- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.481
Canım aşılama da da aynı iğne kullanılıyor sanırım ama doktor bize normal yoldan deneyin dedi, iğneden sonra verimli günleri değerlendirdik.. Bakalım artık hayırlısıCanım tedavi aşılama olarak biliyorum inşallah en güzel sonucları Aldırdın rabbim dua et cnm rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu
Canım önceki gün degerlendirdik daha doğrusu adetten sonra gün aşırı.biz Rabbimin izni ile kız istiyoruz ozaman ilişkiyi kesmeliyim dimi.dun de paylaştım üstteki çubuğu bana dahada koyu olacak denemeye devam et dediler
Ay kimse beni sallamıyortaze gebişleer , 5. Ve 6. Haftada olanlar veya yeni bu haftaları atlatmış olanlar? Akıntı ve şikayetleriniznelerdi? Hergün adet oluyomuş gibi ağrılarınız oldu mu? Akıntınız nasıldı?
Mavi boncuğum listedeki sarı nisan ben değilim biliyor musun?Nasılsınız canlar? Kim ne alemde bugün pek giremedimAllah hepimizi selamete erdirsin
Ben SarI NisaN mışımNasılsınız canlar? Kim ne alemde bugün pek giremedimAllah hepimizi selamete erdirsin
Mavi boncuğum listedeki sarı nisan ben değilim biliyor musun?, onu bi sana zahmet şey yapsana tatlım
Ben SarI NisaN mışım
Göğüs hassasiyeti geçti bata 6 gün var bu ayda olmadı galiba ilk hamileliğimde göğüs ağrısı çok fazlaydı
Evet öyleydi asırıydı akıntım günlük ped kullanıyorum. Su gıbı seffaf bnmki nadiren krem rengiydiYa bende ilk gebelikte hiç bulantı olmamıştı, son bi haftadır baya tavan yap bulantı halindeyim. Bazen bi kelime midemi bulandırıyor. Hep aklımda ay şu köşeye çekilip bi istifra etsem rahatlar mıyım düşüncesi var. Akıntı olayı amanasıldı? Yani adet olmuşsun hibi ıslatıp sora bakınca kan değilmiş oldun mu hiç?bi de akıntının kıvamı rengi fln?
Bebeğini gördünmü canım muayene nasıldı hiç konusamadıkİlla göğüs ağrısı olması şart değilki canım
Benimde ilk hamileliğimde çok olmuştu ama bunda hiç olmadı hala yok... Yani ona takılma
Bebeğini gördünmü canım muayene nasıldı hiç konusamadık
Reglime 1 gün kala dayanamadım yaptım.kızlar çok mutluyum ya babamın rüyası çıktı galiba hemen kan testine gitmem lazım
Kızlar merhaba :)
30 martta regli oldum 29 uda ilk dendik olmadan önce sonra 8i sonra 10 11 12 ama 2 gün arayla yani 24 saat geçtikten sonra hep sabaha karşı. Reglime 9 gün var fakat.bel ağrım, kasıklarım da ağrım var. Beyaz akıntı başladı ara ara devam ediyor. Bugünde sol bacağımda çekme oldu kalçadan diz altına. Ara ara mide bulantım ve baş dönmem oluyor aniden kalkınca .. hıı bi de 1 2 gün koltuktan kalkarken sağ kalçamın üstünde ağrı oldu bi an kalkınca sizce bunlar belirti mi :)))
Kızlar günaydın böyle üstten oluyor ama kusura bakmayın dün hasta olmam gerekiyordu biraz önce test yaptık hamile miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?