- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.061
Hadi inşallah sıra sizlerde kuzum mmmAaaa maşaAllah yaaaanasıl heyecanlandımmmmm
Maşallah net duyuluyor du inşallah sizinkilere hemen güm güm duyulur canım benım Rabbimin izniyle sen ne zaman gıdıosun doktoraMaaşallahsenle son adetlerimiz aynı bakalım bana ne diyecek kalp atışını erken duymuşsun maaşallah genelde 6.haftadan sonra duyuluyor ben oğlumunkini 6+5'te duymuştum herkesin bir olmaz tabi
Valla canım yerleşme kanaması için erken o zaman. Sen bir doktora git istersen tekrar. Kist falan olabilir mi acaba bilemiyotum tabi yanlış birşey söylemiyim. Arkadaşlar daha tecrübeli bu konuda başına gelenler yönlendirir seni.Sağolun cvp verdiginiz için ben cuma günü doktora gittim doktor yumurtalar güzel birliktelik verdi cuma pazar pazartesi birlikte olduk cuma da böyle hafif di kanama bi kere geldi gitti bugün işten geldim eve bi baktım kanama hafif açık renk ama özürdileyerek söylüyorum kan gibi kokuyordu sonra yattım biraz biraz geldi sonra kahveye döndü sindi böyle kahve gibi ama çok yok bi agrım da yok ama korkuyorum ya
En güzeli canım ya inşallah hayırlısı olurTestim yokki almadım bugün ya yarın gitcem özele kan vermeye canım ☺
Cuma gittim canım ya kist yok ama neden böyle oldu kiValla canım yerleşme kanaması için erken o zaman. Sen bir doktora git istersen tekrar. Kist falan olabilir mi acaba bilemiyotum tabi yanlış birşey söylemiyim. Arkadaşlar daha tecrübeli bu konuda başına gelenler yönlendirir seni.
Aminn inşallah canım çok sağol hepimiz için inşallahEn güzeli canım ya inşallah hayırlısı olur
Bende şimdi tekrar çektim fotoyu hdr yapınca daha net görünüyo böyle yoksa çektiğim fotolarda benimde görünmüyo net tam boyut olan fotoda hiçbişey yok normal çekim o canımAkşamdır hiç belli olmuyor ki fotoda ya yakınlaştırınca da bulanık oluyor
Hadi inşallah sıra sizlerde kuzum mmm
Görüyorum canım senin çizgini de ayy inşallah kuruma izi falan değildir yaBende şimdi tekrar çektim fotoyu hdr yapınca daha net görünüyo böyle yoksa çektiğim fotolarda benimde görünmüyo net tam boyut olan fotoda hiçbişey yok normal çekim o canım
İnşallah canım ya şuan için en büyük endişemiz o zaten inşallah kuruma çizgisi değildirGörüyorum canım senin çizgini de ayy inşallah kuruma izi falan değildir ya
Ben bu markadan çok şikayet yazanı gördüm canım ondan pek heveslenemiyorumİnşallah canım ya şuan için en büyük endişemiz o zaten inşallah kuruma çizgisi değildir
Surelab mı ne almış eşim eczanede ne varsa onu alıyo genelliklede ovula denk geliyo laboquickin iki testini almıştım netten biri kaset biri erken gebelikti ikisindede hiç hayalet çizgi cıkmadı geçen ay canım ama bilmiyorum genede inşallah öyle değildir yaBen bu markadan çok şikayet yazanı gördüm canım ondan pek heveslenemiyorum
Bence de hamilesiniz hiç ara kanamanız oldu muBende şimdi tekrar çektim fotoyu hdr yapınca daha net görünüyo böyle yoksa çektiğim fotolarda benimde görünmüyo net tam boyut olan fotoda hiçbişey yok normal çekim o canım
İnşalllaahh canım benim iki gün var bakalım kesinleşir iki gün içinde zaten doğru mı yoksa yanıltıyor mu görcezSurelab mı ne almış eşim eczanede ne varsa onu alıyo genelliklede ovula denk geliyo laboquickin iki testini almıştım netten biri kaset biri erken gebelikti ikisindede hiç hayalet çizgi cıkmadı geçen ay canım ama bilmiyorum genede inşallah öyle değildir ya
Canım benim 30 ovulasyon 2 gebelik 1 erken gebeliği laboquik marka 28 tl idi sanırsam öyle almıştım. NettenKızlar canlarım ben ovulasyon testi almak istiyorum hani su gebelik testi hediye olanlardan önerileriniz neler hangi marka alayım ve ne kadara aldınız sizler
Canım benim şimdi adetim biteli 5 gün oldu bidaha ki aya mı bırakayım ovulasyon karı sence bu ay bakayım mı bidw günde 1 defamı yapılıyor bu testCanım benim 30 ovulasyon 2 gebelik 1 erken gebeliği laboquik marka 28 tl idi sanırsam öyle almıştım. Netten
Bende aynisini bugun siparis verdim.30 tl gitti gidiyordanCanım benim 30 ovulasyon 2 gebelik 1 erken gebeliği laboquik marka 28 tl idi sanırsam öyle almıştım. Netten
Benimde 20 ovu 6 gebelik testi 29 TL ye ben bilerek ovu testi az olanından sipariş ettim yumurtlamamı hemen görüyordum bi hafta içinde gittigidiyordan almıştım benKızlar canlarım ben ovulasyon testi almak istiyorum hani su gebelik testi hediye olanlardan önerileriniz neler hangi marka alayım ve ne kadara aldınız sizler
Ben günde bir defa yapmıştım kuzum. Ama zaten adetten yaklaşık 1 hafta sonra başlayın diyor, fakat ben yumurtlamamın ne zaman olduğunu hiç bilmediğim için adet bitimi başlamıştım belki erken yumurtluyorumdur diye ama 14.-15. Günde olmuştu. Eğer ortalarda olduğundan eminsen bu ay dene. Yada sipariş ver önümüzdeki ay kullanırsın. Ama akıntına göre olmadı bir iki gün yaparsın canımCanım benim şimdi adetim biteli 5 gün oldu bidaha ki aya mı bırakayım ovulasyon karı sence bu ay bakayım mı bidw günde 1 defamı yapılıyor bu test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?