- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.261
Soğan suyu okudum araştır istersenKizlar bu ay yani bgn idrar yollari icin bisi kullansam mi? 15 gun sonra bat im var gibi etkiler mi kafam cok karisik yoksa sirke fln dogal yollara mi yonelsem
Çoğu testte oluyo o zaten artık bilmiyorum bende ya ofMalesef ki bu lapoquickin gebelik testinde böyle sıkıntılar var
Tesekkur ederim Allah razi olsunAyy hayırlı olsunnn
Dualarimdasiniz Allahim hepinizin yuzunu guldurcek insGözünaydın canım rabbim tamamına erdirsin inşallah
Amin canımGözün aydın canım inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder Rabbim
Ewt kimi bu tesr güvenilir diyo amaÇoğu testte oluyo o zaten artık bilmiyorum bende ya of
Sağol canım ovulasyin günüm 22 si adetimi ilk gününden sayarsak 7.8. 11.12.gun birlikteliğim oldu ovulasyona iki kala bırakmayı düşünüyorumBenimde döngüm 31-32. 12 ve 15 Mart'ta birlikteliğim oldu bu 2 gün adetimin 15 ve 18.günleriydi bu şekilde hamile kaldım
Sana fikir olsun
Merhaba ben araniza yeni katildim bende bi bebis istiyorum bi ay once catlatma ignesi vuruldum adetim bigun gecikti ama bBenimde 27 si . Ama gun gecmiyorinsallah ugurlu bi topik olur
Kan vermek daha garantili oda büyük sarsıyor insanıÇoğu testte oluyo o zaten artık bilmiyorum bende ya of
Aynen canım yaKan vermek daha garantili oda büyük sarsıyor insanı
Canım çok üzüldüm rabbim sabır versin. İnşallah diğer bebeğin sağlıkla tutunur sana.Kızlar afedersiniz yerler kan olacak şekilde kanama oldu eşimi aradım acil doktora gittik ve bebeğimin birini kaybettim onu Allaha emanet ediyorum Dilerim ahirette kucagıma alırım doktor artık kanaman kesilir kendiliğinden düşmeseydi diğeride düşebilitdi biz düşmesini bekliyorduk üzülme diye demedim ikisinide kaybetme korkusu yaşama diye dedi diyecek bişeyim kalmadı iki meleğimden birisi gitti dilerim tekide beni bırakmaz söylenecek ne cok sey geliyor içimden ama neyse...
Ben kağıthanedenim kızlar. Avrupa yakasındayım.Ben anadolu yakası ataşehirdeyim canım sen nerdensin? Başka var mı kızlar aranızda bize yakın yerlerde olanlar?
Evet canım yarın dahada koyulaşır ama sen yinede bugünüde değerlendir bence.
Bide lh testleri kesin guvenilir dimi pikten sonra bugune kadar hala cizgi var ama silik takvime gore de ovulasyonum dundu cunku ama degerlendiremedik
Amin canim tesekkur ederim garanti tabi 2 günde bir ama benim kocaya oyle planli gorev gibi kabul ettiremiyorum bikac gunden sonrasini
Gelde bazı eşlere anlat onu işte benim eşimde bi ara öyle yaptı ben ona unutturdum vazgeçtiğimi söyledim yumurtlama gunuymuş bebekmiş hiç bahsetmedim bazı eşler sadece bebek için birliktelik istenildiğinde istemiyolar sorun cıkarıyolar değişik bi kafa yapısı işteKocalar öyle oluyorama o da istiyorsa senin yumurtlama günlerine ağırlık vermesi lazım neticede yumurta 24 saat canlı kalıyor
Cnm yaKızlar afedersiniz yerler kan olacak şekilde kanama oldu eşimi aradım acil doktora gittik ve bebeğimin birini kaybettim onu Allaha emanet ediyorum Dilerim ahirette kucagıma alırım doktor artık kanaman kesilir kendiliğinden düşmeseydi diğeride düşebilitdi biz düşmesini bekliyorduk üzülme diye demedim ikisinide kaybetme korkusu yaşama diye dedi diyecek bişeyim kalmadı iki meleğimden birisi gitti dilerim tekide beni bırakmaz söylenecek ne cok sey geliyor içimden ama neyse...
Cnm ya ne diyim çok üzüldüm diğer bebeğini allah korusun ins sağlıkla geçsin hamileliğin cok üzüldüm hamile kalmakta bitmiyor is sürekli dua edelim birbirimizeKızlar afedersiniz yerler kan olacak şekilde kanama oldu eşimi aradım acil doktora gittik ve bebeğimin birini kaybettim onu Allaha emanet ediyorum Dilerim ahirette kucagıma alırım doktor artık kanaman kesilir kendiliğinden düşmeseydi diğeride düşebilitdi biz düşmesini bekliyorduk üzülme diye demedim ikisinide kaybetme korkusu yaşama diye dedi diyecek bişeyim kalmadı iki meleğimden birisi gitti dilerim tekide beni bırakmaz söylenecek ne cok sey geliyor içimden ama neyse...
Ovulaayon testini o yuzden aldim bu ay ilk kez kullandim ins dogru yorumlamisimdir canim beklicez bakalimKocalar öyle oluyorama o da istiyorsa senin yumurtlama günlerine ağırlık vermesi lazım neticede yumurta 24 saat canlı kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?