- 11 Mart 2013
- 33.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.501
Birazdan kan vermek için gideceğim ellerim titriyor sana özelden daha önce yazmıştım hatırladın mıGözün aydın evet var ama en net sonucu kan testi verir
Birazdan kan vermek için gideceğim ellerim titriyor sana özelden daha önce yazmıştım hatırladın mı
Önce bi aile hekimime gideceğim zaten arkadaşız eğer bugün çıkarsa oraya veririm yoksa doktoruma gideceğiz şoka girdimHatırladımmerak ettim bende sonucu bildir emi özelde 1 saate çıkar
Önce bi aile hekimime gideceğim zaten arkadaşız eğer bugün çıkarsa oraya veririm yoksa doktoruma gideceğiz şoka girdim
Yasmini yeni bırakmıştım ve böyle hızlı hamile kalabileceğim aklımın ucundan geçmemiştiNiye beklemiyormuydun deniyordun sonuçta
Olması normal.... Bizim sağlık ocağının kan sonucu ertesi güne çıkıyor sizin ora erken çıkarmı bilmem hakkında hayırlısı olsun
Yasmini yeni bırakmıştım ve böyle hızlı hamile kalabileceğim aklımın ucundan geçmemişti
Aynen öyle valla o dedikten sonra ben çırpınsam da olurduNasipte varmış Allah Ol deyince yasminler olsa ne yazar
Aynen öyle valla o dedikten sonra ben çırpınsam da olurdu
aynı benim testim gibi çıkmış.ama hamilesindir cnm .çünkü oğluma hamileliğimdeki testimde böyleydi ondan önce düşük yapmıştım o da böyleydi.çok ekstrem bir durum olmazsa testler pozitifte yanılmaz.hayırlı olsun :)Kızlar günaydın böyle üstten oluyor ama kusura bakmayın dün hasta olmam gerekiyordu biraz önce test yaptık hamile miyim
Hayırlısı bakalım kan verdim buraya attığım test biraz daha zaman geçince daha net bir kırmızı oldu belki de test hatalı bilemiyorum hayırlısıaynı benim testim gibi çıkmış.ama hamilesindir cnm .çünkü oğluma hamileliğimdeki testimde böyleydi ondan önce düşük yapmıştım o da böyleydi.çok ekstrem bir durum olmazsa testler pozitifte yanılmaz.hayırlı olsun :)
İnşallah net duyarsın bebişini kalbını canım üzülme yenı atmıs demekki. Benım hala devam edıor cok kötüyüm özellikle sabah ve geceDün gittim canım doktor biraz uğraştı bebeği gördünüzmü dedim gördüm dedi monitör tam yanımda olduğundan ben bakamadım
Kalp atışı için sesi açtı bi sesler geliyordu ama öyle bildiğimiz tık tık tık atan kalp sesi duyamadım ben doktor dediki kalbi daha yeni atmaya başlamış sıkıntı yok dedi ama daha sonra tekrar uğraştı o da emin olamadı yanidün son adetime göre 7+2'iydi ama ultrason kağında 6+2 yazıyor
Doktor bu açık ilerde kapanır dedi
15 gün sonra gel bida bakalım dedi ama kontrol randevusunu sordum 10 günmüş
Bida niye para vereyim bende 10 gün sonraya aldım kaldı 8 gün haftaya cumartesi yine gidicem inşaallah bu sefer net duyarım
Sen nasılsın bulantı devam ediyormu?
Hayirli olsun cnm hamilesinReglime 1 gün kala dayanamadım yaptım.kızlar çok mutluyum ya babamın rüyası çıktı galiba hemen kan testine gitmem lazım
İnşallah net duyarsın bebişini kalbını canım üzülme yenı atmıs demekki. Benım hala devam edıor cok kötüyüm özellikle sabah ve gece
Arkadaşlar günaydın. Size son günlerde yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. P.tsi günü kan verip salı günü hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama doktor şuan değerin çok düşük perşembe sabah gel tekrar kan ver Bi bakalım ne kadar artmış demişti. Dün gittim kan verdim 40tan 160 a yükselmiş değer. Hemen doktorun yanına gittim ilk baktığında evet hamilesin ve değer artışın falan normal sıkıntı yok dedi. Ama bende genital herpes var. Gebeliğin ilk aylarında bebekte sorun (engelli olması gibi yani) yaratabilir dedi. Sonra ne zaman regl olmuştun dedi 11 mart dedim. Son adet tarihine göre değerlerin çok düşük eğer kanaman falan olursa hemen gel dedi. C.tesi sabah gel kan ver p.tesi günü de riskli gebelik pol. Git dedi. Sonra çıktım ve ağlamaya başladım tabi. Zaten hamile olduğumu öğrendiğimden beridir çok korkuyordum bişey olursa diye. Neyse çıkar çıkmaz özel hastaneye gittim. Devlet hastanesindekilerin beni gereksiz üzdüğünü belkide yumurtlamamın geç olduğunu ve bu yüzden değerlerimin düşük olabileceğini söyledi. Herpese ilgili de Bi sıkıntı olmaz sanmıyorum dedi doktor. Sonra ultrasonla baktı sıvı yada kanama falan var mı diye. Hiçbi sıkıntı yok dedi. Çok şükür rahatlayıp çıktım. Dün onlarda kan istedi bugün tekrar gidicem. Bu arada evet 21. Gün yumurtladım zaten ve bu yüzden değerlerim düşük muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?