Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekle canım o zaman hayırlısı. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. Benim adetime 10 gün var ama zaman geçmiyor Adete kaç gün kala idrarda çıkar acaba ?

Hiç bişey fayda etmiyor yataga bağlı kaldım damar yolu bile bulunmuyor elimi delik tesik ettiler bide odaya git biz gelecez dedi bir saat oldu ya hemşire geldi söyledim uzman biri gelecekti nerde şimdi söylerim dedi yarım saat oldu ilgilenmiyorlar

Bekle canım o zaman hayırlısı. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. Benim adetime 10 gün var ama zaman geçmiyor Adete kaç gün kala idrarda çıkar acaba ?
ayy bnmde tam 10 gun var bide grip oldum yatiom ewde zamn hic gecmioo vucudum dokuluo belirti olsada farketmem heralde .s nasl geccek 10 gun blmiorm

ayy bnmde tam 10 gun var bide grip oldum yatiom ewde zamn hic gecmioo vucudum dokuluo belirti olsada farketmem heralde .s nasl geccek 10 gun blmiorm
Bende belirti de var iki-üç gündür sol kasığım iğne batırılır gibi sızlıyor idrarım koyulaştı alt karnımda bir basınç hissediyorum. Kendimi dinlemekten ya psikolojik ya da var gerçekten o yüzden taktım kafamı dağıtamıyorum. Anne olmak her haliyle zor şu bir hafta çabuk geçer inşallah ikimize de

Kızlar adet bitiminden sonra 3 gun akıntı geldi sonra hep kuru yumurtlama gunu de gectı takvime gore o da oldu mu olmadı mı bılmıyorum adete 10 gun var en son ilişki dun Du takvime gore dusuk hamilelik yazıyor artık bu ay cok strese girdim ben

ins canm bnm bndede var o belirtiler ama grip olnca diger agrilar daha agir basio galiba ins vardr canm

Kizlar bu aralar uyku duzenim berbat durumda, hic uyuyamiyorum mayista’da kismetse bebek calismalarina baslicaz. Bir sorum var Melatonin kullansam zarari olur mu uyku icin iyi diyorlar

Dün yumurtlamışsın bugün de yumurtan çatlamış canım dün bugün yarın değerlendirin ☺
Canım önceki gün degerlendirdik daha doğrusu adetten sonra gün aşırı.biz Rabbimin izni ile kız istiyoruz ozaman ilişkiyi kesmeliyim dimi.dun de paylaştım üstteki çubuğu bana dahada koyu olacak denemeye devam et dediler

Kizlar hamileymisim kan verdim sonucum 865 cikti hic umudum yoktu gercekten ilk hamilelikle ikincisi farkli oluyomus
İnşallah bunu aynen böyle ben de yazarım bu ay yaa hayırlı olsun! Yani ilk hamilelikle ikinci hiç benzemiyormuş u yazarım

Antibiyotik iğnesi vurulurken sordum hemşirelere ya gebelik oluşursa diye ilk 3 ay yani kemikleri gelişene kadar bişey olmazmış kağan kocatepe de söylüyordu sanki
Kızlar ben Kağan Kocatepeye gittim 3 sene önce, işte aylarca gebe kalamadığımda. İnanın çok tatlı bir insan. Bana dedi ki hiçbi problemin yok git 3 güne adet olacaksın gel kontrol edelim adet bitimi gel dedi ve 73. Gün adet oldum dediği gibi , sora kontrol etti hiçbişeyin yok 3 aya gebesin gebe kalmadan gelme dedi ve ben o ay gebe kaldım. İnanın çok tatlı çok pozitif bi insan. Benden çok inanmıştı gebeliğime, yüzde 20 düşebilir 12 haftadan önce kimseye söylemiyim dediğimde eşime dönüp ona demişti ki, senin karın çok negatif yüzde 80 yaşayacak onu hiç görmüyor diye. Kese göründüğünde kalp atımında fln makinayı daha rahmime koymadan al işte burda hepsi diye o kadar inanarak yürümüştü ki anlatamam size. Gerçekten çok tatlı bir doktor, tavsiye ederim

Bazılarında daha koyu olabiliyor ama bazılarında ikisi de aynı renk oluyor o yüzden bence yumurtlama o. Valla cinsiyet olarak bilemiyorım canım ne zaman girilmeli diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…