Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o
Aa ilk defa duydum. Ne elmasıymış ki belli bi yerden mi almış yada toplamış, yoksa Mekke Medineden her hangi bi market falan mı
oralarda satılıyor muş canım aktar gibi yerler varmış bu normal elmaydı.. bide adem elması getirmiş ti çok sertti onu da kırdık kaynattım ama dua okudum zekeriye duası var bu nette var okunacak dualar unuttum.. eşime de kendim de içtim.. Hamileyim şuan ama elmadan mi dog al mi bilmiyorum Allah in kerameti büyük.. ❤

Amin teşekkür ederim. Biraz önce gördüm 41 gün meryem süresi ve Yasin’i Şerif okunuyormuş. Deniycem inşallah. Allah sizin de dualarınızı kabul etsin.

Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin yaşa hiç takılma Allah'ın "Ol" demesi yeter.... Meryem suresi ile yasin suresini bende okumuştum ertesi aya hamdolsun Rabbim nasip etti. Yer Gök dua ile ... Bide bi fakire sadaka ver mazlumun duası kabul olur sen mazlumu sevindirirsen Allah'da seni sevindirir

Allah bağışlasın canım bebeğini darısı bizlere inşallah

İnşallah bende yazarım önümüzdeki ay bunu bunu yaptım da oldu diye

Allah bağışlasın... Amin çok teşekkür ederim. bu arada beni de listeye ekler misiniz. 8 Mayıs’ta adet bekliyorum.

Çok sevindim senin adına. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dediğin gibi inanç meselesi. Hayat gizemlerle dolu

Allah bağışlasın... Amin çok teşekkür ederim. bu arada beni de listeye ekler misiniz. 8 Mayıs’ta adet bekliyorum.

Amin Allah razı olsun. Tabi eklerim
İnşaallah Rabbim tez zamanda sanada sağlıcakla nasip etsin Allah'ın lütfu boldur sakın ümitsizliğe kapılma 45 yaşında doğuranlar var Allah'a güçlük yok

Kızlar ins hepimiz güzel haberler alırız.ya kanda acaba beta hcg kaç gün sonra belli olur ilişkiden
Erken gebelik testi veya kan tahliliyle on gün sonra normal gebelik testi ile iki hafta sonra belli olabilir. Ama doktorlar kesin sonuç İçin adetten bir hafta sonrasını tavsiye ediyor.

Döllenmeden 11-12 gün sonra hcg kanda yükselmeye başlar Allah sabredenlerle beraberdir kardeşim
Amin kardeşim rabbim hepimize tez zamanda gebe haberini almayı nasip etsin
Bende üzülmüştm benim 7 gün geçti ilişki üzerinden yarım normalde adet ilk günüm ama bugün kanda baktirdim negatif cikti

Amin kardeşim rabbim hepimize tez zamanda gebe haberini almayı nasip etsin
Bende üzülmüştm benim 7 gün geçti ilişki üzerinden yarım normalde adet ilk günüm ama bugün kanda baktirdim negatif cikti

Daha erken zaten canım adet gecikmesinden günler sonra bile öğrenenler var geç döllenme oluncada yansımaz hemen
Adet gelmedikçe ihtimal vardır...
Bu ay inşaallah sende beklediğin güzel haberi alanlardan olursun

son sat 7 mart. kafayı yemek üzereyim sürekli şeffaf akıntı gecikmenin 9. günü sürekli bıçak saplanmalar falan ben yerimde saymaya devam ediyorum kızlar benden sonra batı olanlar bile öğrendi
Benim son adet günüm 1 mart, son kalan değilsin rahat olen son 9 gün önce test yapmıştım 5 gün daha olmazsam bidaha yapıcam

Yaa düştü mü canım... Çok geçmiş olsunn. Biz bilemiyoruz belki sana sıkıntı olacaktı. Çoğul gebelikler riskli olabiliyor ve bir şeyler ters gitmeseydi rahim onu atmazdı. Şükürler olsun bizim için en iyisini isteyen Yaradana...

İçindeki meleğinn seninle ELHAMDÜLİLLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…