Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kıyamam kuzum ya üzme kendini diğer bebeğin için.ne diceğimi bilemedim

Umut etme zaten sonra daha ağır oluyo olumsuz çıkarsa ben bikere gittim doktora kan sonucunu beklerken hep kapıdan gülerek çıktığımı hayal ettim ama o kapıdan gözlerim dolu dolu çıktım malesef o yuzden kan vermeyi hiç sevmiyorum
Bende öyle umutsuz bi şeklide bekliyom bakalım ☺

3 hafta sonra gel dediler o kadar pek bişi denmedi sorun yok dendi. İnşaAllah öylede devam eder

İnşaAllah bacım darısı hepimizin başına Allah'ın izniyle sağlıklı haberlerini alırız
Bende yarına randevu aldım yakın yerde özel hastane açılmış oraya gideceğim
İnşaAllah memnun kalıp beklediğim sonucu alırım 10:40'ta randevum

Bir bile çıkmadı maalesef 0.07

Ahh inşaAllah canım yaaaa. Rabbim Hayal Kocak arkadaşımıza da yardım etsin

Benim adet döngüm 34 gunde bir bazen 35 36 oluyor geçen ay adetten sonra 19cu gün hissettim çatladıgımı yani internetteki hesaplayıcı 21 22 ci günler yazıyodu tabi eşim yanaşmadı sonraki gün oldu oda bakalım nasip herşey adete 2 gun kala 0.29 çıktı kan testim şuan 2 gün geçti günüm bekliyorum

Amin canim tesekkur ederim garanti tabi 2 günde bir ama benim kocaya oyle planli gorev gibi kabul ettiremiyorum bikac gunden sonrasini

Bide lh testleri kesin guvenilir dimi pikten sonra bugune kadar hala cizgi var ama silik takvime gore de ovulasyonum dundu cunku ama degerlendiremedik

Kizlar bu ay yani bgn idrar yollari icin bisi kullansam mi? 15 gun sonra bat im var gibi etkiler mi kafam cok karisik yoksa sirke fln dogal yollara mi yonelsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…