- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.461
Merhaba yaklaşık 10 ay oldu ilk başlarda denemeden gitmeyelim diye düşündük 3-4 ay sonra tek tek ben kontrollerimi yaptırdım bişey çıkmadı sonra eşimde doktora gidince varikoseli çıktı. Doktor ameliyat olsan bile tam sonuç alırsın diyemem bir kaç ay daha dene demiş. Senin sadece hızında problem onu artırmak lazım demişti. O yüzden promotil verdi. TeşekkürlerNe zamandır deniyorsunuz canım? Benim eşiminde varikoseli var 8 sene önce hareketli sperm sayısı 92 bindi ve şimdi iki tane kızım var yani varikoselden bi sıkıntı yaşamadık hemen oldu çocuğumuz.
Hiç bişey fayda etmiyor yataga bağlı kaldım damar yolu bile bulunmuyor elimi delik tesik ettiler bide odaya git biz gelecez dedi bir saat oldu ya hemşire geldi söyledim uzman biri gelecekti nerde şimdi söylerim dedi yarım saat oldu ilgilenmiyorlar
Bende 18 Mayıs hayırlısı canım İnşallah mayısta olurBu Nisan ayı pek uğurlu gelmedi kimseye sanırım benim de 18 mayıs
canım genelde adetten bi kaç gun önce ve adet gunu öğrenenler cokBekle canım o zaman hayırlısı. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. Benim adetime 10 gün var ama zaman geçmiyorAdete kaç gün kala idrarda çıkar acaba ?
Aynen canım duruyo hala bakıyorum arada bende kaybolmadı bi süre saha beklicem bakalım zaten hamileysemde değilsemde illaki çıkıcak ortaya daha öncede rekor söngüm 56 gündü belkide gene öyle olcaktır hiç bilmiyorum ki o yuzden eşimde bekleyelim biraz daha diyo biliyo adamda kaç yıldır artıkCanım hayali cizgi duruyor hala
Su gıbı akıntı ve adet sancısı vardı bnde artı bu hafta bulantılar la mücadele etmeye çalışıyorumAy kimse beni sallamıyortaze gebişleer , 5. Ve 6. Haftada olanlar veya yeni bu haftaları atlatmış olanlar? Akıntı ve şikayetleriniznelerdi? Hergün adet oluyomuş gibi ağrılarınız oldu mu? Akıntınız nasıldı?
Ya bende ilk gebelikte hiç bulantı olmamıştı, son bi haftadır baya tavan yap bulantı halindeyim. Bazen bi kelime midemi bulandırıyor. Hep aklımda ay şu köşeye çekilip bi istifra etsem rahatlar mıyım düşüncesi var. Akıntı olayı amanasıldı? Yani adet olmuşsun hibi ıslatıp sora bakınca kan değilmiş oldun mu hiç?bi de akıntının kıvamı rengi fln?Su gıbı akıntı ve adet sancısı vardı bnde artı bu hafta bulantılar la mücadele etmeye çalışıyorum☺
İnsallah canım yaBende 18 Mayıs hayırlısı canım İnşallah mayısta olur
En hayırlı haberle dön insallah güzel arkadaşımcanım genelde adetten bi kaç gun önce ve adet gunu öğrenenler cok
Aynen canım duruyo hala bakıyorum arada bende kaybolmadı bi süre saha beklicem bakalım zaten hamileysemde değilsemde illaki çıkıcak ortaya daha öncede rekor söngüm 56 gündü belkide gene öyle olcaktır hiç bilmiyorum ki o yuzden eşimde bekleyelim biraz daha diyo biliyo adamda kaç yıldır artık
İnsallah kalırsın canım kalbini güzel tut ve hayırlar dile yarın kandil en güzel haberler senle olsunMayis dogum gunum, dogum gunu serefine baslayalim bakalim neler olcak bizde de. Ins mayista hepimiz hamis kaliriz. Gerci mayista hamis kalirsak cocuklarimiz duygusal bir balik burcu olabilir♥
Canım tedavi aşılama olarak biliyorum inşallah en güzel sonucları Aldırdın rabbim dua et cnm rabbim herkese nasip etsin bu duyguyuKızlar merhabalar Ovitrelle ile hamiş olabilirsem Mayıs ayına hamiş giricem inşallahBu ay ilk denememiz 18 mm ile iğne vuruldum. Heyecanlı bekleyiş devam ediyor Bat 25 Nisan canlarım
İnsallah canım benim inşallah Bi kere oldu insallah yine olur dua etİnşallah bunu aynen böyle ben de yazarım bu ay yaa hayırlı olsun! Yani ilk hamilelikle ikinci hiç benzemiyormuş u yazarım
Canımmm sende benim gibi hastanelerde cok cektin kuzum rabbim şifanı versin güzel sonuclar la cıkarsın seni insan cok stres oluyor ama Allah seni esirgesin İnsallah dua etmekten Baska elimden keske Bişey gelse yapmayı cok isterdimHiç bişey fayda etmiyor yataga bağlı kaldım damar yolu bile bulunmuyor elimi delik tesik ettiler bide odaya git biz gelecez dedi bir saat oldu ya hemşire geldi söyledim uzman biri gelecekti nerde şimdi söylerim dedi yarım saat oldu ilgilenmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?