- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.201
Benim genelde yumurtlama akıntısından bazen 13 bazen 14 bazen 16 gün sonra adet oluyorum bazen akıntım gelsede 20 gün sonra bile adet olduğum oluyo yumurtanın çatlamasına bağlı işte oda benim biraz düzensiz olduğu için tam kestiremiyorum bende benim bazen 2 3 ay tam gununde geliyo ondan sonra bi ayarı kaçıyo 30 40 günde bir geliyo bazen hiç yumurtlama akıntım bile olmuyo o yuzden bekşiyoruz zaten acele etmiyoruz kan vermek için aslındahııı anladım :) ya ben bu işleri anlamıyorum. normalde 10 nisan adet olmam gerekiyoru olmadım ama yumurtlamam 2 nisan oldu, o zaman şimdi yeni adetim 16 nisan mı olması gerekiyor :) offf :)
Bugünü değerlendirmelisin canımDün yoktu bu sabah çıktı iki çizgi yardımcı olursanız sevinirim ilk defa kullanıyorum
Yaaa çok üzüldüm Rabbim diğer bebeğini sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin inşallahKızlar afedersiniz yerler kan olacak şekilde kanama oldu eşimi aradım acil doktora gittik ve bebeğimin birini kaybettim onu Allaha emanet ediyorum Dilerim ahirette kucagıma alırım doktor artık kanaman kesilir kendiliğinden düşmeseydi diğeride düşebilitdi biz düşmesini bekliyorduk üzülme diye demedim ikisinide kaybetme korkusu yaşama diye dedi diyecek bişeyim kalmadı iki meleğimden birisi gitti dilerim tekide beni bırakmaz söylenecek ne cok sey geliyor içimden ama neyse...
Folk kesesini gördüler şükür canım
Gözün aydın canım inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder RabbimKızlaaar hamileyim ilk aşılamam tuttu
Gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin inşallahKızlaaar hamileyim ilk aşılamam tuttu
Oo baya erken canımKızlar cok özür dilerim de bugün artık kasık agrısı ve üşüme den gına geldi ne olur yardım edin test yapsam cok mu erken adete 10 gün var dHa a
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım ya hadi bakalımKızlar bende kan verdim 50 dakikaya çıkacakmış pek ümidim de yok gerçide diş dolgusu için garantilemem lazımdı varmı yok mu diye iki kolumu da morarttı resmen manyak hemşire almasını bilmiyordu ya
Baya bi erken hemde kanda bile çıkmaz daha biraz daha sabırKızlar cok özür dilerim de bugün artık kasık agrısı ve üşüme den gına geldi ne olur yardım edin test yapsam cok mu erken adete 10 gün var dHa a
Sancım vardı sabah ondan pek umudum yok ama inşallah canım ya bari iki kolumun morarmasına değseHayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım ya hadi bakalım
Haklısınız cnm 1 hafta daha bekleyimBaya bi erken hemde kanda bile çıkmaz daha biraz daha sabır
Benimde adetime 9 gün var. Son 4-5 gündür kaşık ağrım geçmiyor ayaklarım ısınmıyor. Ama test için erken olur benceKızlar cok özür dilerim de bugün artık kasık agrısı ve üşüme den gına geldi ne olur yardım edin test yapsam cok mu erken adete 10 gün var dHa a
İnşallah değer banada denk geliyo arada öyle allahım canını cıkarıyolar insanın içi bayılıyo ya damarı bulasıyaSancım vardı sabah ondan pek umudum yok ama inşallah canım ya bari iki kolumun morarmasına değse
Canım genel bilgi olarak 14. gün ama kişiden kişiye değişebiliyor. Psikolojik sebepler yorgunluk beslenme vs etkilediği için sen yapmaya devam et şuan kaçıncı günündesin ?Ovulasyona göre ayın 14 yumurtlama olması gerekiyordu ben 10 başladım ama hala koyu çizgi yok
Merhaba arkadaslar hamile olanlara bi sorum var ovulasyon gunu iliskiden 2 3 gun sonra bel kasik agrisi yasayanlar oldu mu? Ovulasyon testi takvime gore 3 gun once pik yapti ve aksama da cizgi silindi o gun ve onceki gun iliski olmustu. Dunde takvime göre ovulasyon gunumdu bel ve kasik agrim vardi akşam ama lh silik cizgide kacirmiyorumdur umarim dogru zamani
Ayy bide özel olcak burası inşallah seninde vardır kuzum ya aynen benimde yürürken akıntım baya oluyor ve kasık ağrım oluyor nasip bakalımİnşallah değer banada denk geliyo arada öyle allahım canını cıkarıyolar insanın içi bayılıyo ya damarı bulasıyabenimde dun baya bi kasık bel ağrım akıntım vardı bugun bişey yok bigun bigunu tutmuyo ki
İnşallah canım inşallah ben malesef beklemeye devam alıştımda artık bi yandan beklemeyeAyy bide özel olcak burası inşallah seninde vardır kuzum ya aynen benimde yürürken akıntım baya oluyor ve kasık ağrım oluyor nasip bakalım ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?