- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.081
Aynen canım bende galiba ordan almıştım. Ama yaklaşık 3 ay önce. Bu ay kullanmıyorum hiç bişeyBende aynisini bugun siparis verdim.30 tl gitti gidiyordan
Ben bi hafta kala da yaptım t c ye yakın çıkmıştı canım tabi oda 3 4 saat kaldıSurelab mı ne almış eşim eczanede ne varsa onu alıyo genelliklede ovula denk geliyo laboquickin iki testini almıştım netten biri kaset biri erken gebelikti ikisindede hiç hayalet çizgi cıkmadı geçen ay canım ama bilmiyorum genede inşallah öyle değildir ya
Ay hadi insallah sözün dua yerine geçsin bidaha ki aya gerek kalmazsa hiç üzülmem yaaaBen günde bir defa yapmıştım kuzum. Ama zaten adetten yaklaşık 1 hafta sonra başlayın diyor, fakat ben yumurtlamamın ne zaman olduğunu hiç bilmediğim için adet bitimi başlamıştım belki erken yumurtluyorumdur diye ama 14.-15. Günde olmuştu. Eğer ortalarda olduğundan eminsen bu ay dene. Yada sipariş ver önümüzdeki ay kullanırsın. Ama akıntına göre olmadı bir iki gün yaparsın canım ☺ İnşallah önümüzdeki ay kullanmana da gerek kalmazzz
İnşallah Rabbim hayırla tez zamanda evlat versin kuzum sanada tüm isteyen kardeşlerimize de, içinizde bana da inşallahAy hadi insallah sözün dua yerine geçsin bidaha ki aya gerek kalmazsa hiç üzülmem yaaa
Ben ilk defa kullanicam. Bakalim hayirlisiyla ins gonlumdekine hamile kalirim . Tabi tum isteyenlerle beraberAynen canım bende galiba ordan almıştım. Ama yaklaşık 3 ay önce. Bu ay kullanmıyorum hiç bişey
Canım akıntı olmadan kaskklarsa felaket agrı olması yumurtlama olabilir mii yoksa tutunma falan olabilir mi kasıklarım cok agrıyor ama akıntı falan yok sence ne düşünüyorsunİnşallah Rabbim hayırla tez zamanda evlat versin kuzum sanada tüm isteyen kardeşlerimize de, içinizde bana da inşallah
İnşallah canım Allahım gönlünce versinBen ilk defa kullanicam. Bakalim hayirlisiyla ins gonlumdekine hamile kalirim . Tabi tum isteyenlerle beraber
Canım 1 ve 2 nisanda akıntının içinde ince ip gibi kahverengi leke vardı birer kere oldu sadece bi dahada olmadıBence de hamilesiniz hiç ara kanamanız oldu mu
Amin Allah razi olsun senin ve isteyen herkesin gonlune gore versinİnşallah canım Allahım gönlünce versin
Ben onu bilemiyorum ki canım ya. Benim bi rahatsızlığımdan dolayı belim ve kasıklarım her daim ağrır o yüzden yumurtlamayı yada başka bir şeyi ben çözemiyorum kendi vücudumda o yüzden şuan yorum yapamıyorum. Akıntının yumurta akı gibi yapışkan olduğunu söyledi arkadaşlar ben de bu ay öyle takip etmeye çalışacağım inşallah bilgisi olanlar sana bi cevap yazsınCanım akıntı olmadan kaskklarsa felaket agrı olması yumurtlama olabilir mii yoksa tutunma falan olabilir mi kasıklarım cok agrıyor ama akıntı falan yok sence ne düşünüyorsun
AminnnnAmin Allah razi olsun senin ve isteyen herkesin gonlune gore versin
Hayırlı olsun canım bi arkadasın da silik di çizgisi sonra hamile olduğunu öğrendi inşşşş kucağına almayı da nasip eder güzel Allah’ımCanım 1 ve 2 nisanda akıntının içinde ince ip gibi kahverengi leke vardı birer kere oldu sadece bi dahada olmadı
Ay canım benim ya sende iyiki varsın fazla yazamıyorum mideden dolayı serum takılı şimdi doktor yatıs verdiMavi Boncugumm @Lostinparadise Yildiz__Tozu Hayal Kocak @Eneaciz @True white Mervecixx94 K KurkmantoluS Hayhatun @sukufenazz ,daha ismini etiketleyemedğim Bi sürü güzel arkadaşlarım dilerim bebeklerimizi kucagımıza aldığımız anları dakonusur dogum hikayeleri izi paylaşırız kimimiz bebek hasretiyle Bi çizgi peşinde kosuyoruz kimimiz dualar ederek göz yasalarıyla uyuyoyuruz ay bu ay istemeden hamile kaldım diyenlere hayret ediyoruz ovulasyon lar asla cocugunuz olmaz diyen karşıdakini düşünmeyen doktorlara ses Çıkaramıyoruz kimimiz Bi kalp atış sesini tüm seslere bedel sayıyoruz kimimiz o hamile kalsın diye dua ederken kendimizi unutacak kadar güzel yürekte insanlarız dilerim kalpleriniz gibi güzel geçsin ömrünüz yolalrınjz çiçek bahcesi evlatlarınız cennete şefaatniz olsun kimsenin kucagını boş bırakmasın rabbim minik tekmeleri minik adımları minik gülğmselerini siz güzel arkadaşlarıma isteyen herkese ve bana tattıesın n rabbim yüzünü görmeden sesinizi duymadan sizi sevdiren Rabbime hamd olsun iyi ki varsınız ne zaman isterseniz ben sizinleyim...
Ay canım benim ya sende iyiki varsın fazla yazamıyorum mideden dolayı serum takılı şimdi doktor yatıs verdi
Sağol canım çok tsklerOf Allah kolaylik versin annem bana hamileligi boyunca hep serumlarla beslenmis
Mavi Boncugumm nasilsin kuzum. Nasil gidiyo hamilelik ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?