Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bi hafta kala da yaptım t c ye yakın çıkmıştı canım tabi oda 3 4 saat kaldı

Ay hadi insallah sözün dua yerine geçsin bidaha ki aya gerek kalmazsa hiç üzülmem yaaa

İnşallah Rabbim hayırla tez zamanda evlat versin kuzum sanada tüm isteyen kardeşlerimize de, içinizde bana da inşallah
Canım akıntı olmadan kaskklarsa felaket agrı olması yumurtlama olabilir mii yoksa tutunma falan olabilir mi kasıklarım cok agrıyor ama akıntı falan yok sence ne düşünüyorsun

Canım akıntı olmadan kaskklarsa felaket agrı olması yumurtlama olabilir mii yoksa tutunma falan olabilir mi kasıklarım cok agrıyor ama akıntı falan yok sence ne düşünüyorsun
Ben onu bilemiyorum ki canım ya. Benim bi rahatsızlığımdan dolayı belim ve kasıklarım her daim ağrır o yüzden yumurtlamayı yada başka bir şeyi ben çözemiyorum kendi vücudumda o yüzden şuan yorum yapamıyorum. Akıntının yumurta akı gibi yapışkan olduğunu söyledi arkadaşlar ben de bu ay öyle takip etmeye çalışacağım inşallah bilgisi olanlar sana bi cevap yazsın

Ay canım benim ya sende iyiki varsın fazla yazamıyorum mideden dolayı serum takılı şimdi doktor yatıs verdi

Kizlar ben ara ara sistit oluyorum simdi tam mayista denemeye baslayalim dedik panikten mi heyecandan mi kuruntudan mi bilmiyorum ama sanki sistit belirtim basliyor yine uff napsam acaba

Mavi Boncugumm nasilsin kuzum. Nasil gidiyo hamilelik ❤

Çok şükür canım nerelerdesin bende merak ettim seni giremedin galiba
Napayım kuzum çok şükür diyeyim aynı hala pek bişey hissetmiyorum 10 gün önce keseyi görmüştüm sadece bu haftada inşaallah yine gidicem hayırlısıyla bebeğimi görüp kalp atışını duysam rahatlicam....sen neler yapıyorsun çiçekler nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…