- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.281
Geçti onemli tarihlrim simdi de surundurme sirasi bende amaGelde bazı eşlere anlat onu işte benim eşimde bi ara öyle yaptı ben ona unutturdum vazgeçtiğimi söyledim yumurtlama gunuymuş bebekmiş hiç bahsetmedim bazı eşler sadece bebek için birliktelik istenildiğinde istemiyolar sorun cıkarıyolar değişik bi kafa yapısı işte
Bu işler böyle tabiGeçti onemli tarihlrim simdi de surundurme sirasi bende ama
Canım bol su iç ve çişini hiç tutma tutunca kötü oluyor.ve kendini sıcak tutKizlar ben ara ara sistit oluyorum simdi tam mayista denemeye baslayalim dedik panikten mi heyecandan mi kuruntudan mi bilmiyorum ama sanki sistit belirtim basliyor yine uff napsam acaba
Bende istanbul Ataşehir deyimBen anadolu yakası ataşehirdeyim canım sen nerdensin? Başka var mı kızlar aranızda bize yakın yerlerde olanlar?
Benim hiçbi fikrim yok canım ben ondan beceremedim bi dahada almadım kafam gelmedi doğrusu daha cok stres oldum o ayKızlar birşey söyleyin hele,bu test dahada koyu olacak dimi 22 yumurtlama gösteriyor takvim adet dongume göre.birde bu durdukça koyulasiyor oylemi olması gerekiyor
Daha koyulaşacak canım. T c yle aynı olacak.Kızlar birşey söyleyin hele,bu test dahada koyu olacak dimi 22 yumurtlama gösteriyor takvim adet dongume göre.birde bu durdukça koyulasiyor oylemi olması gerekiyor
Canım böylesi henüz yumurtlamanın olmadığınj gösterir daha var yani neden netten almıyorsun eczane çok pahalı veriyor netten 30 tane falan 28 TL dir bide gebelik testi de veriyorlar onunlaCanlar bende ovulasyon testini ilk kez kullanıyorum ovulasyona 5 gün var takvime göre.hic sıvı almadım az da önce ilk testimi yaptım Eki Görüntüle 2259523
Son adet tarihin neydi hayırlısı olsunKizlar hamileymisim kan verdim sonucum 865 cikti hic umudum yoktu gercekten ilk hamilelikle ikincisi farkli oluyomus
Eşime netten bulup resim attım bunu alirmisin diye oda eczacıyı sipariş vermiş 5 tanesini 31 TL ye almışCanım böylesi henüz yumurtlamanın olmadığınj gösterir daha var yani neden netten almıyorsun eczane çok pahalı veriyor netten 30 tane falan 28 TL dir bide gebelik testi de veriyorlar onunla
Hayır cnm, yaptıktan 2 dk içinde koyu olması gerekiyor. Durdukça silik çıkanlarda koyulaşıyor çünkü. Yapmaya dvm et senKızlar birşey söyleyin hele,bu test dahada koyu olacak dimi 22 yumurtlama gösteriyor takvim adet dongume göre.birde bu durdukça koyulasiyor oylemi olması gerekiyor
Yaptıktan sonra 5 dj bekleyin yazıyor yaniniki renk aynı koyulukta olunca çatlamak üzere oluyor değerlendirilmeli o gün koyuluktan siliklesmeye başlayınca çatlamış mi oluyor artikHayır cnm, yaptıktan 2 dk içinde koyu olması gerekiyor. Durdukça silik çıkanlarda koyulaşıyor çünkü. Yapmaya dvm et sen
Canım kaçıncı günün. aşılamamı yaptırdınKızlar cok özür dilerim de bugün artık kasık agrısı ve üşüme den gına geldi ne olur yardım edin test yapsam cok mu erken adete 10 gün var dHa a
Ooo çok fazla ya gitti gidiyordan kendin sipariş ver canım sen o parayla hem 30 onu testi hemde yanında bi sürü gebelik testi alırdın nettenEşime netten bulup resim attım bunu alirmisin diye oda eczacıyı sipariş vermiş 5 tanesini 31 TL ye almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?