Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ay canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin düzelir inşaallah ne yaptılar serum tedavisi mi görüyorsun?

Ay canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin düzelir inşaallah ne yaptılar serum tedavisi mi görüyorsun?

Sagol canimm banyoda bayilmisim serum falan taktilar ilac kullaniyorum ama sürekli tansiyonum düsüyor. Dun aksam 8 e 4 e kadar düstü. Heray bir sey cıkiyor galiba oğluma kardes nasip olmiyacak.

Kızlar merhaba,
5 aydır bebek istiyoruz 2 ay kimyasal yasadım gebelik düşünmeden önce doktora göründüm ve pcos falan cıkmadı 2 kimyasaldan sonra gittim farklı Bi doktor pcos görüntüsü oldugunu söyledi ama adet gecikmesi falan yok destek olsun diye bu ay vitapure info diye ilac verdi ama ben 3 ay ovuluasyon testiyle takip ettim ve çatlamalaro gördüm bu ay hiç bişey takip etmedim umursamıyorum dedim yarın normalde adet günüm içim içimi yiyor ne yapacağımı bilmiyorum yine tutmamıştır alıştım olumsuzluklara sabır etmek çok zormuş

Sagol canimm banyoda bayilmisim serum falan taktilar ilac kullaniyorum ama sürekli tansiyonum düsüyor. Dun aksam 8 e 4 e kadar düstü. Heray bir sey cıkiyor galiba oğluma kardes nasip olmiyacak.

Öyle deme lütfen ne zaman nasip olacağını Allah bilir vardır bundada bir hayır
Allah benden umut kesmeyin diye buyurmadı mı? İlk sayfada bir ayet paylaştım onu oku Allah bizimle inşaallah oğluna kardeş gelecek canımm daima umutlu ol hayırlısıyla bir iyileşde

Kızlar merhaba bi konuda fikrinizi istiyorum. Bat geldi bugün yarın olucak. Aşağdaki lh testlerinin daha koyu olanı düne silikleşen bugüne ait. Kan verdim hamile değilim. 30.günde adete bi gün kala yumurtlamış olabilir miyim bu nasıl oluyor yaşayan var mı?

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-18-09-35-22-1.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 36
  • 20190418_092315.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 31
Bak biri yaşamış ve yazmış

Bu linkten yazıma ulaşabilirsiniz

Doğru demiş anneler herseyın en iyisini bilir

Sürekli istifra edıorum bişey yesem en fazla on dk içeride kalıyor

Benim eşimde de varikosel var düşüğü sayarsak 3 defa gebe kaldım sperm sayısıda düşüktü ama engel olmadı inşallah sende kalırsın kafana takma rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…