- 13 Nisan 2019
- 815
- 770
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.121
Canım insallah bidahaki aya ikinzinde göbüleri dolar bende ovulasyon hic kullanmadım ama kullanıp gebe kalanlar cokAy hadi insallah sözün dua yerine geçsin bidaha ki aya gerek kalmazsa hiç üzülmem yaaa
Canım cok su iç bendede olmustu ne zaman suyu arttırdım kesildi ama su yetmiyorsa mecbur ilaç takviyesi yapıyorlar
Aman kuzumm suyunu eksik etme sonra Allah muhafaza daha da ilerliyor bide gebe min bilmiyorum insallah en yakın zamanda gebe kalırsın gebelikte çok zor arkadaşım sistit yüzünden 8. Ayda dogum yaptıCok haklısın az su içmekten oluyor beenim... birde ayaklarım hiç ısınmaz öyle olunca idrar yolları hassas zaten genetik Anneannemde çok vardı. Teşekkür ederim. Bıu arada hamilelikte dahada artabiliyormus
Aman kuzumm suyunu eksik etme sonra Allah muhafaza daha da ilerliyor bide gebe min bilmiyorum insallah en yakın zamanda gebe kalırsın gebelikte çok zor arkadaşım sistit yüzünden 8. Ayda dogum yaptı
Hiç faydası yok bugünde burdayım midem çok kötü ağrıyor ve bulanıyor idrarda keton 3 likosit iki kan tahlillerim 4 referans dışı yazıyordu bide ustune doktor altan baktı kese çok büyük bebek cok çok küçük olmemisse bir hafta sonra belli olacak kalp atisina bakacaz dedi varsa tamam yoksa kürtaj o kadar kotuyum ki anlatamamSonunda taktırdınmıııı kuzum iyi etmişsin biraz rahatlarsın inşaallah
Hatır canım yiyemiyorum hastanede olmama rağmenCNım ya dikkat et bulantılar benixe korkutmaya basladı hicşbşsey yiyemiyor musun
Ya nolur bırakma kendini bunlar nasıl doktor böyle ya artık iyi ce kin tutmaya basladım bu meslege hakkıyla yapanlara lafım yok ama hamile Bi kadına bu denir mi ya haftaya bakalım de yeter ölmemisse ne demek ya ölme ihtimalinin kafasında kurar diye düşünmüyor mu ya nolur canım benim su gereksizler takmayın takma nolur takmaHiç faydası yok bugünde burdayım midem çok kötü ağrıyor ve bulanıyor idrarda keton 3 likosit iki kan tahlillerim 4 referans dışı yazıyordu bide ustune doktor altan baktı kese çok büyük bebek cok çok küçük olmemisse bir hafta sonra belli olacak kalp atisina bakacaz dedi varsa tamam yoksa kürtaj o kadar kotuyum ki anlatamam
Canım kan mı yaptırısn idrar mı yaptınKizlar Slm negatiftest
İdrar bu sabah yaptim cnmCanım kan mı yaptırısn idrar mı yaptın
Sen nasılsın durum nedir cnm allaha emanet olun bebisinleCanım kan mı yaptırısn idrar mı yaptın
Ben değil o hastaneye gidecekya bebek için canımCanım ne sonucu alacaksın insallah
Gününüz aydın olsun sevgi kelebekleri
Kalpleriniz huzurla, göbişleriniz bebişle dolsun inşaallahhh
Hayırlı sabahlar canlar
Kizlar Slm negatiftest
Hayır cnm tesr idrarKan mı verdin canım
Hayır cnm tesr idrar
bende pazartesi aynı şeyi yaptım ya.moral sıfırBen de dayanamadım test yaptım bu sabah. 24.gün bugun. Negatif. Daha erken demek ki bata 5 6 gün var.
Amin canım herhalde yumurta çatlama kanaması geç yumurtlama olduysaBirliktelikten hemen sonra yerleşme kanaması olmaz canım en az 9-10 gün geçmesi lazım ama belki bir ihtimal yumurtlamadan olmuştur olanlardan duymuştum ama miktarı çok az olmalı...
Ultrasonla baktırdıysan doktor herhangi bi sıkıntın olduğunu (kist vs) demediyse korkma
Bundan sonrası Allah Kerim.. inşaallah bebişin tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?