Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sat 3 mart 7. haftamizdayız Mavi Boncugumm

Mavi Boncugumm hayırlı geceler nasılsın kuzum ❤

Ay tatlım mesajını yeni gördüm ya benim hesabım sen yazdığın gün pasifti sonra açılınca bildirimler gelmedi... Hamdolsun iyiyim yarın doktora gidicem inşaAllah beklediğim sonucu alırım. Sen nasılsın tedavin nasıl gidiyor? Arada bizim grubada yaz hep oralardasın gözüm üstünde haaaa

Tekrardan hoş geldin o zaman Kuzucum gitme yahu arada bakıyorum ben de sana , topige Ay inşallah gönlünden geçen olur . Benim ne olduğu belli değil tam sokulemedim adam akıllı adet olduktan sonra gideceğim tekrar . Yaptıgım bir şey yok bu aralar .

Herkese merhaba. Topiğe tesadüf denk geldim. Bir buçuk yıl önce rutin kontrolde yanlışlıkla erken yumurta yetmezliği ve tüpler tıkalı teşhisi koydular. Doktor doktor gezerken kendiliğinden hamile kaldım ama dokuz haftalıkken kalbi durdu. Aslında bi sorunum yokmuş ama bir yıldır yeniden hamile kalamıyorum. İki aydır ilaç kullanıyorum. Yaşım 37. Geç kaldım diye o kadar panik yapıyorum ki. Ne kadar zor bi imtihanmış. Benim için de dua eder misiniz.

Allah ım gönlüne göre versin inşallah canım. İsteyen herkesle beraber. İmkanın varsa 41 gün birer tane Meryem suresi okumaya çalış inşallah vesilen olur, Rabbim okuduğun surenin hatrına bi evlat verir sana Ben başladım 1 hafta oldu bakalım nasip

Amin teşekkür ederim. Biraz önce gördüm 41 gün meryem süresi ve Yasin’i Şerif okunuyormuş. Deniycem inşallah. Allah sizin de dualarınızı kabul etsin.

Inşallah Allah gönlüne göre versin.. Hayırlısı ile alırsın kucağına...
ne kadar doğru bilmiyo yorum ama hacca gidenler yada umreyle ordan bi elma geliyor muş okunmuş burda birinin çocuğu olmamışım elma gelmiş eşi ve kendi yemiş ikizleri oldu dediler... bana da arkadaşım söyledi anası umreyle gitmişti... Ben 9 aylık evliyim 7 aydır bebek istiyorduk... annesi bana elma getirdi 25 şubatta.. ikiye böldüm yarısını eşim yarısını ben yedim 3 marta adet oldum ve günüm geçti 7. haftalık olduk çok şükür elmadan mi bilmem inanç meselesi ama oldu o ay yani❤

Aa ilk defa duydum. Ne elmasıymış ki belli bi yerden mi almış yada toplamış, yoksa Mekke Medineden her hangi bi market falan mı

Hac zamanı geldi imkânın olursa getirt dene Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…