Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayyy canımmm yaaaa çok üzüldümmm Çok dua edeceğimm senin için inşaAllah bir sıkıntı olmadan atlatırsın bu günleri

mrb cok guzel bir topik olmuş ❤
kizlar ben bu ay klomen kullandim doktora gittim kontrole 18 mm dedi 2 gun sonra ovulasyon testinde gordum yumurtlamyi ertesi gunde silindi catlama oldu 3 gun degerlendirdik . bugun ustunden 5 gun gecti adete 13 gun var . ama yumurtladiktan sonra kasik agrilarm bitmedi bugunde beyaz akintim geldi gaz sancim var kabizlik var agiz kurulugu ve yorgunta var acaba hamile olsam bu kadar erken belirti verrmi cok agrio
BENIDE YAZABLRMSNZ 29 NİSAN

İnsanın elinde olmuyor emin şekilde konuştu su an çok çok kötüyüm ustune mide ağrısı dayanılmaz aglamamak için kendimi zor tuttum ama artık tutamıyorum dua edin kızlar luften
Dua edicem üzülme demicem elinde degil biliyorum duadan Baska hiçbişey gelemez elimizden Allah sana bagıslasınnn kuzunu

Arada akıntı şeklinde oluyor azaldı ama eşim gelince diğer bebeğin kalp atışını dinlemeye gitcez annem haber ettim baya agladu oda yolda geliyor insallah

Ayyy inşaAllah bir sıkıntı olmadan o güzel sesi duyarsın canım benim yaaaa

Çok sağolun tskler canım Allah hepinizden razı olsun beni yalnız birakmadiniz dualariniz için rabbim bebeğinizin size bağışlasın inşallah iyiki varsınız

Arkadaşlar selam. Enabızdan sonucum baktım doktora gelmeden şuan doktorda sıra bekliyorum henüz sonuç hakkında konuşmadım ama size de atayım sanırım hamileyimmmmmm
canım merhaba hayırlı olsun :) :) bende 24. gün yumurtladım baya geç şuan detim 7 gün geçti bir kaç gün önce test yaptım negatif çıkmıştı, belirtin olmuş muydu ? Adetten kaç gün geçti. yardımcı olabilir misin ?

Canim bende simdi ayni soruyu sorsum yumurtlamadan sonra kasik ve vel agrisi baslamasi normalmo 2 3 gun sonra diye ayni durumdayim acaba yumurtlama günümü mu yanlis tespit ettim die dusundum ama ovulasyon testleri de sasmaz herhalde

Çok sağolun tskler canım Allah hepinizden razı olsun beni yalnız birakmadiniz dualariniz için rabbim bebeğinizin size bağışlasın inşallah iyiki varsınız
Sende iyiki varsın kuzum önemli olan yanyana yüzyüze olmak değil kalp kalbe olmak değil mi zaten gücümüzün yettiğince yanında olucaz allahın izniyle inşallah geçicek

Henüz tam olarak hamileyim diyemem canım ama o söylediklerinin hepsi bendede olmuştu

Kızlar merhabalar bugün den itibaren 3gün önemli gösteriyor takvim ama adet bittifindenn beri gün aşırı devam ediyor calısma lar yalnız bugün bende kaısk ve bel agrısı var bu ay dikkat etgtigim için yumurtlama belirtisini farklı mı anlıyorum yoksa yumurtlamada böyle belirtiler bu kadar farkedilmez mi ne olur yardım edin

bnmde o seklde tamamen ayni ndn acaba klomen kullandnzmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…