- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.541
Senin iyi gene canım bi hafta kapanır allahın izniyle benim 3 haftaydı inan doktor kapancak bi ara olmadığını söylemişti sağlıksız düşer demişti ama yavaş yavaş kapattı arayı en son hep 1 hafta geriden gitti hatta 39.haftada girdim sezeryana doğduğunda 38 haftalıktı cadı ama rabbime cok şükür hiçbi sorun olmadı sadece biraz nefes problemi varmış tedbir amaclı 4 gün küvezde kaldı akşamına ayaklandığım gibi gittim hemen görmeye gelme sezeryanlısın sen dediler ama gittim emzirdimde sırf emzirmek için gözlerim karara karara yürüdüm o yolu kendi başıma kucakladım oturdum kalktım altını değiştirdim nolursa olsun küvezde kimse annesi gibi bakamıyo gidince illa altına bakardım hepde batık olurdu kızarmaya yakın olurdu hemen alırdım altını uyutur da cıkardım rabbim kimseye yaşatmasın cok zor gerçekten biri küvezde biri evde hastanede tek başıma ikisininde hasretini çekip ağladım hep rabbim hasta evlatlarımıza şifa versin evlatrımızın acılarını göstermesin evlat isteyenlerede tez zamanda gönüllerine göre nasip etsin hamile olan kardeşlerimizede hayırlı doğumlar yapıp sağlıklısıyla hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşallahİyi olmana sevindim canım bende idare ediyorum ev leş gibi koktu başıma iş çıktı
8 gün sonra tekrar kontrolüm var dün kalp atışından emin olamadı doktor sıkıntı yok dese deinşaallah o gün net duyarım
Bende böyle diken üstünde gibiyim işte..
İyi olmana sevindim canım bende idare ediyorum ev leş gibi koktu başıma iş çıktı
8 gün sonra tekrar kontrolüm var dün kalp atışından emin olamadı doktor sıkıntı yok dese deinşaallah o gün net duyarım
Bende böyle diken üstünde gibiyim işte..
Ayy canim ya Allah kokaylik versin. Cok yorma kendini usten bi su tut pislikler gitsin. Sonra camasir suyu dok cik biraz kalsin. Havalandir oyle gir yika. Allah korusun zehirlenmeyesin. Baska turlu olmaz. Yada ailenden biri varsa yardim isteAy kızlar bi baktım banyoda klozetten ses geliyor kapağı da açıktı birden içinden su fışkırdı her yere Allah kahretsin ya leş gibi de kokuyor lağım gibi
Baktım dışarda İski arabası gelmiş bişeyler yapıyolar banyo leş gibi kokuyor ben nasıl temizlicem şimdi bu halimle
Aminnn inşallah Hayırlı kandiller canımHayırlı Kandiller Hayırlı Cumalar HanımlarRabbim bu mübarek günde herkese gönlündekinin en hayırlısını nasip etsin. İsteyen herkesin kucağını yavrularıyla doldursun inşallah.
Valla canim 4. Bile olmali eger imkan varsa. Evet biraz zorlaniyosun. Sosyal hayata biraz ara vermek zorunda kalabilirsin eger tek basina bakicaksan. Bir kac sene zor ama sonrasi cicek bahcesiKızlar sizce 3 cü cocuk olmalı mı ?yaşım 28 karar veremiyorum sanki 3 cü çocuktan sonra yaşantım daha farklı olucak gibi geliyor allahım olmayanlara da tattırsın bu duyguyu inşallahoglum bu sene değil diğer seneye ana sınıfı olucak inşallah
Aminn inşallah canım ben de oğlum olsun diye ilişkiden önce abdest aldık eşimle 3 ihlas suresi okuduk sadece eşime sert kahve içirdim 2saat öncesi saka su içtik ph yüksek diye birde ben tuzlu cekirdek yedim sürekli birde gece yarım ay şeklindeyse ilişki oldu birde dua ederken allahım bereketli evlat nasip et diye dua ettim aklıma gelen bunlar rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahCumamiz ve kandilimiz mubarek olsun. Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Rabbim her isimizi kolaylastirsin. En kisa surede saglikli bebis haberi alirsiniz ins. Hamile arkadaslar Allah sag salim bebeginize kavusmanizi nasip etsin.
Banada hayirli saglikli bi erkek evlat nasip etsin insAllah.❤❤❤
Ayy canim ya Allah kokaylik versin. Cok yorma kendini usten bi su tut pislikler gitsin. Sonra camasir suyu dok cik biraz kalsin. Havalandir oyle gir yika. Allah korusun zehirlenmeyesin. Baska turlu olmaz. Yada ailenden biri varsa yardim iste
Peki zamanı bu zaman mı kız 2ci sınıfta oğlan 4 yaşında 1.5 senesi var okula baslamasinaValla canim 4. Bile olmali eger imkan varsa. Evet biraz zorlaniyosun. Sosyal hayata biraz ara vermek zorunda kalabilirsin eger tek basina bakicaksan. Bir kac sene zor ama sonrasi cicek bahcesi
Allah yardımcın olsun canım zor bir durumSağol canım ben giremicem eldiven kalmamış evde zaten midem almıyo eşimi beklicem akşam o yapsın kapısını kapattım
Amin canim Allah razi olsun.. Gecen ay dedigin gibi yaptim. Nasip olmadi. Bu tekrar denicez ovulasyon testi, namaz ve dua ile. Ins rabbim hayirli saglikli erkek evlat nasip eder bana ve isteyen herkeseAminn inşallah canım ben de oğlum olsun diye ilişkiden önce abdest aldık eşimle 3 ihlas suresi okuduk sadece eşime sert kahve içirdim 2saat öncesi saka su içtik ph yüksek diye birde ben tuzlu cekirdek yedim sürekli birde gece yarım ay şeklindeyse ilişki oldu birde dua ederken allahım bereketli evlat nasip et diye dua ettim aklıma gelen bunlar rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Cumamiz ve kandilimiz mubarek olsun. Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Rabbim her isimizi kolaylastirsin. En kisa surede saglikli bebis haberi alirsiniz ins. Hamile arkadaslar Allah sag salim bebeginize kavusmanizi nasip etsin.
Banada hayirli saglikli bi erkek evlat nasip etsin insAllah.❤❤❤
Zamanina takilma canim. BenimkilerPeki zamanı bu zaman mı kız 2ci sınıfta oğlan 4 yaşında 1.5 senesi var okula baslamasina
Amin canim. Rabbim gonlune gore versinBütün güzel dualarına amin canım Allah razı olsunRabbim sana hayırlı sağlıklı bir erkek evlat, banada hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin Herkesi gönlündekne kavuştursun Tabiki herşeyden önemlisi Allah hayırlısını versin ne verirse sonsuz şükür
Birsey olmaz Allahin izniyle benim oglunda 8haftada kese vardı ici bos dedi doktor 9.haftada kalp atisini duyduk. Icini ferah tut.
Kuzum kacirdim mi bi sıkınti yoktur insİnşaallah canım Allah razı olsun
Allah bağışlasın acılarını göstermesin inşallah tabi ne zamansa ozaman ama o nasibi bizde belirliyoruz hakkımızda hayırlısı olur inşallah çoğu şeyde karar veririm ama iş çocuğa gelince karar veremiyorumZamanina takilma canim. Benimkiler
Buyuk 9 bucuk yasinda
ortanca 6 bucuk yasinda
En kucugum16 aylik
Tekrar istiyorum. Kismet aslinda nasipleri ne zamansa o zaman oluyo zaten
Iyi yapmissin. ❤Sağol canım ben giremicem eldiven kalmamış evde zaten midem almıyo eşimi beklicem akşam o yapsın kapısını kapattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?