- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.301
Belki hamilesindir kız belli mi olur ya nasip o kanama normal bişey değil kiHâlâ adet olmadım bekliyorum bugün günüm. Artık gelse de önümüze baksak
Bugün kaç kere hastalandım diye lavabo ya koştum akıntı çıktı. Adet ağrısı da yok ama olacakmışım gibi hissediyorum.Belki hamilesindir kız belli mi olur ya nasip o kanama normal bişey değil ki
Benimde öyle oluyo akıntım var baya inşallah hamileliktendir diyelim kuzum insan net bişey göremeyincede böyle oluyo işteBugün kaç kere hastalandım diye lavabo ya koştum akıntı çıktı. Adet ağrısı da yok ama olacakmışım gibi hissediyorum.
Akıntın normal bi akıntı mıBugün kaç kere hastalandım diye lavabo ya koştum akıntı çıktı. Adet ağrısı da yok ama olacakmışım gibi hissediyorum.
Galiba hastalanıyorum kuzum kanlı akıntı olmaya başladı.Benimde öyle oluyo akıntım var baya inşallah hamileliktendir diyelim kuzum insan net bişey göremeyincede böyle oluyo işte
Evet normal şuan hatta kanlı akıntı hastalanıyorum sanırım.Akıntın normal bi akıntı mı
Yaaa sağlık olsn o zmnEvet normal şuan hatta kanlı akıntı hastalanıyorum sanırım.
Aynen sağlık olsunYaaa sağlık olsn o zmn
Üzülme canım elbet vakti vardır . Doktora gidiyo msn var mı bi sıkıntınAynen sağlık olsun
Eneaciz sana özelden mesaj attım da bana yardımcı olabilir misin ?
Yok canım zaten ilk denememizdi bu. Bir kızım var.Üzülme canım elbet vakti vardır . Doktora gidiyo msn var mı bi sıkıntın
Allah bağışlasın cnm en azından annelik duygusunu tatmışsın. İçin rahat olur o yüzden.Yok canım zaten ilk denememizdi bu. Bir kızım var.
Çok şükür canım ama bu ay bayağı umutlanmıştım o yüzden üzüldüm. İnşallah bir dahaki ay olur.Allah bağışlasın cnm en azından annelik duygusunu tatmışsın. İçin rahat olur o yüzden.
İnşallah cnmÇok şükür canım ama bu ay bayağı umutlanmıştım o yüzden üzüldüm. İnşallah bir dahaki ay olur.
Canımya inşallah tez zamanda nasip eder rabbim hayırlısıyla en azından günlerce gelcek diye beklemek zorunda kalmıcan yeni ay yeni umutlar kuzumGaliba hastalanıyorum kuzum kanlı akıntı olmaya başladı.
Amin canım yarın tamamıyla adet olurum herhalde. Dediğin gibi yeni ay yeni umutlar canım.Canımya inşallah tez zamanda nasip eder rabbim hayırlısıyla en azından günlerce gelcek diye beklemek zorunda kalmıcan yeni ay yeni umutlar kuzum
Üzülme diyemiyorum bugun yarın bende olsam bende üzülürüm elimizde değil biliyorum inşallah cabuk toparlarsın canımAmin canım yarın tamamıyla adet olurum herhalde. Dediğin gibi yeni ay yeni umutlar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?