Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Antibiyotik iğnesi vurulurken sordum hemşirelere ya gebelik oluşursa diye ilk 3 ay yani kemikleri gelişene kadar bişey olmazmış kağan kocatepe de söylüyordu sanki

Canım çok üzüldüm rabbim sabır versin. İnşallah diğer bebeğin sağlıkla tutunur sana.

Bide lh testleri kesin guvenilir dimi pikten sonra bugune kadar hala cizgi var ama silik takvime gore de ovulasyonum dundu cunku ama degerlendiremedik

Ben hiç kullanmadım onları genel olarak iyi diyorlar ama %100 doğruluğundan emin olamayız bence en iyisi beklenen adetten 10-14 gün önce değerlendirmek

Amin canim tesekkur ederim garanti tabi 2 günde bir ama benim kocaya oyle planli gorev gibi kabul ettiremiyorum bikac gunden sonrasini

Kocalar öyle oluyor ama o da istiyorsa senin yumurtlama günlerine ağırlık vermesi lazım neticede yumurta 24 saat canlı kalıyor

Kocalar öyle oluyor ama o da istiyorsa senin yumurtlama günlerine ağırlık vermesi lazım neticede yumurta 24 saat canlı kalıyor
Gelde bazı eşlere anlat onu işte benim eşimde bi ara öyle yaptı ben ona unutturdum vazgeçtiğimi söyledim yumurtlama gunuymuş bebekmiş hiç bahsetmedim bazı eşler sadece bebek için birliktelik istenildiğinde istemiyolar sorun cıkarıyolar değişik bi kafa yapısı işte

Cnm ya
Cnm ya ne diyim çok üzüldüm diğer bebeğini allah korusun ins sağlıkla geçsin hamileliğin cok üzüldüm hamile kalmakta bitmiyor is sürekli dua edelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…