- 24 Mart 2019
- 161
- 115
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.361
oralarda satılıyor muş canım aktar gibi yerler varmış bu normal elmaydı.. bide adem elması getirmiş ti çok sertti onu da kırdık kaynattım ama dua okudum zekeriye duası var bu nette var okunacak dualar unuttum.. eşime de kendim de içtim.. Hamileyim şuan ama elmadan mi dog al mi bilmiyorum Allah in kerameti büyük.. ❤Aa ilk defa duydum. Ne elmasıymış ki belli bi yerden mi almış yada toplamış, yoksa Mekke Medineden her hangi bi market falan mı
Amin teşekkür ederim. Biraz önce gördüm 41 gün meryem süresi ve Yasin’i Şerif okunuyormuş. Deniycem inşallah. Allah sizin de dualarınızı kabul etsin.
Allah bağışlasın canım bebeğinio
oralarda satılıyor muş canım aktar gibi yerler varmış bu normal elmaydı.. bide adem elması getirmiş ti çok sertti onu da kırdık kaynattım ama dua okudum zekeriye duası var bu nette var okunacak dualar unuttum.. eşime de kendim de içtim.. Hamileyim şuan ama elmadan mi dog al mi bilmiyorum Allah in kerameti büyük.. ❤
İnşallah bende yazarım önümüzdeki ay bunu bunu yaptım da oldu diyeRabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinyaşa hiç takılma Allah'ın "Ol" demesi yeter.... Meryem suresi ile yasin suresini bende okumuştum ertesi aya hamdolsun Rabbim nasip etti. Yer Gök dua ile ... Bide bi fakire sadaka ver mazlumun duası kabul olur sen mazlumu sevindirirsen Allah'da seni sevindirir
Âmin canım inşallah Allah kulcaklarınızı boş bırakmasın ❤Allah bağışlasın canım bebeğinidarısı bizlere inşallah
İnşallah bende yazarım önümüzdeki ay bunu bunu yaptım da oldu diye
İnşallahİnşaAllah kuzum hepsi bir vesiledir
Rabbim seni de bu ay muradına erdirsin
İnsallah bende bu ay hamile kalirumgayet net çıkmış Benim var 8 gun vardı yaptim incecik çizgi çıktı inanamadım olabilecegine ama oldu çok şükür 7. haftadayız
Allah bağışlasın... Amin çok teşekkür ederim. bu arada beni de listeye ekler misiniz. 8 Mayıs’ta adet bekliyorum.Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinyaşa hiç takılma Allah'ın "Ol" demesi yeter.... Meryem suresi ile yasin suresini bende okumuştum ertesi aya hamdolsun Rabbim nasip etti. Yer Gök dua ile ... Bide bi fakire sadaka ver mazlumun duası kabul olur sen mazlumu sevindirirsen Allah'da seni sevindirir
Çok sevindim senin adına. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dediğin gibi inanç meselesi. Hayat gizemlerle doluInşallah Allah gönlüne göre versin.. Hayırlısı ile alırsın kucağına...
ne kadar doğru bilmiyo yorum ama hacca gidenler yada umreyle ordan bi elma geliyor muş okunmuş burda birinin çocuğu olmamışım elma gelmiş eşi ve kendi yemiş ikizleri oldu dediler... bana da arkadaşım söyledi anası umreyle gitmişti... Ben 9 aylık evliyim 7 aydır bebek istiyorduk... annesi bana elma getirdi 25 şubatta.. ikiye böldüm yarısını eşim yarısını ben yedim 3 marta adet oldum ve günüm geçti 7. haftalık olduk çok şükür elmadan mi bilmem inanç meselesi ama oldu o ay yani❤
Allah bağışlasın... Amin çok teşekkür ederim. bu arada beni de listeye ekler misiniz. 8 Mayıs’ta adet bekliyorum.
Erken gebelik testi veya kan tahliliyle on gün sonra normal gebelik testi ile iki hafta sonra belli olabilir. Ama doktorlar kesin sonuç İçin adetten bir hafta sonrasını tavsiye ediyor.Kızlar ins hepimiz güzel haberler alırız.ya kanda acaba beta hcg kaç gün sonra belli olur ilişkiden
Inşallah canımİnsallah bende bu ay hamile kalirum
Kızlar ins hepimiz güzel haberler alırız.ya kanda acaba beta hcg kaç gün sonra belli olur ilişkiden
Âmin inşallah Allah isteyen herkese versin inşallahÇok sevindim senin adına. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dediğin gibi inanç meselesi. Hayat gizemlerle dolu
Amin kardeşim rabbim hepimize tez zamanda gebe haberini almayı nasip etsinDöllenmeden 11-12 gün sonra hcg kanda yükselmeye başlar Allah sabredenlerle beraberdir kardeşim
Amin kardeşim rabbim hepimize tez zamanda gebe haberini almayı nasip etsin
Bende üzülmüştm benim 7 gün geçti ilişki üzerinden yarım normalde adet ilk günüm ama bugün kanda baktirdim negatif cikti
Benim son adet günüm 1 mart, son kalan değilsin rahat olson sat 7 mart. kafayı yemek üzereyim sürekli şeffaf akıntı gecikmenin 9. günü sürekli bıçak saplanmalar falan ben yerimde saymaya devam ediyorum kızlar benden sonra batı olanlar bile öğrendi
Canım annem geldi olanları anlattım düştü fbirisi dedim bol b ol Dua et dedi cuma günü berat kandili dua et dedi Allah hiç olmaz diye korkarken çifter çifterr verdi verende o alanda o aglayıp isyan etme dedi cok sükür iyiyim kanamam gerçekten kesildi Bi anda artık içimdeki meleğe sıkı sıkı sarılmaya calısıyprm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?