Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önce bi aile hekimime gideceğim zaten arkadaşız eğer bugün çıkarsa oraya veririm yoksa doktoruma gideceğiz şoka girdim

Niye beklemiyormuydun deniyordun sonuçta
Olması normal.... Bizim sağlık ocağının kan sonucu ertesi güne çıkıyor sizin ora erken çıkarmı bilmem hakkında hayırlısı olsun

Niye beklemiyormuydun deniyordun sonuçta
Olması normal.... Bizim sağlık ocağının kan sonucu ertesi güne çıkıyor sizin ora erken çıkarmı bilmem hakkında hayırlısı olsun
Yasmini yeni bırakmıştım ve böyle hızlı hamile kalabileceğim aklımın ucundan geçmemişti

Kızlar günaydın böyle üstten oluyor ama kusura bakmayın dün hasta olmam gerekiyordu biraz önce test yaptık hamile miyim
aynı benim testim gibi çıkmış.ama hamilesindir cnm .çünkü oğluma hamileliğimdeki testimde böyleydi ondan önce düşük yapmıştım o da böyleydi.çok ekstrem bir durum olmazsa testler pozitifte yanılmaz.hayırlı olsun :)

Ben istanbuldayım burada sağlık ocağında kan verince akşama çıkıyor ben iki gün önce verdim akşam 6da sonuç çıktı. Sonucum negatifti lh testleri pozitif gösteriyodu. Bugün adet günüm ama olmadım ..

Arkadaşlar günaydın. Size son günlerde yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. P.tsi günü kan verip salı günü hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama doktor şuan değerin çok düşük perşembe sabah gel tekrar kan ver Bi bakalım ne kadar artmış demişti. Dün gittim kan verdim 40tan 160 a yükselmiş değer. Hemen doktorun yanına gittim ilk baktığında evet hamilesin ve değer artışın falan normal sıkıntı yok dedi. Ama bende genital herpes var. Gebeliğin ilk aylarında bebekte sorun (engelli olması gibi yani) yaratabilir dedi. Sonra ne zaman regl olmuştun dedi 11 mart dedim. Son adet tarihine göre değerlerin çok düşük eğer kanaman falan olursa hemen gel dedi. C.tesi sabah gel kan ver p.tesi günü de riskli gebelik pol. Git dedi. Sonra çıktım ve ağlamaya başladım tabi. Zaten hamile olduğumu öğrendiğimden beridir çok korkuyordum bişey olursa diye. Neyse çıkar çıkmaz özel hastaneye gittim. Devlet hastanesindekilerin beni gereksiz üzdüğünü belkide yumurtlamamın geç olduğunu ve bu yüzden değerlerimin düşük olabileceğini söyledi. Herpese ilgili de Bi sıkıntı olmaz sanmıyorum dedi doktor. Sonra ultrasonla baktı sıvı yada kanama falan var mı diye. Hiçbi sıkıntı yok dedi. Çok şükür rahatlayıp çıktım. Dün onlarda kan istedi bugün tekrar gidicem. Bu arada evet 21. Gün yumurtladım zaten ve bu yüzden değerlerim düşük muhtemelen.

Hayırlısı bakalım kan verdim buraya attığım test biraz daha zaman geçince daha net bir kırmızı oldu belki de test hatalı bilemiyorum hayırlısı

İnşallah net duyarsın bebişini kalbını canım üzülme yenı atmıs demekki. Benım hala devam edıor cok kötüyüm özellikle sabah ve gece

İnşallah net duyarsın bebişini kalbını canım üzülme yenı atmıs demekki. Benım hala devam edıor cok kötüyüm özellikle sabah ve gece

Amin canım sabır en fazla 12 hafta sürer onların yaşadığını bilmek bile yetiyo
Sabahları çubuk kraker yiyip yataktan öyle kalk ayva yedinmi? Gerçi bulunurmu şimdi bilmem ama ilk hamileliğimdede ben çok çekmiştim bulantılardan bide öğürürdüm
Ayva biraz iyi gelirdi

Hiç sıkıntı etme canım böyle patavatsızlık edenlere aldırma sen kendini en iyi sen bilirsin geç yumurtlamışsın hem çok geçmediki üstünden sen o 40 değeri gördüğünde bebek demekki yeni yerleşmeye başlamıştı ve o günden ortalama 10-11 gün önce döllenme olduğunu varsayarsak ne zaman olduğu ortaya çıkar zaten. İnşallah düzenli yükselir değerin... Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…