- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.221
Amin canım inşallahMübarek ezan hürmetine Rabbim burda kimin ne sıkıntısı varsa hayra çevirsin
Bütün isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin
Hepimizi sağ salim yavrularımıza kavuştursun amin
Kızlar herkes nerden acaba keşke WhatsApp grubumuzda olsa
Bende istanbuldanİyi fikirben İstanbul'dan sen nerdensin
31 32 döngüm
Amin canımGözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin inşallah
Sabreden derviş muradına ermiş seninde öyle olur inşallah canımİnşallah canım inşallah ben malesef beklemeye devam alıştımda artık bi yandan beklemeye
Hayırlı haberlerle gel inşalalh çıktımı sonucunSancım vardı sabah ondan pek umudum yok ama inşallah canım ya bari iki kolumun morarmasına değse
Aminn inşallah canım yok daha var canımHayırlı haberlerle gel inşalalh çıktımı sonucun
İnşallah canım ya ne kadar kaldı senin kaç dakka kaldıSabreden derviş muradına ermiş seninde öyle olur inşallah canım ☺
Canım gözün aydın Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinKızlaaar hamileyim ilk aşılamam tuttu
Hastanede bekliyorum bi verecekleri numarada yokmuş netten bakmak için ayy nasıl bi özel hastane bi 10 dakikaya gider sorarım canımİnşallah canım ya ne kadar kaldı senin kaç dakka kaldı
İstanbul'da olanlar hangi ilçeden kızlar
Hay allahım adımı özel ki acaba inşallah cıkar bian önce sabırsızlıkla bekliyorum bendeHastanede bekliyorum bi verecekleri numarada yokmuş netten bakmak için ayy nasıl bi özel hastane bi 10 dakikaya gider sorarım canım
Hadi gözün aydınbebiş için ne dedi peki bidahakine mi görüp kalp atışını bakacaklarmış
Bende öyle umutsuz bi şeklide bekliyom bakalımHay allahım adımı özel ki acaba inşallah cıkar bian önce sabırsızlıkla bekliyorum bende
Ben manisadayım taaaaaaaaBen anadolu yakası ataşehirdeyim canım sen nerdensin? Başka var mı kızlar aranızda bize yakın yerlerde olanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?