- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.321
Çok fazla umutlanınca insan daha fazla üzülüyor canım. Bir daha ki ay umursamıcam test yapmıcam diyorum ama dayanamayacağım yine biliyorum. Sağlık olsunÜzülme diyemiyorum bugun yarın bende olsam bende üzülürüm elimizde değil biliyorum inşallah cabuk toparlarsın canım
Çok şükür darısı kalp atışımı o zaman sırada ne var ben hiç bilmiyorumFolk keseside göründü hamdolsun canım
Öyle oluyo zaten canım hepimiz öyle diyoruz ama sonuç hep aynı elimizde test bi bakıyoruz test yapıyoruzÇok fazla umutlanınca insan daha fazla üzülüyor canım. Bir daha ki ay umursamıcam test yapmıcam diyorum ama dayanamayacağım yine biliyorum. Sağlık olsun
Gözünaydın canımKızlaaar hamileyim ilk aşılamam tuttu
Eşimde de bendede sıkıntı yoktu canım. İki yıldır olmuyordu. O yüzden aşılamaya başvurduk. Çok şükür tuttuGözünaydın canım ☺ Sorun neydi de aşılama yaptırdınız ben de düşünmeye başladım
Hangi siteden alıyorsunuz canımCanım böylesi henüz yumurtlamanın olmadığınj gösterir daha var yani neden netten almıyorsun eczane çok pahalı veriyor netten 30 tane falan 28 TL dir bide gebelik testi de veriyorlar onunla
Gitti gidiyordan n11 den falan canımHangi siteden alıyorsunuz canım
Tamam canım teşekkürlerGitti gidiyordan n11 den falan canım
Çok şükür darısı kalp atışımı o zaman sırada ne var ben hiç bilmiyorum
Canım annem geldi olanları anlattım düştü fbirisi dedim bol b ol Dua et dedi cuma günü berat kandili dua et dedi Allah hiç olmaz diye korkarken çifter çifterr verdi verende o alanda o aglayıp isyan etme dedi cok sükür iyiyim kanamam gerçekten kesildi Bi anda artık içimdeki meleğe sıkı sıkı sarılmaya calısıyprm
Kızlar korunmasız ilişkiden 10 gün sonra kan tahlili yaptırdım kanda birşey çıkmadı yarın adet olmam gerekiyor bir kaç gün daha bekleyeyim mi
Saol canım sende olmasan cevap veren pek yokDaha erken bacım biraz daha bekle tabi eğer adetlerin düzenliyse 3 gün sonra test yaparsın yine
Mavi Boncugumm Canım ben hastalanmaya başladım benim tarihi 18 Mayıs olarak güncellermisin?
Saol canım sende olmasan cevap veren pek yok
Amin canım benim dualarınızı bekliyorumTabi canım üzülme Allah en hayırlı zamanda verecek inşaallah Mayıs'ta gelir bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?