Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah canım daha yeni kalırsın unutursun bu günleri bu ilacı ne için verdi ne zaman kullanıyorsun? banada kaç sene sonra pko gözüküyor dedi gebelik düşünüyorum ilaç vermicenmi dedim yok dedi bakalım hayırlısı inşallah

Saol canım benim. Bişey yıyemez oldum sabretmeye çalışıyorum

Hem pko için hem içinde folik asit varmış hemde insülin direnci var bende yeni çıkmış 20 tane var içinde 150tl İnş işe yarar az süre oldu evet ama rabbim sabır versin cok zormuş beklemek

Evet canım yarın 10 gibi muayene. Bulantı iki gündür çok var. Özellikle de bir şey yemezsem oluyor. Yersem geçiyor. Ekşi salataya falan saldırıyorum

Korku oluyor bende de bebek var mu yok mu diyee
Bende de acıktıkça bulantı artıyor, sürekli bisiklet kullanmam gerek tepesindeyken iyiyim ama indiğim o saniye bi bulantı sarıyor. Umarım ben de hamileyimdir yaaaaİlk gebeliğimde böyle şeyler hiç yaşamamıştım 5. Hafta civarı bi koku tiksintisi gelmişti sora bebe kese göründükten sora bidaha çopunluk rahattım ya. Bulantıya kusmaya razıyım öyle çok istiyorum ki bir minik bebekçik daha, cinsiyet hiç önemli değil hatta yine erkek olsun beni bezdirsin canımdan umrumda değil o kokuyu özledim. Doğduğu anda ensesinin yumuşacıklığını, kafasının bebek kokusunu. Kusmuk kokularını bile özledim neolur bidaha nasip olsun bu duyguları yaşamak

Kızlar nasılsınız bugun benim adetimin 40. Gunu 40ı uçuruyorum inşallah genellikle losyon gibi arada da jel gibi akıntım oluyo adetim gelcek gibide bi his yok içimde hiç bu haftayıda atlatırsam haftaya kan vercem inşallah bakalım

Insallah canim benim evet cok hakkisin bizi yaratan bizim icin iyi olani hayirli olani bizden daha iyi biliyor.

Hayatım boyunca böyle olmadım ağzıma tek lokma koyamıyorum midem yara olmuş ha bire aç kara ceviriyorum yerimden kalkamiyorum

O mide ağrısı çok beter bişey ben 6 defa yaşamıştım serum bile fayda etmiyordu insanın bütün hayatı altüst oluyor
Rabbim şifa versin yâ şâfi oku devamlı
Lâ havle ve lâ guvvete illa billâhil aliyyil aziim
Keşke elimizden bişey gelse

Merhaba canım baya olmuş adetin gecikeli geçen idrar testi yapmıştın sanırım neden bekliyorsun kan vermek için sağlık ocağında bile verebilirsin

Mrb kizlar usteki bugunku testim altaki dunku testim sizce yumurtam catlamismi yardimci olun lutfen

Merhaba canım baya olmuş adetin gecikeli geçen idrar testi yapmıştın sanırım neden bekliyorsun kan vermek için sağlık ocağında bile verebilirsin
Bizim sağlık ocağı kan almıyo gebelik için malesef idrar yapıyo onu bende yapıyom zaten doktora yada acile gitmem gerek onun içinde eşim götürmüyo bi hafta daha bekleyelim garanti olsun dedi bekliyorum o yuzden mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…