Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah net duyuluyor du inşallah sizinkilere hemen güm güm duyulur canım benım Rabbimin izniyle sen ne zaman gıdıosun doktora

Amin canım ben aslında yarın gitmeyi düşünüyordum ama bizim arabanın benzini bitmiş öbür güne kaldı galiba
Sen erken duymuşsun ne güzel
Bende gitsemde rahatlasam

Kızlar aşılama nasıl oluyor tam olarak anlatabilecek birı var mı
adetin 3.gunu hap yada iğne tadevisine başlıyorsun onları kullandıktan yumurtalarini kontrol ediyorlar gelistiyse çatlatma iğnesi oluyorsun ertesi gün aşılama işlemi için gidiyorsunuz eşinle eşin sperm veriyo onları yıkayıp sana igneyle rahmine gönderiyorlar acısız 10 dk lik bı işlem asilamadan 15 gün sonrada kanda cikiyo gebelik

Birliktelikten hemen sonra yerleşme kanaması olmaz canım en az 9-10 gün geçmesi lazım ama belki bir ihtimal yumurtlamadan olmuştur olanlardan duymuştum ama miktarı çok az olmalı...
Ultrasonla baktırdıysan doktor herhangi bi sıkıntın olduğunu (kist vs) demediyse korkma
Bundan sonrası Allah Kerim.. inşaallah bebişin tutar

Arada girip yorumlari okumaya calisiyorum. Masallah bir dunya yorum var yetisemiyorum malum 3 cocuk ev işi falan.
Ins duyarsin canim kalp atislarini annecim ben burdayim der sana.
Kizlar da iyiler cok sukur. Ellerinden opsunler.
Iyiyiz yani hamdolsun.
Cok opuyorum seni ❤❤❤❤❤❤

Tabi 3 çocukla nasıl yetişeceksin bende seni ve fıstıklarını öpüyorum canım
Allah'a emanet olun

Eşim nasıl verecek ben hıc bilmiyorum bu konuyu

Kizlar ben ara ara sistit oluyorum simdi tam mayista denemeye baslayalim dedik panikten mi heyecandan mi kuruntudan mi bilmiyorum ama sanki sistit belirtim basliyor yine uff napsam acaba
Çok geçmiş olsun bu hastalığı kendimi bildim bileli cekiyorum çaresi hiç üşümeyeceksin çorapsız gezmicen yeleksiz idrar kültürü yaptırdın mı hiç üreme varsa tedavi ol yoksa çok zor hamile kalıyosun kalsan bile gebelikde çok zor ben acile gittim idrar yolu için 2 ilaç 6 tane iğne inşallah 6 9 ay idare eder beni üşümezsem hiç inşallah 1 sene bile yeter

Kizlar ben ara ara sistit oluyorum simdi tam mayista denemeye baslayalim dedik panikten mi heyecandan mi kuruntudan mi bilmiyorum ama sanki sistit belirtim basliyor yine uff napsam acaba
Canım cok su iç bendede olmustu ne zaman suyu arttırdım kesildi ama su yetmiyorsa mecbur ilaç takviyesi yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…