Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok fazla umutlanınca insan daha fazla üzülüyor canım. Bir daha ki ay umursamıcam test yapmıcam diyorum ama dayanamayacağım yine biliyorum. Sağlık olsun
Öyle oluyo zaten canım hepimiz öyle diyoruz ama sonuç hep aynı elimizde test bi bakıyoruz test yapıyoruz

Kızlar korunmasız ilişkiden 10 gün sonra kan tahlili yaptırdım kanda birşey çıkmadı yarın adet olmam gerekiyor bir kaç gün daha bekleyeyim mi

Monaezop canım durumun nasıl iyi misin
Canım annem geldi olanları anlattım düştü fbirisi dedim bol b ol Dua et dedi cuma günü berat kandili dua et dedi Allah hiç olmaz diye korkarken çifter çifterr verdi verende o alanda o aglayıp isyan etme dedi cok sükür iyiyim kanamam gerçekten kesildi Bi anda artık içimdeki meleğe sıkı sıkı sarılmaya calısıyprm

Kızlar korunmasız ilişkiden 10 gün sonra kan tahlili yaptırdım kanda birşey çıkmadı yarın adet olmam gerekiyor bir kaç gün daha bekleyeyim mi

Daha erken bacım biraz daha bekle tabi eğer adetlerin düzenliyse 3 gün sonra test yaparsın yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…