- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.441
10 gun sonra kanda çikar adet gecince idrarda cikar canm bnde bkliyorm adete 10 gunum varPeki ne zaman belli olur
Amin inşallah canım
İnsallah ikimiz hamişizdir10 gun sonra kanda çikar adet gecince idrarda cikar canm bnde bkliyorm adete 10 gunum var
Bekle canım o zaman hayırlısı. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. Benim adetime 10 gün var ama zaman geçmiyorBizim sağlık ocağı kan almıyo gebelik için malesef idrar yapıyo onu bende yapıyom zaten doktora yada acile gitmem gerek onun içinde eşim götürmüyo bi hafta daha bekleyelim garanti olsun dedi bekliyorum o yuzden mecburen
Hiç bişey fayda etmiyor yataga bağlı kaldım damar yolu bile bulunmuyor elimi delik tesik ettiler bide odaya git biz gelecez dedi bir saat oldu ya hemşire geldi söyledim uzman biri gelecekti nerde şimdi söylerim dedi yarım saat oldu ilgilenmiyorlarO mide ağrısı çok beter bişey ben 6 defa yaşamıştım serum bile fayda etmiyordu insanın bütün hayatı altüst oluyor
Rabbim şifa versin yâ şâfi oku devamlı
Lâ havle ve lâ guvvete illa billâhil aliyyil aziim
Keşke elimizden bişey gelse
ayy bnmde tam 10 gun var bide grip oldum yatiom ewde zamn hic gecmioo vucudum dokuluo belirti olsada farketmem heralde .s nasl geccek 10 gun blmiormBekle canım o zaman hayırlısı. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. Benim adetime 10 gün var ama zaman geçmiyorAdete kaç gün kala idrarda çıkar acaba ?
ins cnmmmİnsallah ikimiz hamişizdir
Bende belirti de var iki-üç gündür sol kasığım iğne batırılır gibi sızlıyor idrarım koyulaştı alt karnımda bir basınç hissediyorum. Kendimi dinlemekten ya psikolojik ya da var gerçekten o yüzden taktım kafamı dağıtamıyorum. Anne olmak her haliyle zorayy bnmde tam 10 gun var bide grip oldum yatiom ewde zamn hic gecmioo vucudum dokuluo belirti olsada farketmem heralde .s nasl geccek 10 gun blmiorm
Maalesef ikinci çizgi yok burda negatifBende şimdi tekrar çektim fotoyu hdr yapınca daha net görünüyo böyle yoksa çektiğim fotolarda benimde görünmüyo net tam boyut olan fotoda hiçbişey yok normal çekim o canım
ins canm bnm bndede var o belirtiler ama grip olnca diger agrilar daha agir basio galiba ins vardr canmBende belirti de var iki-üç gündür sol kasığım iğne batırılır gibi sızlıyor idrarım koyulaştı alt karnımda bir basınç hissediyorum. Kendimi dinlemekten ya psikolojik ya da var gerçekten o yüzden taktım kafamı dağıtamıyorum. Anne olmak her haliyle zorşu bir hafta çabuk geçer inşallah ikimize de
Dün yumurtlamışsın bugün de yumurtan çatlamış canım dün bugün yarın değerlendirinKızlar üstteki dün yaptım alttaki bugün ne demek oluyor .bugün adetimi 15.gunu dongume göre 4 gün var ovulasyona Eki Görüntüle 2259924
Canım önceki gün degerlendirdik daha doğrusu adetten sonra gün aşırı.biz Rabbimin izni ile kız istiyoruz ozaman ilişkiyi kesmeliyim dimi.dun de paylaştım üstteki çubuğu bana dahada koyu olacak denemeye devam et dedilerDün yumurtlamışsın bugün de yumurtan çatlamış canım dün bugün yarın değerlendirin ☺
İnşallah bunu aynen böyle ben de yazarım bu ay yaa hayırlı olsun! Yani ilk hamilelikle ikinci hiç benzemiyormuş u yazarımKizlar hamileymisim kan verdim sonucum 865 cikti hic umudum yoktu gercekten ilk hamilelikle ikincisi farkli oluyomus
Canım hayali cizgi duruyor halaBende şimdi tekrar çektim fotoyu hdr yapınca daha net görünüyo böyle yoksa çektiğim fotolarda benimde görünmüyo net tam boyut olan fotoda hiçbişey yok normal çekim o canım
Kızlar ben Kağan Kocatepeye gittim 3 sene önce, işte aylarca gebe kalamadığımda. İnanın çok tatlı bir insan. Bana dedi ki hiçbi problemin yok git 3 güne adet olacaksın gel kontrol edelim adet bitimi gel dedi ve 73. Gün adet oldum dediği gibi , sora kontrol etti hiçbişeyin yok 3 aya gebesin gebe kalmadan gelme dedi ve ben o ay gebe kaldım. İnanın çok tatlı çok pozitif bi insan. Benden çok inanmıştı gebeliğime, yüzde 20 düşebilir 12 haftadan önce kimseye söylemiyim dediğimde eşime dönüp ona demişti ki, senin karın çok negatif yüzde 80 yaşayacak onu hiç görmüyor diye. Kese göründüğünde kalp atımında fln makinayı daha rahmime koymadan al işte burda hepsi diye o kadar inanarak yürümüştü ki anlatamam size. Gerçekten çok tatlı bir doktor, tavsiye ederimAntibiyotik iğnesi vurulurken sordum hemşirelere ya gebelik oluşursa diye ilk 3 ay yani kemikleri gelişene kadar bişey olmazmışkağan kocatepe de söylüyordu sanki
Bazılarında daha koyu olabiliyor ama bazılarında ikisi de aynı renk oluyor o yüzden bence yumurtlama o. Valla cinsiyet olarak bilemiyorım canım ne zaman girilmeli diyeCanım önceki gün degerlendirdik daha doğrusu adetten sonra gün aşırı.biz Rabbimin izni ile kız istiyoruz ozaman ilişkiyi kesmeliyim dimi.dun de paylaştım üstteki çubuğu bana dahada koyu olacak denemeye devam et dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?