Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnn hayırlı sabahlar canım benim m canım nasılsın bulantılar var mı bebiş nasıl

Elhamdulillah canımmm çok şükür iyiyim bulantı yok maaşallah oğluma hamileyken çok olurdu ve öğürürdüm çok zor bişey en korktuğum şeylerden... İnşaallah bundan sonrasındada olmaz sen nasılsın kanaman devam ediyormu??

Ayy canım benim Rabbim korktuğuna uğratmasın çok üzüldüm ya inşaAllah sağlıkla büyür meleğin

Herkese hayırlı sabahlar,kimse umudunu kaybetmesin güneş her zaman doğduğu sürece nefes aldığımız sürece umutlar bitmez.Rabbim bilir zamanını stres olmayın yeter.Bakin bana dr.bana rahmin ters sarkmış sol yumurtalıkta kist var dedi .Allah büyük dedim.Herkesin gönlündekini Rabbim sağlıcakla nasip etsin inşallah.benimde adetten sonra 4.calismam bat.6 Mayıs ovulasyon 22 nisan.esim 5 tane ovulasyon almış hangi gün baslamam gerekiyor acaba

Kızlar Hayal Kocak arkadaşımıza dua edelim sizlerden ricam çok zor durumda Allah ne onu nede hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın inşaAllah tez zamanda hayırlı haberi gelir Rabbim yavrularımıza sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin böyle şeyler duyunca çok kötü oluyorum

Amin canım öyle tabi umut herzaman olmalı
Döngün kaç bilmiyorum ama bence adetinin 12.günü ovulasyon testine başlayabilirsin ama döngün 28'se 10.gün başlaman ideal

Hayal Kocak canım üzülme doktorların her dediğinede cok takılma bazı doktorlar felaket tellalı gibi oluyo başka bi kadın doğuma daha gitsen allahım inşallah bişey olmaz dua edelim hepbirlikte bol bol rabbim kucağına almayı nasip etsin ya

Hayırlı olsun canım bi arkadasın da silik di çizgisi sonra hamile olduğunu öğrendi inşşşş kucağına almayı da nasip eder güzel Allah’ım
Bu çizgi 45 dk 1 saat sonra netleşti ama canım inan hiç emin değilim amin inşallah hamileyimdir bi hafta daha beklicem ondan sonra dahada adet olmazsam kan vericem artık
Kizlar Slm negatif test
Hiç mi çizgi çıkmadı sonradan bile mi çıkmadı canım allah allah ya töbe yarabbim kimyasal falanmıydı ki aklım şaştı inan

Arada akıntı şeklinde oluyor azaldı ama eşim gelince diğer bebeğin kalp atışını dinlemeye gitcez annem haber ettim baya agladu oda yolda geliyor insallah

Merhaba arkadaslar hamile olanlara bi sorum var ovulasyon gunu iliskiden 2 3 gun sonra bel kasik agrisi yasayanlar oldu mu? Ovulasyon testi takvime gore 3 gun once pik yapti ve aksama da cizgi silindi o gun ve onceki gun iliski olmustu. Dunde takvime göre ovulasyon gunumdu bel ve kasik agrim vardi akşam ama lh silik cizgide kacirmiyorumdur umarim dogru zamani

İnsanın elinde olmuyor emin şekilde konuştu su an çok çok kötüyüm ustune mide ağrısı dayanılmaz aglamamak için kendimi zor tuttum ama artık tutamıyorum dua edin kızlar luften

Arada akıntı şeklinde oluyor azaldı ama eşim gelince diğer bebeğin kalp atışını dinlemeye gitcez annem haber ettim baya agladu oda yolda geliyor insallah
Kıyamam canım ya cok sevindim kanamanın azaldığına çok şükür ya inşallah diğerinin kalp atısınıda tez zamanda duymayı nasip eder rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…