Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet pozitif çıkmış gözün aydın
Çok teşekkür ederimmmm
Merhaba canım. Hiç belirtim olmadı hala da yok. Zaten baya erken teşhis ettik gebeliği ondandır :) daha ultrasonda falan bile gözükmüyor çünkü. Regl günüm de 14üydü canım

Kızlar afedersiniz yerler kan olacak şekilde kanama oldu eşimi aradım acil doktora gittik ve bebeğimin birini kaybettim onu Allaha emanet ediyorum Dilerim ahirette kucagıma alırım doktor artık kanaman kesilir kendiliğinden düşmeseydi diğeride düşebilitdi biz düşmesini bekliyorduk üzülme diye demedim ikisinide kaybetme korkusu yaşama diye dedi diyecek bişeyim kalmadı iki meleğimden birisi gitti dilerim tekide beni bırakmaz söylenecek ne cok sey geliyor içimden ama neyse...

Çok üzgünüm rabbim ahiret gününde kavuşmanızı nasip etsin inşallah benimde bi düşüğüm var cok zor ama güçlü olman lazım canım güçlü ol diğer meleğin için inşallah kesilir kanaman komple artık ne denir bilmiyorum ki tutuldum boğazıma düğümlendi bişeyler allah rahmet eylesin oda bi candı herşeyden cok uğraştı savaştı tutunabilmek için böyle olması gerekiyodu demekki rabbimin cennetin en güzel köşesinde bir melek olarak seni bekleyecek inşallah canım

Kimyasal olsa adet olur daha diğer adete var

Ge miş olsun canım üzülme Allah yardımcın olsun

idrar testinde cikmiyomu belki gec dollenme olmustur
Ben iki hamileliğimdede 40 45 günden önce öğrenemedim canım kanda 4 haftalıkken bile benim idrarda cok silik çıkıyodu o yuzden bekliyorum idrarda cıkıyo ama 45 dk 1 saat sonra netleşiyo silik bi çizgi

40 45 derken adetinin 40.gün gecikmesinde miiiiii
Yok canım adetimin 40. 45. Gününde yani iki hamileliğimi de hep o aralarda silik olarak gördüm testte ilk hamileliğimde 45.gün yapmıştım test silikti baya bi hafta sonrasında doktora gittiğimde kanda 5 haftalık çıkmıştı

hııı anladım :) ya ben bu işleri anlamıyorum. normalde 10 nisan adet olmam gerekiyoru olmadım ama yumurtlamam 2 nisan oldu, o zaman şimdi yeni adetim 16 nisan mı olması gerekiyor :) offf :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…