- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.381
Kızlar ins hepimiz güzel haberler alırız.ya kanda acaba beta hcg kaç gün sonra belli olur ilişkiden
Çok sevindimEşimde de bendede sıkıntı yoktu canım. İki yıldır olmuyordu. O yüzden aşılamaya başvurduk. Çok şükür tuttu
Canim Benim ya cok üzüldüm o bir melek oldu uzulme bile diyemiyorum bende bir kere düşük yaşadım ve çok kötü oldum ama bak diğeri için hep mutlu olman lazım stres üzüntü iyi değil lütfen bebeğin için ayakta durKızlar afedersiniz yerler kan olacak şekilde kanama oldu eşimi aradım acil doktora gittik ve bebeğimin birini kaybettim onu Allaha emanet ediyorum Dilerim ahirette kucagıma alırım doktor artık kanaman kesilir kendiliğinden düşmeseydi diğeride düşebilitdi biz düşmesini bekliyorduk üzülme diye demedim ikisinide kaybetme korkusu yaşama diye dedi diyecek bişeyim kalmadı iki meleğimden birisi gitti dilerim tekide beni bırakmaz söylenecek ne cok sey geliyor içimden ama neyse...
Tskler canım beni unutmadigin için hala hastanedeyim
herkeste olmayabiliyor benim ilk gebelikte oyle birsey olmadi etrafimdakilerde de olmamistiYerleşme kanaması olmadan hamile kalan var mı
Rabbim yar ve yardimcin olsun insTskler canım beni unutmadigin için hala hastanedeyim
Sağol canım tsklerRabbim yar ve yardimcin olsun ins
Yerleşme kanaması olmadan hamile kalan var mı
Ay bende de aynı his var, son 5 gündür ki 48. Gün bugün, son iki gündür göğüs şişmesi ağrısı da başladı ve eşim sanki inadına istemiyor 3 gündür erteliyor, bişi de demek istemiyorum ama yine kaçırıyoruz diye gerginimKız bende aynı ya. Akıntı kasik ağrısı hala bekliyorum adetimi. Bende yumurtluyomuyum acaba diyorum bilemedm çünkü bı gariplik var
Ben bata 8 gün vardı öğrendim gebe olduğumu ama yerleşme kanaması görmedim.. bat günümde kan değerim 1571.. Allah isteyen herkese versinYerleşme kanaması olmadan hamile kalan var mı
Bizlerede dua edin insallah 6 gün var adete ve bu ay acilden çıkmadım başka sebeblerden umutlu değilim ama dua edin insallah olmuşturSen var yaaa en kısa sürede tadacaksın inşaAllah kuzum benimmmm hissediyorummm beeeen. Duamdan hiç düşmüyorsunuzzz❤
Merhaba benimde eşimin varikoseli çıktı doktor ameliyata gerek yok demişti. Siz hangi kürleri denemiştiniz rica etsem öğrenebilir miyim? Bizde şuan keçi boynuzu kürü aktardan aldığımız karışım ve doktorun önerdiği promotil diye bir toz karışım kullanıyoruzElimde azosperm ve varikosel var diye olmadı canım. Hala aynı sorunlar varken yaptığımız kürler vesile oldu hamdolsun
Ben oğlum için 6 adet dönemi denemiştim ki o toplam 10 ay sürdü. 73 gün adet olmayıp kanda negatifi görünce yeter lan diyip bi ay ara vermiştim sonra duruma bakmak üzere , o ay gebe kalmışım. Ve tam eşimin doğumgününde öğrendim. O an dedim ki herşeyin bi zamanı var kesinlikle güvenmek lazım buna8 ay oldu bir kere bile silik çizgi görmedim kan testinde bir tık bile yükselmedi
Ne zamandır deniyorsunuz canım? Benim eşiminde varikoseli var 8 sene önce hareketli sperm sayısı 92 bindi ve şimdi iki tane kızım var yani varikoselden bi sıkıntı yaşamadık hemen oldu çocuğumuz.Merhaba benimde eşimin varikoseli çıktı doktor ameliyata gerek yok demişti. Siz hangi kürleri denemiştiniz rica etsem öğrenebilir miyim? Bizde şuan keçi boynuzu kürü aktardan aldığımız karışım ve doktorun önerdiği promotil diye bir toz karışım kullanıyoruz
Aynen öyle canım insallah rabbim ona ömür versinYaa düştü mü canım... Çok geçmiş olsunn. Biz bilemiyoruz belki sana sıkıntı olacaktı. Çoğul gebelikler riskli olabiliyor ve bir şeyler ters gitmeseydi rahim onu atmazdı. Şükürler olsun bizim için en iyisini isteyen Yaradana...
İçindeki meleğinn seninle ELHAMDÜLİLLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?