- 14 Mart 2019
- 264
- 229
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.241
Bende ataşehir canımBen anadolu yakası ataşehirdeyim canım sen nerdensin? Başka var mı kızlar aranızda bize yakın yerlerde olanlar?
kıyamam kuzum yaKızlar afedersiniz yerler kan olacak şekilde kanama oldu eşimi aradım acil doktora gittik ve bebeğimin birini kaybettim onu Allaha emanet ediyorum Dilerim ahirette kucagıma alırım doktor artık kanaman kesilir kendiliğinden düşmeseydi diğeride düşebilitdi biz düşmesini bekliyorduk üzülme diye demedim ikisinide kaybetme korkusu yaşama diye dedi diyecek bişeyim kalmadı iki meleğimden birisi gitti dilerim tekide beni bırakmaz söylenecek ne cok sey geliyor içimden ama neyse...
Bende öyle umutsuz bi şeklide bekliyom bakalım ☺
3 hafta sonra gel dediler o kadar pek bişi denmedisorun yok dendi. İnşaAllah öylede devam eder
Bir bile çıkmadı maalesef 0.07Umut etme zaten sonra daha ağır oluyo olumsuz çıkarsa ben bikere gittim doktora kan sonucunu beklerken hep kapıdan gülerek çıktığımı hayal ettim ama o kapıdan gözlerim dolu dolu çıktım malesef o yuzden kan vermeyi hiç sevmiyorum
AynennnNe güzel bu kadar yakın beklemiyordum
Bir bile çıkmadı maalesef 0.07☹☹
Allah bu testleri nasıl biliyosa öyle yapsın cok üzüldüm ya benimde umudum kalmadı artıkBir bile çıkmadı maalesef 0.07☹☹
Döngüm 27 kuzumBu ilk koyulaşmaysa bence yarında devam eder genelde 2 gün sürüyor koyuluk gördüğüm kadarıyla... Bugünü değerlendir bence.adet döngün kaç?
İnşaAllah bacım darısı hepimizin başına Allah'ın izniyle sağlıklı haberlerini alırız
Bende yarına randevu aldım yakın yerde özel hastane açılmış oraya gideceğim
İnşaAllah memnun kalıp beklediğim sonucu alırım 10:40'ta randevum
Kizlar hamileymisim kan verdim sonucum 865 cikti hic umudum yoktu gercekten ilk hamilelikle ikincisi farkli oluyomus
Gözünaydın canım rabbim tamamına erdirsin inşallahKizlar hamileymisim kan verdim sonucum 865 cikti hic umudum yoktu gercekten ilk hamilelikle ikincisi farkli oluyomus
Amin canim tesekkur ederim garanti tabi 2 günde bir ama benim kocaya oyle planli gorev gibi kabul ettiremiyorum bikac gunden sonrasiniBende ovulasyon zamanı bel kasık ağrısı olmuyor canım ama olanlar var....pik olan günde birliktelik olmuş güzel zaten o günde olması gerekiyor ama ovulasyon döneminde 2 günde 1 olursa ihtimal dahada artar
Allah gönlüne göre versin
Malesef ki bu lapoquickin gebelik testinde böyle sıkıntılar varAllah bu testleri nasıl biliyosa öyle yapsın cok üzüldüm ya benimde umudum kalmadı artık
Bide lh testleri kesin guvenilir dimi pikten sonra bugune kadar hala cizgi var ama silik takvime gore de ovulasyonum dundu cunku ama degerlendiremedikBende ovulasyon zamanı bel kasık ağrısı olmuyor canım ama olanlar var....pik olan günde birliktelik olmuş güzel zaten o günde olması gerekiyor ama ovulasyon döneminde 2 günde 1 olursa ihtimal dahada artar
Allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?