Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tedavi aşılama olarak biliyorum inşallah en güzel sonucları Aldırdın rabbim dua et cnm rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu
Canım aşılama da da aynı iğne kullanılıyor sanırım ama doktor bize normal yoldan deneyin dedi, iğneden sonra verimli günleri değerlendirdik.. Bakalım artık hayırlısı

Bence onlar hikaye Allah neyi nasip etmişse o olacak sonuçta yaratan O... Eğer yazmışsa yumurtlama günündede hamile kalsan yine kız olur

Bacım ben bugün pek giremedim yazıları da okuyamadım benim akıntım su gibi oluyo bazende losyon kıvamında bazende sanki yumurtlama akıntısı gibi ama çoğunlukla sulu kıvamda geliyo adet gibi ağrılarda olabilir normaldir sadece aşırı olmaması gerekir

Göğüs hassasiyeti geçti bata 6 gün var bu ayda olmadı galiba ilk hamileliğimde göğüs ağrısı çok fazlaydı

Mavi boncuğum listedeki sarı nisan ben değilim biliyor musun? , onu bi sana zahmet şey yapsana tatlım

Yaa ama ben geçen gün sana demiştim ya bende farkettim ama sana sormuştum senmisin diye görmedin sanırım
Düzelteyim canım bat aynı mı peki?

Göğüs hassasiyeti geçti bata 6 gün var bu ayda olmadı galiba ilk hamileliğimde göğüs ağrısı çok fazlaydı

İlla göğüs ağrısı olması şart değilki canım
Benimde ilk hamileliğimde çok olmuştu ama bunda hiç olmadı hala yok... Yani ona takılma

Kızlar merhaba :)
30 martta regli oldum 29 uda ilk dendik olmadan önce sonra 8i sonra 10 11 12 ama 2 gün arayla yani 24 saat geçtikten sonra hep sabaha karşı. Reglime 9 gün var fakat.bel ağrım, kasıklarım da ağrım var. Beyaz akıntı başladı ara ara devam ediyor. Bugünde sol bacağımda çekme oldu kalçadan diz altına. Ara ara mide bulantım ve baş dönmem oluyor aniden kalkınca .. hıı bi de 1 2 gün koltuktan kalkarken sağ kalçamın üstünde ağrı oldu bi an kalkınca sizce bunlar belirti mi :)))

Evet öyleydi asırıydı akıntım günlük ped kullanıyorum. Su gıbı seffaf bnmki nadiren krem rengiydi

Kızlar merhaba :)

30 martta regli oldum 29 uda ilk dendik olmadan önce sonra 8i sonra 10 11 12 ama 2 gün arayla yani 24 saat geçtikten sonra hep sabaha karşı. Reglime 9 gün var fakat.bel ağrım, kasıklarım da ağrım var. Beyaz akıntı başladı ara ara devam ediyor. Bugünde sol bacağımda çekme oldu kalçadan diz altına. Ara ara mide bulantım ve baş dönmem oluyor aniden kalkınca .. hıı bi de 1 2 gün koltuktan kalkarken sağ kalçamın üstünde ağrı oldu bi an kalkınca sizce bunlar belirti mi :)))

Bebeğini gördünmü canım muayene nasıldı hiç konusamadık

Dün gittim canım doktor biraz uğraştı bebeği gördünüzmü dedim gördüm dedi monitör tam yanımda olduğundan ben bakamadım
Kalp atışı için sesi açtı bi sesler geliyordu ama öyle bildiğimiz tık tık tık atan kalp sesi duyamadım ben doktor dediki kalbi daha yeni atmaya başlamış sıkıntı yok dedi ama daha sonra tekrar uğraştı o da emin olamadı yani dün son adetime göre 7+2'iydi ama ultrason kağında 6+2 yazıyor
Doktor bu açık ilerde kapanır dedi
15 gün sonra gel bida bakalım dedi ama kontrol randevusunu sordum 10 günmüş
Bida niye para vereyim bende 10 gün sonraya aldım kaldı 8 gün haftaya cumartesi yine gidicem inşaallah bu sefer net duyarım
Sen nasılsın bulantı devam ediyormu?

Rabbim gönlüne göre versin canım ama bu kadar erken belirti olacağını zannetmiyorum yani varsada belirtiler en erken adete 2-3 gün kala başlayabilir belki ama genelde adet günü geldikten sonra başlar adet döngün kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…