Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım cok su iç bendede olmustu ne zaman suyu arttırdım kesildi ama su yetmiyorsa mecbur ilaç takviyesi yapıyorlar

Cok haklısın az su içmekten oluyor beenim... birde ayaklarım hiç ısınmaz öyle olunca idrar yolları hassas zaten genetik Anneannemde çok vardı. Teşekkür ederim. Bıu arada hamilelikte dahada artabiliyormus

Cok haklısın az su içmekten oluyor beenim... birde ayaklarım hiç ısınmaz öyle olunca idrar yolları hassas zaten genetik Anneannemde çok vardı. Teşekkür ederim. Bıu arada hamilelikte dahada artabiliyormus
Aman kuzumm suyunu eksik etme sonra Allah muhafaza daha da ilerliyor bide gebe min bilmiyorum insallah en yakın zamanda gebe kalırsın gebelikte çok zor arkadaşım sistit yüzünden 8. Ayda dogum yaptı

Sonunda taktırdınmıııı kuzum iyi etmişsin biraz rahatlarsın inşaallah
Hiç faydası yok bugünde burdayım midem çok kötü ağrıyor ve bulanıyor idrarda keton 3 likosit iki kan tahlillerim 4 referans dışı yazıyordu bide ustune doktor altan baktı kese çok büyük bebek cok çok küçük olmemisse bir hafta sonra belli olacak kalp atisina bakacaz dedi varsa tamam yoksa kürtaj o kadar kotuyum ki anlatamam

Ya nolur bırakma kendini bunlar nasıl doktor böyle ya artık iyi ce kin tutmaya basladım bu meslege hakkıyla yapanlara lafım yok ama hamile Bi kadına bu denir mi ya haftaya bakalım de yeter ölmemisse ne demek ya ölme ihtimalinin kafasında kurar diye düşünmüyor mu ya nolur canım benim su gereksizler takmayın takma nolur takma

Ben de dayanamadım test yaptım bu sabah. 24.gün bugun. Negatif. Daha erken demek ki bata 5 6 gün var.

Amin canım herhalde yumurta çatlama kanaması geç yumurtlama olduysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…