- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.101
Maşallah net duyuluyor du inşallah sizinkilere hemen güm güm duyulur canım benım Rabbimin izniyle sen ne zaman gıdıosun doktora❣
Ay canım benim ya sende iyiki varsın fazla yazamıyorum mideden dolayı serum takılı şimdi doktor yatıs verdi
Ben ilk defa kullanicam. Bakalim hayirlisiyla ins gonlumdekine hamile kalirim . Tabi tum isteyenlerle beraber
adetin 3.gunu hap yada iğne tadevisine başlıyorsun onları kullandıktan yumurtalarini kontrol ediyorlar gelistiyse çatlatma iğnesi oluyorsun ertesi gün aşılama işlemi için gidiyorsunuz eşinle eşin sperm veriyo onları yıkayıp sana igneyle rahmine gönderiyorlar acısız 10 dk lik bı işlem asilamadan 15 gün sonrada kanda cikiyo gebelikKızlar aşılama nasıl oluyor tam olarak anlatabilecek birı var mı
Sağolun cvp verdiginiz için ben cuma günü doktora gittim doktor yumurtalar güzel birliktelik verdi cuma pazar pazartesi birlikte olduk cuma da böyle hafif di kanama bi kere geldi gitti bugün işten geldim eve bi baktım kanama hafif açık renk ama özürdileyerek söylüyorum kan gibi kokuyordu sonra yattım biraz biraz geldi sonra kahveye döndü sindi böyle kahve gibi ama çok yok bi agrım da yok ama korkuyorum ya
Evet insan huzur buluyor en azındanAmin canım ben aslında yarın gitmeyi düşünüyordum ama bizim arabanın benzini bitmiş öbür güne kaldı galiba
Sen erken duymuşsun ne güzel
Bende gitsemde rahatlasam
Amin canim. Allah razi olsunİnşaallah Rabbim hayırlı sağlıklı bir oğlan nasip etsin sana
Arada girip yorumlari okumaya calisiyorum. Masallah bir dunya yorum var yetisemiyorum malum 3 cocuk ev işi falan.Çok şükür canım nerelerdesin bende merak ettim seni giremedin galiba
Napayım kuzum çok şükür diyeyim aynı hala pek bişey hissetmiyorum 10 gün önce keseyi görmüştüm sadece bu haftada inşaallah yine gidicem hayırlısıyla bebeğimi görüp kalp atışını duysam rahatlicam....sen neler yapıyorsun çiçekler nasıl?
Arada girip yorumlari okumaya calisiyorum. Masallah bir dunya yorum var yetisemiyorum malum 3 cocuk ev işi falan.
Ins duyarsin canim kalp atislarini annecim ben burdayim der sana.
Kizlar da iyiler cok sukur. Ellerinden opsunler.
Iyiyiz yani hamdolsun.
Cok opuyorum seni ❤❤❤❤❤❤
Sagol kuzum sende Allah a emanet olTabi 3 çocukla nasıl yetişeceksin bende seni ve fıstıklarını öpüyorum canım
Allah'a emanet olun
Eşim nasıl verecekadetin 3.gunu hap yada iğne tadevisine başlıyorsun onları kullandıktan yumurtalarini kontrol ediyorlar gelistiyse çatlatma iğnesi oluyorsun ertesi gün aşılama işlemi için gidiyorsunuz eşinle eşin sperm veriyo onları yıkayıp sana igneyle rahmine gönderiyorlar acısız 10 dk lik bı işlem asilamadan 15 gün sonrada kanda cikiyo gebelik
Çok geçmiş olsun bu hastalığı kendimi bildim bileli cekiyorum çaresi hiç üşümeyeceksin çorapsız gezmicen yeleksiz idrar kültürü yaptırdın mı hiç üreme varsa tedavi ol yoksa çok zor hamile kalıyosun kalsan bile gebelikde çok zor ben acile gittim idrar yolu için 2 ilaç 6 tane iğne inşallah 6 9 ay idare eder beni üşümezsem hiç inşallah 1 sene bile yeterKizlar ben ara ara sistit oluyorum simdi tam mayista denemeye baslayalim dedik panikten mi heyecandan mi kuruntudan mi bilmiyorum ama sanki sistit belirtim basliyor yine uff napsam acaba
CNım ya dikkat et bulantılar benixe korkutmaya basladı hicşbşsey yiyemiyor musunAy canım benim ya sende iyiki varsın fazla yazamıyorum mideden dolayı serum takılı şimdi doktor yatıs verdi
Canım ne sonucu alacaksın insallah
Aminnn hayırlı sabahlar canım benim m canım nasılsın bulantılar var mı bebiş nasılGününüz aydın olsun sevgi kelebekleri
Kalpleriniz huzurla, göbişleriniz bebişle dolsun inşaallahhh
Hayırlı sabahlar canlar
Canım cok su iç bendede olmustu ne zaman suyu arttırdım kesildi ama su yetmiyorsa mecbur ilaç takviyesi yapıyorlarKizlar ben ara ara sistit oluyorum simdi tam mayista denemeye baslayalim dedik panikten mi heyecandan mi kuruntudan mi bilmiyorum ama sanki sistit belirtim basliyor yine uff napsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?