Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dilerim dilerim sana da ismini çağırdığın koşarak kucagna gelen meleğine en saglıklı şekilde kavuş..

Sen var yaaa en kısa sürede tadacaksın inşaAllah kuzum benimmmm hissediyorummm beeeen. Duamdan hiç düşmüyorsunuzzz

Allahım bu ne güzel bir mesaj böyle kalbinin güzelliği resmen sözcüklere geçmiş bende hep seninle sizinleyim arkadaşım...

Amiin canım allah sendende razı olsun yüzünü güldürsün inşallah yüreği güzel insan rabbim gözünden sadece mutluluk için yaş akıtsın inşallah

Yaaa canımm benim ne güzel ne içten dua etmişsin öyle Allah razı olsun. Bizde senin yanındayız her zaman

Ayy buraya atacaktım testi gittim başka gruba attım testimi sabah yapmıştım akşama baktım çizgi azcık daha bi net gibi teste almadım yarına yapmak için

Eklentiler

• IMG_20190416_193817.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20190416_193814.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 52
Yumurtlama belirtileri bunlar canım geçen ay bende senin gibi olmuştum

Kuzum şimdi test yaptım silikleşmiş test çatlamış sanırım. Ama benden yoğun bir akıntı gelmedi bugün anlamadım. Çatlayınca yoğun bir akıntı gelmesi gerekiyor bilsiğim kadarıyla.
ya benim bi sorum olacak adetin 21.günü kanamam oldu sonra kahveye döndü geçti normal mi bu yalütfen yazar MSNz

Canım kanaman yoğun muydu? Kırmızı renklimiydi? Kaç gün sürdü kanaman?
Sağolun cvp verdiginiz için ben cuma günü doktora gittim doktor yumurtalar güzel birliktelik verdi cuma pazar pazartesi birlikte olduk cuma da böyle hafif di kanama bi kere geldi gitti bugün işten geldim eve bi baktım kanama hafif açık renk ama özürdileyerek söylüyorum kan gibi kokuyordu sonra yattım biraz biraz geldi sonra kahveye döndü sindi böyle kahve gibi ama çok yok bi agrım da yok ama korkuyorum ya

Sen var yaaa en kısa sürede tadacaksın inşaAllah kuzum benimmmm hissediyorummm beeeen. Duamdan hiç düşmüyorsunuzzz
Yaaaa senin o güzel yüreğine temiz kalbine doğuyordur inşallah bu ay güzel haber verebilirim bende canım benimmmm

Canım benım Rabbim seninde cocukları ı sana bağışlasın güzel yürekli hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…