- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.141
Aminnn hayırlı sabahlar canım benim m canım nasılsın bulantılar var mı bebiş nasıl
Hiç faydası yok bugünde burdayım midem çok kötü ağrıyor ve bulanıyor idrarda keton 3 likosit iki kan tahlillerim 4 referans dışı yazıyordu bide ustune doktor altan baktı kese çok büyük bebek cok çok küçük olmemisse bir hafta sonra belli olacak kalp atisina bakacaz dedi varsa tamam yoksa kürtaj o kadar kotuyum ki anlatamam
Geldim hastaneden kuzum
Herkese hayırlı sabahlar,kimse umudunu kaybetmesin güneş her zaman doğduğu sürece nefes aldığımız sürece umutlar bitmez.Rabbim bilir zamanını stres olmayın yeter.Bakin bana dr.bana rahmin ters sarkmış sol yumurtalıkta kist var dedi .Allah büyük dedim.Herkesin gönlündekini Rabbim sağlıcakla nasip etsin inşallah.benimde adetten sonra 4.calismam bat.6 Mayıs ovulasyon 22 nisan.esim 5 tane ovulasyon almış hangi gün baslamam gerekiyor acaba
Gittinmi sonuç nasıl hadi hayırlı haber ver inşaallah
Bu çizgi 45 dk 1 saat sonra netleşti ama canım inan hiç emin değilim amin inşallah hamileyimdir bi hafta daha beklicem ondan sonra dahada adet olmazsam kan vericem artıkHayırlı olsun canım bi arkadasın da silik di çizgisi sonra hamile olduğunu öğrendi inşşşş kucağına almayı da nasip eder güzel Allah’ım
Hiç mi çizgi çıkmadı sonradan bile mi çıkmadı canım allah allah ya töbe yarabbim kimyasal falanmıydı ki aklım şaştı inanKizlar Slm negatiftest
31 32 döngümAmin canım öyle tabi umut herzaman olmalı
Döngün kaç bilmiyorum ama bence adetinin 12.günü ovulasyon testine başlayabilirsin ama döngün 28'se 10.gün başlaman ideal
Kuzum idrara güvenilmez adet olmadıysan bekle üzülüp kendini üzmeİdrar bu sabah yaptim cnm
Valla bebişlerle Allaha emanet olsam cok daha güzel olcak cnm şükür evdeyim yatıyorum lavobya haric kalkmamaya calsııyorum artık anneme haber ettim geliyor çünkü ben iş göremez oldumSen nasılsın durum nedir cnm allaha emanet olun bebisinle
Sen nasılsın durum nedir cnm allaha emanet olun bebisinle
Belirli Bi sayısı varmı canımHayal koçak arkadaşımız için El -Musavvir zikri cekicem Rabbim yavrusunu bağışlasın inşallah sıkıntılar geçer bebeği tutunur
Daha erken canım bekle adet günü ve ya gecince yapBen de dayanamadım test yaptım bu sabah. 24.gün bugun. Negatif. Daha erken demek ki bata 5 6 gün var.
Arada akıntı şeklinde oluyor azaldı ama eşim gelince diğer bebeğin kalp atışını dinlemeye gitcez annem haber ettim baya agladu oda yolda geliyor insallahElhamdulillah canımmm çok şükür iyiyim bulantı yok maaşallahoğluma hamileyken çok olurdu ve öğürürdüm çok zor bişey en korktuğum şeylerden... İnşaallah bundan sonrasındada olmaz sen nasılsın kanaman devam ediyormu??
İnsanın elinde olmuyor emin şekilde konuştu su an çok çok kötüyüm ustune mide ağrısı dayanılmaz aglamamak için kendimi zor tuttum ama artık tutamıyorum dua edin kızlar luftenYa nolur bırakma kendini bunlar nasıl doktor böyle ya artık iyi ce kin tutmaya basladım bu meslege hakkıyla yapanlara lafım yok ama hamile Bi kadına bu denir mi ya haftaya bakalım de yeter ölmemisse ne demek ya ölme ihtimalinin kafasında kurar diye düşünmüyor mu ya nolur canım benim su gereksizler takmayın takma nolur takma
336 canımBelirli Bi sayısı varmı canım
Kıyamam canım ya cok sevindim kanamanın azaldığına çok şükür ya inşallah diğerinin kalp atısınıda tez zamanda duymayı nasip eder rabbimArada akıntı şeklinde oluyor azaldı ama eşim gelince diğer bebeğin kalp atışını dinlemeye gitcez annem haber ettim baya agladu oda yolda geliyor insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?