirim bende canım benimmmmSen var yaaa en kısa sürede tadacaksın inşaAllah kuzum benimmmm hissediyorummm beeeen. Duamdan hiç düşmüyorsunuzzz❤
Testim yokki almadım bugün ya yarın gitcem özele kan vermeye canımTest alıp yapicak misin tekrardan peki canım inşallah vardır ya
Canım benım Rabbim seninde cocukları ı sana bağışlasın güzel yürekli hatunMavi Boncugumm Lostinparadise Yildiz__Tozu @Hayal Kocak Eneaciz @True white Mervecixx94 K KurkmantoluS Hayhatun @sukufenazz ,daha ismini etiketleyemedğim Bi sürü güzel arkadaşlarım dilerim bebeklerimizi kucagımıza aldığımız anları dakonusur dogum hikayeleri izi paylaşırız kimimiz bebek hasretiyle Bi çizgi peşinde kosuyoruz kimimiz dualar ederek göz yasalarıyla uyuyoyuruz ay bu ay istemeden hamile kaldım diyenlere hayret ediyoruz ovulasyon lar asla cocugunuz olmaz diyen karşıdakini düşünmeyen doktorlara ses Çıkaramıyoruz kimimiz Bi kalp atış sesini tüm seslere bedel sayıyoruz kimimiz o hamile kalsın diye dua ederken kendimizi unutacak kadar güzel yürekte insanlarız dilerim kalpleriniz gibi güzel geçsin ömrünüz yolalrınjz çiçek bahcesi evlatlarınız cennete şefaatniz olsun kimsenin kucagını boş bırakmasın rabbim minik tekmeleri minik adımları minik gülğmselerini siz güzel arkadaşlarıma isteyen herkese ve bana tattıesın n rabbim yüzünü görmeden sesinizi duymadan sizi sevdiren Rabbime hamd olsun iyi ki varsınız ne zaman isterseniz ben sizinleyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?