Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hııı anladım :) ya ben bu işleri anlamıyorum. normalde 10 nisan adet olmam gerekiyoru olmadım ama yumurtlamam 2 nisan oldu, o zaman şimdi yeni adetim 16 nisan mı olması gerekiyor :) offf :)
Benim genelde yumurtlama akıntısından bazen 13 bazen 14 bazen 16 gün sonra adet oluyorum bazen akıntım gelsede 20 gün sonra bile adet olduğum oluyo yumurtanın çatlamasına bağlı işte oda benim biraz düzensiz olduğu için tam kestiremiyorum bende benim bazen 2 3 ay tam gununde geliyo ondan sonra bi ayarı kaçıyo 30 40 günde bir geliyo bazen hiç yumurtlama akıntım bile olmuyo o yuzden bekşiyoruz zaten acele etmiyoruz kan vermek için aslında

Yaaa çok üzüldüm Rabbim diğer bebeğini sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah

Kızlar bende kan verdim 50 dakikaya çıkacakmış pek ümidim de yok gerçide diş dolgusu için garantilemem lazımdı varmı yok mu diye iki kolumu da morarttı resmen manyak hemşire almasını bilmiyordu ya

Kızlar cok özür dilerim de bugün artık kasık agrısı ve üşüme den gına geldi ne olur yardım edin test yapsam cok mu erken adete 10 gün var dHa a

Kızlar bende kan verdim 50 dakikaya çıkacakmış pek ümidim de yok gerçide diş dolgusu için garantilemem lazımdı varmı yok mu diye iki kolumu da morarttı resmen manyak hemşire almasını bilmiyordu ya
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım ya hadi bakalım

Sancım vardı sabah ondan pek umudum yok ama inşallah canım ya bari iki kolumun morarmasına değse
İnşallah değer banada denk geliyo arada öyle allahım canını cıkarıyolar insanın içi bayılıyo ya damarı bulasıya benimde dun baya bi kasık bel ağrım akıntım vardı bugun bişey yok bigun bigunu tutmuyo ki

Ovulasyona göre ayın 14 yumurtlama olması gerekiyordu ben 10 başladım ama hala koyu çizgi yok
Canım genel bilgi olarak 14. gün ama kişiden kişiye değişebiliyor. Psikolojik sebepler yorgunluk beslenme vs etkilediği için sen yapmaya devam et şuan kaçıncı günündesin ?

Bende ovulasyon zamanı bel kasık ağrısı olmuyor canım ama olanlar var....pik olan günde birliktelik olmuş güzel zaten o günde olması gerekiyor ama ovulasyon döneminde 2 günde 1 olursa ihtimal dahada artar
Allah gönlüne göre versin

Ayy bide özel olcak burası inşallah seninde vardır kuzum ya aynen benimde yürürken akıntım baya oluyor ve kasık ağrım oluyor nasip bakalım

Ayy bide özel olcak burası inşallah seninde vardır kuzum ya aynen benimde yürürken akıntım baya oluyor ve kasık ağrım oluyor nasip bakalım ☺☺
İnşallah canım inşallah ben malesef beklemeye devam alıştımda artık bi yandan beklemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…