- 13 Nisan 2019
- 815
- 770
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.401
Aynen öyle canım sen nasılsın oldunCanim Benim ya cok üzüldüm o bir melek oldu uzulme bile diyemiyorum bende bir kere düşük yaşadım ve çok kötü oldum ama bak diğeri için hep mutlu olman lazım stres üzüntü iyi değil lütfen bebeğin için ayakta dur
Amin canım rabbim hayırlar nasip etsinMrb kizlar bayadir yazamiyorum bu ay yumurtlamayi ve catlamayi gördügümden baya umutluydum reglim bitti ama hala moralim düzelmedi. 3gündürde hastanelerdeyim kanimda enfeksiyon cikti . Benim yeni bat 7mayis . Rabbim yardimcimiz olsun
Bende öyle bişşey olmadı cnm ama ilk gebeligin bilememYerleşme kanaması olmadan hamile kalan var mı
Mrb kizlar bayadir yazamiyorum bu ay yumurtlamayi ve catlamayi gördügümden baya umutluydum reglim bitti ama hala moralim düzelmedi. 3gündürde hastanelerdeyim kanimda enfeksiyon cikti . Benim yeni bat 7mayis . Rabbim yardimcimiz olsun
AminBen bata 8 gün vardı öğrendim gebe olduğumu ama yerleşme kanaması görmedim.. bat günümde kan değerim 1571.. Allah isteyen herkese versin
Ay canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin düzelir inşaallah ne yaptılar serum tedavisi mi görüyorsun?
Amin canım rabbim hayırlar nasip etsin
Yok canım hala yatis devam sabahtan 4 defa çevirdim hiç bişey yiyemiyorum
Aynı değişen hiç bişey yokAynen öyle canım sen nasılsın oldun
Yok canım hala yatis devam sabahtan 4 defa çevirdim hiç bişey yiyemiyorumçok zorlanıyorum
Sagol canimm banyoda bayilmisim serum falan taktilar ilac kullaniyorum ama sürekli tansiyonum düsüyor. Dun aksam 8 e 4 e kadar düstü. Heray bir sey cıkiyor galiba oğluma kardes nasip olmiyacak.
Merhaba benimde eşimin varikoseli çıktı doktor ameliyata gerek yok demişti. Siz hangi kürleri denemiştiniz rica etsem öğrenebilir miyim? Bizde şuan keçi boynuzu kürü aktardan aldığımız karışım ve doktorun önerdiği promotil diye bir toz karışım kullanıyoruz
Tskler canım beni unutmadigin için hala hastanedeyim
Doğru demiş anneler herseyın en iyisini bilirCanım annem geldi olanları anlattım düştü fbirisi dedim bol b ol Dua et dedi cuma günü berat kandili dua et dedi Allah hiç olmaz diye korkarken çifter çifterr verdi verende o alanda o aglayıp isyan etme dedi cok sükür iyiyim kanamam gerçekten kesildi Bi anda artık içimdeki meleğe sıkı sıkı sarılmaya calısıyprm
Benim eşimde de varikosel var düşüğü sayarsak 3 defa gebe kaldım sperm sayısıda düşüktü ama engel olmadı inşallah sende kalırsın kafana takma rahat olMerhaba benimde eşimin varikoseli çıktı doktor ameliyata gerek yok demişti. Siz hangi kürleri denemiştiniz rica etsem öğrenebilir miyim? Bizde şuan keçi boynuzu kürü aktardan aldığımız karışım ve doktorun önerdiği promotil diye bir toz karışım kullanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?