- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.561
Senin iyi gene canım bi hafta kapanır allahın izniyle benim 3 haftaydı inan doktor kapancak bi ara olmadığını söylemişti sağlıksız düşer demişti ama yavaş yavaş kapattı arayı en son hep 1 hafta geriden gitti hatta 39.haftada girdim sezeryana doğduğunda 38 haftalıktı cadı ama rabbime cok şükür hiçbi sorun olmadı sadece biraz nefes problemi varmış tedbir amaclı 4 gün küvezde kaldı akşamına ayaklandığım gibi gittim hemen görmeye gelme sezeryanlısın sen dediler ama gittim emzirdimde sırf emzirmek için gözlerim karara karara yürüdüm o yolu kendi başıma kucakladım oturdum kalktım altını değiştirdim nolursa olsun küvezde kimse annesi gibi bakamıyo gidince illa altına bakardım hepde batık olurdu kızarmaya yakın olurdu hemen alırdım altını uyutur da cıkardım rabbim kimseye yaşatmasın cok zor gerçekten biri küvezde biri evde hastanede tek başıma ikisininde hasretini çekip ağladım hep rabbim hasta evlatlarımıza şifa versin evlatrımızın acılarını göstermesin evlat isteyenlerede tez zamanda gönüllerine göre nasip etsin hamile olan kardeşlerimizede hayırlı doğumlar yapıp sağlıklısıyla hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Allah bağışlasın acılarını göstermesin inşallah tabi ne zamansa ozaman ama o nasibi bizde belirliyoruz hakkımızda hayırlısı olur inşallah çoğu şeyde karar veririm ama iş çocuğa gelince karar veremiyorum
Canim hic endise etme. Benim en kucugune hamileken hafatasiyla uyumlu degildi. Hatta doktor bana adet tarihini degistiricez. Bi daha geldiginde 10 gun sonrasini soyle dedi. Yani 30 mart ken o 10 nisan de dedi. Hep geriden geldi 1 hafta falan. Kalp atisini 8. Hafta sonunda duydum. Simdi cok sukur prensesim yanimda. Iyi düşün canim❤Dün gittim canım doktor biraz uğraştı bebeği gördünüzmü dedim gördüm dedi monitör tam yanımda olduğundan ben bakamadım
Kalp atışı için sesi açtı bi sesler geliyordu ama öyle bildiğimiz tık tık tık atan kalp sesi duyamadım ben doktor dediki kalbi daha yeni atmaya başlamış sıkıntı yok dedi ama daha sonra tekrar uğraştı o da emin olamadı yanidün son adetime göre 7+2'iydi ama ultrason kağında 6+2 yazıyor
Doktor bu açık ilerde kapanır dedi
15 gün sonra gel bida bakalım dedi ama kontrol randevusunu sordum 10 günmüş
Bida niye para vereyim bende 10 gün sonraya aldım kaldı 8 gün haftaya cumartesi yine gidicem inşaallah bu sefer net duyarım
Sen nasılsın bulantı devam ediyormu?
24 yaşındayım 2 kızım var aralarında 25 ay var biri 3 biri 5 yaşında 18 aydır 3.yü istiyoruz hiçbi şüphemde yok ben kendimi eksik hissediyorum hatta sanki 3. Çocuğum varda cok uzaklardaymış kavusamamışım gibi bi his var içimde biz 5 kardeşiz cok güzel bişey kalabalık aile olmak 5 olmasada tabiki 3 istiyoruz ama tabi rabbimin bildiği inşallah nasip eder ben hiç öyle düşünmedim canım bence olmalıKızlar sizce 3 cü cocuk olmalı mı ?yaşım 28 karar veremiyorum sanki 3 cü çocuktan sonra yaşantım daha farklı olucak gibi geliyor allahım olmayanlara da tattırsın bu duyguyu inşallahoglum bu sene değil diğer seneye ana sınıfı olucak inşallah
Allah sana bağışlasın evlatlarını inşallah daha çok beklemezsin inşallah evet olmalı24 yaşındayım 2 kızım var aralarında 25 ay var biri 3 biri 5 yaşında 18 aydır 3.yü istiyoruz hiçbi şüphemde yok ben kendimi eksik hissediyorum hatta sanki 3. Çocuğum varda cok uzaklardaymış kavusamamışım gibi bi his var içimde biz 5 kardeşiz cok güzel bişey kalabalık aile olmak 5 olmasada tabiki 3 istiyoruz ama tabi rabbimin bildiği inşallah nasip eder ben hiç öyle düşünmedim canım bence olmalı
Amin inşallah canım allah razı olsunAllah sana bağışlasın evlatlarını inşallah daha çok beklemezsin inşallah evet olmalı
Bence erken davranmışsın canım belli olmaz hiç belki geç döllenme olcak ki nette bile yazılarda kesin sonuç almak için 14 gün sonra kan verin yazıyoMerhaba bu ayın basından beri korunmuyoruz.
10 Nisan yumurtlama günüm.
Dun yani ustenden 8 gun gectikten sonra kan verdim.
0.100 cıktı negatif.
Adetime 6-7 gun var erken mi davrandım? Degisir mi böyle kalır mı sonuc?
Canim hic endise etme. Benim en kucugune hamileken hafatasiyla uyumlu degildi. Hatta doktor bana adet tarihini degistiricez. Bi daha geldiginde 10 gun sonrasini soyle dedi. Yani 30 mart ken o 10 nisan de dedi. Hep geriden geldi 1 hafta falan. Kalp atisini 8. Hafta sonunda duydum. Simdi cok sukur prensesim yanimda. Iyi düşün canim❤
Adet döngüm belli olmuyor canıım :) 28-31 arası değişiyor :)Rabbim gönlüne göre versin canım ama bu kadar erken belirti olacağını zannetmiyorum yani varsada belirtiler en erken adete 2-3 gün kala başlayabilir belki ama genelde adet günü geldikten sonra başlar adet döngün kaç
Anladım canım sagolBence erken davranmışsın canım belli olmaz hiç belki geç döllenme olcak ki nette bile yazılarda kesin sonuç almak için 14 gün sonra kan verin yazıyo
Peki zamanı bu zaman mı kız 2ci sınıfta oğlan 4 yaşında 1.5 senesi var okula baslamasina
Çok sağol canım hakkımızda hayırlısı olur inşallahBence sen ne yap biliyomusun istihare namazı kıl yat eğer bişey göremezsen 1 hafta aynısını yapmayı tavsiye etmiş Peygamber efendimiz(s.a.v).... Kalbin kararsızya şimdi en doğrusu onu yapman Allah hayırlı olan neyse onu o zaman kalbine verir ona göre yolunu çizersin
Hayız oldum bekliyordum hep bugünlere denk geliyorAllah bağışlasın canım seninkiler büyümüş bence gayet güzel sıkıntı etmene gerek yok benim oğlum 19 aylık ben cesaret ettiysem senin endişelenmene gerek yokönemli olan kendini hazır hissetmen ve ekonomik yönden sıkıntınız olmaması.... Dediğim gibi bence istihareye yat hatta bugün yap mübarek gece çok önemli bu gece
Ins canimÇok şükürRabbim yavrularını korusun sana bağışlasın inşallah duyarım bende
Böyle yazıyırsunuz ya alıp yasmin kullanasım geliyor, yasmini bırakıp o ay gebe kaldığını söyleyip şok geçirenn biryığın arkadaşım var yaaYasmini yeni bırakmıştım ve böyle hızlı hamile kalabileceğim aklımın ucundan geçmemişti
Senin durum da benim gibi gidiyor bu akınyı konusu. Test yapınca paylaş hemen olur mu canım?İyiyim kuzum allah razı olsun bi değişiklik yok aynı adetimin geldiği de yok bugun eşim test alcaktı unuttu gene sanırım almadı belim çok aşırı ağrıyo aslında belimin de aşağısı tam belimde değil anlamadım arada kasıklarım ağrıyo şeffaf yada losyon gibi akıntım var işte nolcak bilmiyorum inşallah yarın falan bi test alırsa eşim gene yapıcam
Bence dünyanınen güzel şeyi. Ha iki ha 3 ha 1 annenin işi hiç bitmiyor zaten. Ama her çocuk ayrı bir aşk ! Benim yaşım 32 tek oğlum var 2 yaşında. Hayat izin verir de olursa 4 istiyorum çocuk evin bereketidir ya! Biz de 3 kardeştik yani 7 kardeş olan arkadaşım var hepsi de doktor öğretmen mühendis olmuş pırlanta gibi insanlar karakter olarak da. Maddi gücün yetiyorsa gönlünde varsa 5 bile olur yani!Kızlar sizce 3 cü cocuk olmalı mı ?yaşım 28 karar veremiyorum sanki 3 cü çocuktan sonra yaşantım daha farklı olucak gibi geliyor allahım olmayanlara da tattırsın bu duyguyu inşallahoglum bu sene değil diğer seneye ana sınıfı olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?