- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 53
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.181
İnsallah canim Benim umudumu yitirmedim insan yinede korkuyor elimde degilaEki Görüntüle 2259410 Hayal koçak bak canım inşallah senide bu son bekliyor
Çok teşekkür ederimmmmevet pozitif çıkmış gözün aydın
Merhaba canım. Hiç belirtim olmadı hala da yok. Zaten baya erken teşhis ettik gebeliği ondandır :) daha ultrasonda falan bile gözükmüyor çünkü. Regl günüm de 14üydü canımcanım merhaba hayırlı olsun :) :) bende 24. gün yumurtladım baya geç şuan detim 7 gün geçti bir kaç gün önce test yaptım negatif çıkmıştı, belirtin olmuş muydu ? Adetten kaç gün geçti. yardımcı olabilir misin ?
Yok canım kullanmadım sadece kür kullandım çörek otu kürübnmde o seklde tamamen ayni ndn acaba klomen kullandnzmi
teşekkür ederim :) inşallah bende alırım olumlu sonuçlar :)Çok teşekkür ederimmmm
Merhaba canım. Hiç belirtim olmadı hala da yok. Zaten baya erken teşhis ettik gebeliği ondandır :) daha ultrasonda falan bile gözükmüyor çünkü. Regl günüm de 14üydü canım
Çok üzgünüm rabbim ahiret gününde kavuşmanızı nasip etsin inşallah benimde bi düşüğüm var cok zor ama güçlü olman lazım canım güçlü ol diğer meleğin için inşallah kesilir kanaman komple artık ne denir bilmiyorum ki tutuldum boğazıma düğümlendi bişeyler allah rahmet eylesin oda bi candı herşeyden cok uğraştı savaştı tutunabilmek için böyle olması gerekiyodu demekki rabbimin cennetin en güzel köşesinde bir melek olarak seni bekleyecek inşallah canımKızlar afedersiniz yerler kan olacak şekilde kanama oldu eşimi aradım acil doktora gittik ve bebeğimin birini kaybettim onu Allaha emanet ediyorum Dilerim ahirette kucagıma alırım doktor artık kanaman kesilir kendiliğinden düşmeseydi diğeride düşebilitdi biz düşmesini bekliyorduk üzülme diye demedim ikisinide kaybetme korkusu yaşama diye dedi diyecek bişeyim kalmadı iki meleğimden birisi gitti dilerim tekide beni bırakmaz söylenecek ne cok sey geliyor içimden ama neyse...
oooo cok gecmis canm kan ndn vermiosnBenim bat 3 nisandı baya geçti benim canım sonradan silik çizgi çıkıyo testlerde bekliyorum
Saol canım bazen cok gecikiyo adetim ondan eşim bi hafta daha bekleyelim hala gelmezse kan verirsin o zaman dedi ondan bekliyorum bakalım biraz dahaoooo cok gecmis canm kan ndn vermiosn
idrar testinde cikmiyomu belki gec dollenme olmusturSaol canım bazen cok gecikiyo adetim ondan eşim bi hafta daha bekleyelim hala gelmezse kan verirsin o zaman dedi ondan bekliyorum bakalım biraz daha
Kimyasal olsa adet olur daha diğer adete varBu çizgi 45 dk 1 saat sonra netleşti ama canım inan hiç emin değilim amin inşallah hamileyimdir bi hafta daha beklicem ondan sonra dahada adet olmazsam kan vericem artık
Hiç mi çizgi çıkmadı sonradan bile mi çıkmadı canım allah allah ya töbe yarabbim kimyasal falanmıydı ki aklım şaştı inan
Ge miş olsun canım üzülme Allah yardımcın olsunKızlar afedersiniz yerler kan olacak şekilde kanama oldu eşimi aradım acil doktora gittik ve bebeğimin birini kaybettim onu Allaha emanet ediyorum Dilerim ahirette kucagıma alırım doktor artık kanaman kesilir kendiliğinden düşmeseydi diğeride düşebilitdi biz düşmesini bekliyorduk üzülme diye demedim ikisinide kaybetme korkusu yaşama diye dedi diyecek bişeyim kalmadı iki meleğimden birisi gitti dilerim tekide beni bırakmaz söylenecek ne cok sey geliyor içimden ama neyse...
Ben iki hamileliğimdede 40 45 günden önce öğrenemedim canım kanda 4 haftalıkken bile benim idrarda cok silik çıkıyodu o yuzden bekliyorum idrarda cıkıyo ama 45 dk 1 saat sonra netleşiyo silik bi çizgiidrar testinde cikmiyomu belki gec dollenme olmustur
40 45 derken adetinin 40.gün gecikmesinde miiiiiiBen iki hamileliğimdede 40 45 günden önce öğrenemedim canım kanda 4 haftalıkken bile benim idrarda cok silik çıkıyodu o yuzden bekliyorum idrarda cıkıyo ama 45 dk 1 saat sonra netleşiyo silik bi çizgi
İnşallah hayırlısı olur ya canımKimyasal olsa adet olur daha diğer adete var
Yok canım adetimin 40. 45. Gününde yani iki hamileliğimi de hep o aralarda silik olarak gördüm testte ilk hamileliğimde 45.gün yapmıştım test silikti baya bi hafta sonrasında doktora gittiğimde kanda 5 haftalık çıkmıştı40 45 derken adetinin 40.gün gecikmesinde miiiiii
NasıldııııGeldim hastaneden kuzum
hııı anladım :) ya ben bu işleri anlamıyorum. normalde 10 nisan adet olmam gerekiyoru olmadım ama yumurtlamam 2 nisan oldu, o zaman şimdi yeni adetim 16 nisan mı olması gerekiyor :) offf :)Yok canım adetimin 40. 45. Gününde yani iki hamileliğimi de hep o aralarda silik olarak gördüm testte ilk hamileliğimde 45.gün yapmıştım test silikti baya bi hafta sonrasında doktora gittiğimde kanda 5 haftalık çıkmıştı
Benimde 16. günüm bugün silik çizgi çıktı akşam tekrar yapıcam hatta resmini gönderimEki Görüntüle 2259122
Hala ikinci sizgi yok
Eki Görüntüle 2259122
Hala ikinci sizgi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?