Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canim benim sag elimde serum var yazamıyorum Allah razi olsun bana destek oluyorsunuz o bile Beni mutlu ediyor canim tskler

Devlet hastanesi öyle malesef ama her hastane bir değil tabi hamilesin bu kadar gevşek olmamaları lazım! tavrını koy bence
Ne insana saygıları var nede bebeği düşünüyolar Allah ıslah etsin
İste cok kotuydum yerimden kıpırdamıyor dum esim geldi kizdi onlara uc Saat gecmisti hemen geldiler ama Ben bebegi merak ediyorum o kadar ilac koyuyor serumun icine acaba etki edermi cok korkuyorum

Amin inşallah canım çok teşekkür ederim. İnsan ister istemez korkuyor ya

Yerleşme kanaması olmadan hamile kalan var mı
benimde olmamıştı canım
İlla göğüs ağrısı olması şart değilki canım
Benimde ilk hamileliğimde çok olmuştu ama bunda hiç olmadı hala yok... Yani ona takılma
umudumu yitirmeyeyim ozaman bu gece hepimiz dua edelim. Ve ilk bebekten önce hacet namazı kılıp dua etmiştim sonra oldu yine bu gece yaparım inşallah. Herkese tavsiye ederim.

Yildiz__Tozu nasılsın gülüm varmı bi değişiklik?
İyiyim kuzum allah razı olsun bi değişiklik yok aynı adetimin geldiği de yok bugun eşim test alcaktı unuttu gene sanırım almadı belim çok aşırı ağrıyo aslında belimin de aşağısı tam belimde değil anlamadım arada kasıklarım ağrıyo şeffaf yada losyon gibi akıntım var işte nolcak bilmiyorum inşallah yarın falan bi test alırsa eşim gene yapıcam

Sinir oluyorum bu ruhsuz doktorlara

Bu kadar belirti olup bu kadar zaman geçmiş hamile olman lazım inşaallah Rabbim gönlüne göre verir mübarek günde

Ay kızlar bi baktım banyoda klozetten ses geliyor kapağı da açıktı birden içinden su fışkırdı her yere Allah kahretsin ya leş gibi de kokuyor lağım gibi
Baktım dışarda İski arabası gelmiş bişeyler yapıyolar banyo leş gibi kokuyor ben nasıl temizlicem şimdi bu halimle

Aaaaaa valla ya aileden birini cagir temizlemeye ya da eşine söyle temizlesin. Allah korusun mikrop kaparsin.

Bu kadar belirti olup bu kadar zaman geçmiş hamile olman lazım inşaallah Rabbim gönlüne göre verir mübarek günde
Allah razı olsun canım amin inşallah ya dua ediyorum sadece bende şimdilik başka bişey gelmiyo elimden

Bugun daha iyiyim canimmm. Valla canim yerine geldi resmen. Bugun ovulasyon testine baslicam . Sen nasil oldun

İyi olmana sevindim canım bende idare ediyorum ev leş gibi koktu başıma iş çıktı
8 gün sonra tekrar kontrolüm var dün kalp atışından emin olamadı doktor sıkıntı yok dese de inşaallah o gün net duyarım
Bende böyle diken üstünde gibiyim işte..

Bi yerden yapıp bi yerden mahvediyolar zaten ya allahım ben olsam bende senin gibi olurdum allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…