- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.521
Sağol canim benim sag elimde serum var yazamıyorum Allah razi olsun bana destek oluyorsunuz o bile Beni mutlu ediyor canim tsklerCanımmm sende benim gibi hastanelerde cok cektin kuzum rabbim şifanı versin güzel sonuclar la cıkarsın seni insan cok stres oluyor ama Allah seni esirgesin İnsallah dua etmekten Baska elimden keske Bişey gelse yapmayı cok isterdim
İste cok kotuydum yerimden kıpırdamıyor dum esim geldi kizdi onlara uc Saat gecmisti hemen geldiler ama Ben bebegi merak ediyorum o kadar ilac koyuyor serumun icine acaba etki edermi cok korkuyorumDevlet hastanesi öyle malesef ama her hastane bir değil tabi hamilesin bu kadar gevşek olmamaları lazım! tavrını koy bence
Ne insana saygıları var nede bebeği düşünüyolar Allah ıslah etsin
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim. İnsan ister istemez korkuyor yaHiç sıkıntı etme canım böyle patavatsızlık edenlere aldırma sen kendini en iyi sen bilirsin geç yumurtlamışsın hem çok geçmediki üstünden sen o 40 değeri gördüğünde bebek demekki yeni yerleşmeye başlamıştı ve o günden ortalama 10-11 gün önce döllenme olduğunu varsayarsak ne zaman olduğu ortaya çıkar zaten. İnşallah düzenli yükselir değerin... Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin amin
benimde olmamıştı canımYerleşme kanaması olmadan hamile kalan var mı
umudumu yitirmeyeyim ozaman bu gece hepimiz dua edelim. Ve ilk bebekten önce hacet namazı kılıp dua etmiştim sonra oldu yine bu gece yaparım inşallah. Herkese tavsiye ederim.İlla göğüs ağrısı olması şart değilki canım
Benimde ilk hamileliğimde çok olmuştu ama bunda hiç olmadı hala yok... Yani ona takılma
İyiyim kuzum allah razı olsun bi değişiklik yok aynı adetimin geldiği de yok bugun eşim test alcaktı unuttu gene sanırım almadı belim çok aşırı ağrıyo aslında belimin de aşağısı tam belimde değil anlamadım arada kasıklarım ağrıyo şeffaf yada losyon gibi akıntım var işte nolcak bilmiyorum inşallah yarın falan bi test alırsa eşim gene yapıcamYildiz__Tozu nasılsın gülüm varmı bi değişiklik?
Geçmiş olsum canım haklısın insan ister istemez korkar tabi rabbim yaşatmasın inşallahAmin inşallah canım çok teşekkür ederim. İnsan ister istemez korkuyor ya
Sinir oluyorum bu ruhsuz doktorlaraArkadaşlar günaydın. Size son günlerde yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. P.tsi günü kan verip salı günü hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama doktor şuan değerin çok düşük perşembe sabah gel tekrar kan ver Bi bakalım ne kadar artmış demişti. Dün gittim kan verdim 40tan 160 a yükselmiş değer. Hemen doktorun yanına gittim ilk baktığında evet hamilesin ve değer artışın falan normal sıkıntı yok dedi. Ama bende genital herpes var. Gebeliğin ilk aylarında bebekte sorun (engelli olması gibi yani) yaratabilir dedi. Sonra ne zaman regl olmuştun dedi 11 mart dedim. Son adet tarihine göre değerlerin çok düşük eğer kanaman falan olursa hemen gel dedi. C.tesi sabah gel kan ver p.tesi günü de riskli gebelik pol. Git dedi. Sonra çıktım ve ağlamaya başladım tabi. Zaten hamile olduğumu öğrendiğimden beridir çok korkuyordum bişey olursa diye. Neyse çıkar çıkmaz özel hastaneye gittim. Devlet hastanesindekilerin beni gereksiz üzdüğünü belkide yumurtlamamın geç olduğunu ve bu yüzden değerlerimin düşük olabileceğini söyledi. Herpese ilgili de Bi sıkıntı olmaz sanmıyorum dedi doktor. Sonra ultrasonla baktı sıvı yada kanama falan var mı diye. Hiçbi sıkıntı yok dedi. Çok şükür rahatlayıp çıktım. Dün onlarda kan istedi bugün tekrar gidicem. Bu arada evet 21. Gün yumurtladım zaten ve bu yüzden değerlerim düşük muhtemelen.
İyiyim kuzum allah razı olsun bi değişiklik yok aynı adetimin geldiği de yok bugun eşim test alcaktı unuttu gene sanırım almadı belim çok aşırı ağrıyo aslında belimin de aşağısı tam belimde değil anlamadım arada kasıklarım ağrıyo şeffaf yada losyon gibi akıntım var işte nolcak bilmiyorum inşallah yarın falan bi test alırsa eşim gene yapıcam
Umutumut82 nasıl oldun canım iyimisin?
Ay kızlar bi baktım banyoda klozetten ses geliyor kapağı da açıktı birden içinden su fışkırdı her yere Allah kahretsin ya leş gibi de kokuyor lağım gibi
Baktım dışarda İski arabası gelmiş bişeyler yapıyolar banyo leş gibi kokuyor ben nasıl temizlicem şimdi bu halimle
Allah razı olsun canım amin inşallah ya dua ediyorum sadece bende şimdilik başka bişey gelmiyo elimdenBu kadar belirti olup bu kadar zaman geçmiş hamile olman lazım inşaallah Rabbim gönlüne göre verir mübarek günde
Bugun daha iyiyim canimmm. Valla canim yerine geldi resmen. Bugun ovulasyon testine baslicam . Sen nasil oldun
Aaaaaa valla ya aileden birini cagir temizlemeye ya da eşine söyle temizlesin. Allah korusun mikrop kaparsin.
Bi yerden yapıp bi yerden mahvediyolar zaten ya allahım ben olsam bende senin gibi olurdum allah yardımcın olsun canımAy kızlar bi baktım banyoda klozetten ses geliyor kapağı da açıktı birden içinden su fışkırdı her yere Allah kahretsin ya leş gibi de kokuyor lağım gibi
Baktım dışarda İski arabası gelmiş bişeyler yapıyolar banyo leş gibi kokuyor ben nasıl temizlicem şimdi bu halimle
Bi yerden yapıp bi yerden mahvediyolar zaten ya allahım ben olsam bende senin gibi olurdum allah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?