Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maaşallah senle son adetlerimiz aynı bakalım bana ne diyecek kalp atışını erken duymuşsun maaşallah genelde 6.haftadan sonra duyuluyor ben oğlumunkini 6+5'te duymuştum herkesin bir olmaz tabi
Maşallah net duyuluyor du inşallah sizinkilere hemen güm güm duyulur canım benım Rabbimin izniyle sen ne zaman gıdıosun doktora

Valla canım yerleşme kanaması için erken o zaman. Sen bir doktora git istersen tekrar. Kist falan olabilir mi acaba bilemiyotum tabi yanlış birşey söylemiyim. Arkadaşlar daha tecrübeli bu konuda başına gelenler yönlendirir seni.

Akşamdır hiç belli olmuyor ki fotoda ya yakınlaştırınca da bulanık oluyor
Bende şimdi tekrar çektim fotoyu hdr yapınca daha net görünüyo böyle yoksa çektiğim fotolarda benimde görünmüyo net tam boyut olan fotoda hiçbişey yok normal çekim o canım

Eklentiler

• PicsArt_04-16-10.25.11.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 64
  • 20190416_221955.webp
    17 KB · Görüntüleme: 65
Ben bu markadan çok şikayet yazanı gördüm canım ondan pek heveslenemiyorum
Surelab mı ne almış eşim eczanede ne varsa onu alıyo genelliklede ovula denk geliyo laboquickin iki testini almıştım netten biri kaset biri erken gebelikti ikisindede hiç hayalet çizgi cıkmadı geçen ay canım ama bilmiyorum genede inşallah öyle değildir ya

İnşalllaahh canım benim iki gün var bakalım kesinleşir iki gün içinde zaten doğru mı yoksa yanıltıyor mu görcez

Kızlar canlarım ben ovulasyon testi almak istiyorum hani su gebelik testi hediye olanlardan önerileriniz neler hangi marka alayım ve ne kadara aldınız sizler

Kızlar canlarım ben ovulasyon testi almak istiyorum hani su gebelik testi hediye olanlardan önerileriniz neler hangi marka alayım ve ne kadara aldınız sizler
Canım benim 30 ovulasyon 2 gebelik 1 erken gebeliği laboquik marka 28 tl idi sanırsam öyle almıştım. Netten

Benimde 20 ovu 6 gebelik testi 29 TL ye ben bilerek ovu testi az olanından sipariş ettim yumurtlamamı hemen görüyordum bi hafta içinde gittigidiyordan almıştım ben

Canım benim şimdi adetim biteli 5 gün oldu bidaha ki aya mı bırakayım ovulasyon karı sence bu ay bakayım mı bidw günde 1 defamı yapılıyor bu test
Ben günde bir defa yapmıştım kuzum. Ama zaten adetten yaklaşık 1 hafta sonra başlayın diyor, fakat ben yumurtlamamın ne zaman olduğunu hiç bilmediğim için adet bitimi başlamıştım belki erken yumurtluyorumdur diye ama 14.-15. Günde olmuştu. Eğer ortalarda olduğundan eminsen bu ay dene. Yada sipariş ver önümüzdeki ay kullanırsın. Ama akıntına göre olmadı bir iki gün yaparsın canım İnşallah önümüzdeki ay kullanmana da gerek kalmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…