Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar benim de 6 gun var ama bakalim bi kac belirti var gibi ama takmamaya calisiyorum kendimi dinledigim icinde olabilir diye bakalim 24 nisan bi gelse

Canim Benim ya cok üzüldüm o bir melek oldu uzulme bile diyemiyorum bende bir kere düşük yaşadım ve çok kötü oldum ama bak diğeri için hep mutlu olman lazım stres üzüntü iyi değil lütfen bebeğin için ayakta dur

Kız bende aynı ya. Akıntı kasik ağrısı hala bekliyorum adetimi. Bende yumurtluyomuyum acaba diyorum bilemedm çünkü bı gariplik var
Ay bende de aynı his var, son 5 gündür ki 48. Gün bugün, son iki gündür göğüs şişmesi ağrısı da başladı ve eşim sanki inadına istemiyor 3 gündür erteliyor, bişi de demek istemiyorum ama yine kaçırıyoruz diye gerginim aynen bu akıntı da neyin nesı? Beyaz pütürlü olsa tamam da şeffaf yapışkan uzayan bi akıntı , kokusuz renksiz. Kaşıntısız dertsiz ? İlk gebeliğimizin üzerinden 3 yıl geçti hiç anımsamıyorum yeni gebeler bi paylaşın akıntı durumunuzu bakıyım

İyi akşamlar hanımlar gebeliğini öğrenenleri tebrik ediyorum isteyen anne adaylarına yani bizlere de en kısa zamanda nasip olmasını diliyorum benim bat 29 nisan @Mavi Boncugumm beni de ekler misin listeye.

Elimde azosperm ve varikosel var diye olmadı canım. Hala aynı sorunlar varken yaptığımız kürler vesile oldu hamdolsun
Merhaba benimde eşimin varikoseli çıktı doktor ameliyata gerek yok demişti. Siz hangi kürleri denemiştiniz rica etsem öğrenebilir miyim? Bizde şuan keçi boynuzu kürü aktardan aldığımız karışım ve doktorun önerdiği promotil diye bir toz karışım kullanıyoruz

8 ay oldu bir kere bile silik çizgi görmedim kan testinde bir tık bile yükselmedi
Ben oğlum için 6 adet dönemi denemiştim ki o toplam 10 ay sürdü. 73 gün adet olmayıp kanda negatifi görünce yeter lan diyip bi ay ara vermiştim sonra duruma bakmak üzere , o ay gebe kalmışım. Ve tam eşimin doğumgününde öğrendim. O an dedim ki herşeyin bi zamanı var kesinlikle güvenmek lazım buna

Ne zamandır deniyorsunuz canım? Benim eşiminde varikoseli var 8 sene önce hareketli sperm sayısı 92 bindi ve şimdi iki tane kızım var yani varikoselden bi sıkıntı yaşamadık hemen oldu çocuğumuz.

Mrb kizlar bayadir yazamiyorum bu ay yumurtlamayi ve catlamayi gördügümden baya umutluydum reglim bitti ama hala moralim düzelmedi. 3gündürde hastanelerdeyim kanimda enfeksiyon cikti . Benim yeni bat 7mayis . Rabbim yardimcimiz olsun

Aynen öyle canım insallah rabbim ona ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…