- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.421
Inşallah canım daha yeni kalırsın unutursun bu günleriKızlar merhaba,
5 aydır bebek istiyoruz 2 ay kimyasal yasadım gebelik düşünmeden önce doktora göründüm ve pcos falan cıkmadı 2 kimyasaldan sonra gittim farklı Bi doktor pcos görüntüsü oldugunu söyledi ama adet gecikmesi falan yok destek olsun diye bu ay vitapure info diye ilac verdi ama ben 3 ay ovuluasyon testiyle takip ettim ve çatlamalaro gördüm bu ay hiç bişey takip etmedim umursamıyorum dedim yarın normalde adet günüm içim içimi yiyor ne yapacağımı bilmiyorum yine tutmamıştır alıştım olumsuzluklara sabır etmek çok zormuş ☹
Rabbim yardımcın olsun gaviskon fayda etmedi mi bulantı demek canlandığını gösterir sağlıklı bebek demek inşallah sabret az kaldı geçicek bu günler iştahın açılıcak kustukdan sonra belli bir süre su içmeSürekli istifra edıorum bişey yesem en fazla on dk içeride kalıyor
Saol canım benim. Bişey yıyemez oldum sabretmeye çalışıyorumRabbim yardımcın olsun gaviskon fayda etmedi mi bulantı demek canlandığını gösterir sağlıklı bebek demek inşallah sabret az kaldı geçicek bu günler iştahın açılıcak kustukdan sonra belli bir süre su içme
Hem pko için hem içinde folik asit varmış hemde insülin direnci var bende yeni çıkmış 20 tane var içinde 150tl İnş işe yarar az süre oldu evet ama rabbim sabır versin cok zormuş beklemekInşallah canım daha yeni kalırsın unutursun bu günleribu ilacı ne için verdi ne zaman kullanıyorsun? banada kaç sene sonra pko gözüküyor dedi gebelik düşünüyorum ilaç vermicenmi dedim yok dedi bakalım hayırlısı inşallah
Inşallah canım daha yeni kalırsın unutursun bu günleribu ilacı ne için verdi ne zaman kullanıyorsun? banada kaç sene sonra pko gözüküyor dedi gebelik düşünüyorum ilaç vermicenmi dedim yok dedi bakalım hayırlısı inşallah
Bende de acıktıkça bulantı artıyor, sürekli bisiklet kullanmam gerek tepesindeyken iyiyim ama indiğim o saniye bi bulantı sarıyor. Umarım ben de hamileyimdir yaaaaEvet canım yarın 10 gibi muayene. Bulantı iki gündür çok var. Özellikle de bir şey yemezsem oluyor. Yersem geçiyor. Ekşi salataya falan saldırıyorum
Korku oluyor bende de bebek var mu yok mu diyee
Öyle deme lütfen ne zaman nasip olacağını Allah bilir vardır bundada bir hayır
Allah benden umut kesmeyin diye buyurmadı mı? İlk sayfada bir ayet paylaştım onu oku Allah bizimleinşaallah oğluna kardeş gelecek canımm daima umutlu ol hayırlısıyla bir iyileşde
Hayatım boyunca böyle olmadım ağzıma tek lokma koyamıyorum midem yara olmuş ha bire aç kara ceviriyorum yerimden kalkamiyorumCanım nasılsınnn
Hayatım boyunca böyle olmadım ağzıma tek lokma koyamıyorum midem yara olmuş ha bire aç kara ceviriyorum yerimden kalkamiyorum
Merhaba canım baya olmuş adetin gecikeli geçen idrar testi yapmıştın sanırım neden bekliyorsun kan vermek için sağlık ocağında bile verebilirsinKızlar nasılsınız bugun benim adetimin 40. Gunu 40ı uçuruyorum inşallahgenellikle losyon gibi arada da jel gibi akıntım oluyo adetim gelcek gibide bi his yok içimde hiç bu haftayıda atlatırsam haftaya kan vercem inşallah bakalım
belirti varmiydi hayrli olsn cnmKizlar hamileymisim kan verdim sonucum 865 cikti hic umudum yoktu gercekten ilk hamilelikle ikincisi farkli oluyomus
evet cnm çatlamisEki Görüntüle 2259865
Mrb kizlar usteki bugunku testim altaki dunku testim sizce yumurtam catlamismi yardimci olun lutfenEki Görüntüle 2259869
aksam tekrar yap
Dun zaten degerlendirdim bugun yarinda yapmalimiyimevet cnm çatlamis
tabi cnm degerlendr kesinlikleDun zaten degerlendirdim bugun yarinda yapmalimiyim
Bizim sağlık ocağı kan almıyo gebelik için malesef idrar yapıyo onu bende yapıyom zaten doktora yada acile gitmem gerek onun içinde eşim götürmüyo bi hafta daha bekleyelim garanti olsun dedi bekliyorum o yuzden mecburenMerhaba canım baya olmuş adetin gecikeli geçen idrar testi yapmıştın sanırım neden bekliyorsun kan vermek için sağlık ocağında bile verebilirsin
Peki ne zaman belli olurtabi cnm degerlendr kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?