Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Amin ağzına sağlık kuzum Rabbim yavrularını korusun sana bağışlasın Çok şükür atlatmışsın inşaallah duyarım bende yiyecek ekmeği olanı nasibi olanı Allah öyle yada böyle yaşatır

Bence sen ne yap biliyomusun istihare namazı kıl yat eğer bişey göremezsen 1 hafta aynısını yapmayı tavsiye etmiş Peygamber efendimiz(s.a.v).... Kalbin kararsızya şimdi en doğrusu onu yapman Allah hayırlı olan neyse onu o zaman kalbine verir ona göre yolunu çizersin

Canim hic endise etme. Benim en kucugune hamileken hafatasiyla uyumlu degildi. Hatta doktor bana adet tarihini degistiricez. Bi daha geldiginde 10 gun sonrasini soyle dedi. Yani 30 mart ken o 10 nisan de dedi. Hep geriden geldi 1 hafta falan. Kalp atisini 8. Hafta sonunda duydum. Simdi cok sukur prensesim yanimda. Iyi düşün canim❤

24 yaşındayım 2 kızım var aralarında 25 ay var biri 3 biri 5 yaşında 18 aydır 3.yü istiyoruz hiçbi şüphemde yok ben kendimi eksik hissediyorum hatta sanki 3. Çocuğum varda cok uzaklardaymış kavusamamışım gibi bi his var içimde biz 5 kardeşiz cok güzel bişey kalabalık aile olmak 5 olmasada tabiki 3 istiyoruz ama tabi rabbimin bildiği inşallah nasip eder ben hiç öyle düşünmedim canım bence olmalı

Merhaba bu ayın basından beri korunmuyoruz.
10 Nisan yumurtlama günüm.
Dun yani ustenden 8 gun gectikten sonra kan verdim.
0.100 cıktı negatif.
Adetime 6-7 gun var erken mi davrandım? Degisir mi böyle kalır mı sonuc?

Allah sana bağışlasın evlatlarını inşallah daha çok beklemezsin inşallah evet olmalı

Merhaba bu ayın basından beri korunmuyoruz.
10 Nisan yumurtlama günüm.
Dun yani ustenden 8 gun gectikten sonra kan verdim.
0.100 cıktı negatif.
Adetime 6-7 gun var erken mi davrandım? Degisir mi böyle kalır mı sonuc?
Bence erken davranmışsın canım belli olmaz hiç belki geç döllenme olcak ki nette bile yazılarda kesin sonuç almak için 14 gün sonra kan verin yazıyo

Çok şükür Rabbim yavrularını korusun sana bağışlasın inşallah duyarım bende

Hayırlı Cuma’lar hayırlı kandiller herkese allah bu mübarek günde kimin ne duası varsa kabul eylesin gölünüzden geçenler olsun inşallah yar ve yardımcınız olsun allah. Kızlar benim en son bat Mart 31 bu ay ilk defa ovulasyon testini denedim bu arada 10 aylık evliyim bir tane kimyasal gebeliğim var doktora gittik her türlü test yapıldı hsg sperm testleri herşey normal yumurtalarda sıkıntı yok ama şimdi ovulasyonda takvime göre 14. Yumurtlamam lazımdı ama testte 2 gün önce oldu doktora gittim oda bir gün ilişki bir gün yatış dedi böyle durumla karşılaşan var mı ve ne yapmam gerek eşim ve ben herkes gibi çok istiyoruz

Adet döngüm belli olmuyor canıım :) 28-31 arası değişiyor :)

Kızlar evde 2 tuvalet var klozet banyoda orayı kapattım kullanamicam diye öbürüne gideyim dedim orasıda alaturka baktım pis su orayada sıçramış hemen iskiyi aradım şikayet ettim kayıt açtılar e postamı istediler geri dönüş yapıcaz dediler. Üst katta ev sahibi var onu aradım baktı onun banyosu da aynı haldeymiş.Bu nedir ya sinirim tepeme çıktı öbür tuvaleti mecbur yıkamak zorunda kaldım ace döktüm ağzımı tülbentle bağlasamda yinede aldım tabi kokuyu nefesim daraldı şimdi camın kenarında hava alıyorum..neyse sizinde kafanızı ağrıttım sağolun desteğiniz için canlarım

Peki zamanı bu zaman mı kız 2ci sınıfta oğlan 4 yaşında 1.5 senesi var okula baslamasina

Allah bağışlasın canım seninkiler büyümüş bence gayet güzel sıkıntı etmene gerek yok benim oğlum 19 aylık ben cesaret ettiysem senin endişelenmene gerek yok önemli olan kendini hazır hissetmen ve ekonomik yönden sıkıntınız olmaması.... Dediğim gibi bence istihareye yat hatta bugün yap mübarek gece çok önemli bu gece

Çok sağol canım hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Hayız oldum bekliyordum hep bugünlere denk geliyor aslında hazır hissediyorum kendimi sadece acaba biraz daha mı beklesem diyorum bu seferde yaş farkı cok olur diye düşünüyorum hazırım ben insallah rabbim nasip ederse

Yasmini yeni bırakmıştım ve böyle hızlı hamile kalabileceğim aklımın ucundan geçmemişti
Böyle yazıyırsunuz ya alıp yasmin kullanasım geliyor, yasmini bırakıp o ay gebe kaldığını söyleyip şok geçirenn biryığın arkadaşım var yaa

Senin durum da benim gibi gidiyor bu akınyı konusu. Test yapınca paylaş hemen olur mu canım?

Bence dünyanınen güzel şeyi. Ha iki ha 3 ha 1 annenin işi hiç bitmiyor zaten. Ama her çocuk ayrı bir aşk ! Benim yaşım 32 tek oğlum var 2 yaşında. Hayat izin verir de olursa 4 istiyorum çocuk evin bereketidir ya! Biz de 3 kardeştik yani 7 kardeş olan arkadaşım var hepsi de doktor öğretmen mühendis olmuş pırlanta gibi insanlar karakter olarak da. Maddi gücün yetiyorsa gönlünde varsa 5 bile olur yani!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…