Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkidişlaar ben hiç ateş ölçerek takip yapmadım ama normalde ateşim hep 36.4 ile 36,8 arasında çıkar. Sanırım yumurtlama dönemleri 37 oluyor. Şuan ölçtüm 37,2 , bi rahatsız hissediyorum kendimi zaten günlerdir. Taze gebişleeer sizin de hafif yüksek ateş var mı? Bu da belirti olabilir mi yav? Bugün 50 yi bitirdim valla, testte tek çizgiyi görme korkusundan 12 gündür test yapmadım.

Böyle yazıyırsunuz ya alıp yasmin kullanasım geliyor, yasmini bırakıp o ay gebe kaldığını söyleyip şok geçirenn biryığın arkadaşım var yaa
Valla bilmiyorum ama ondan önce de benim düzenim çok iyiydi hiç adetim gecikmezdi. Evlenmeden önce kontrole gittiğim zaman temizdi herşey . Sonra yasmine başladım adetim azaldı ağrım olurdu bazen o bitti . Doktor yasmini bırakınca ilk ay zaten hamile kalınmaz pek demişti . Bende sırf buna güvendim folik başlayıp yasmini bıraktım . Ama şuna çok inanıyorum allah istemedikten sonra ben takla atsam neler yapsam olmazdı . Nasibi olduğu için oldu zaten. Ben doğduğum an zaten ne zaman anne olacağım belliydi kader bu işte Darısı olmayanlara hasret çektirmesin allahım şu önemli özel günde tek duam bu

Bu arada ben Pazartesi yaptığım zaman test negatifti dün adet olmam lazımdı sabah yaptım . Hemen çıkmıyor acele etmeyin

O konuda kesinlikşe haklısın vakti buymuş. Arkadaşın annesi babasınıntam 12 sene olmamış çocukları. Bizim de olmuyor diyip bırakmışlar uğraşı. Sonra kadın 4 ay adet görmemiş menapoza girdi sanıp doktora gidiyo ki 4.5 aylık gebehemen ardından bi kız kardeşi daha olmuş. Şimdi onun da iki kızı var . Arkadasımın dediği ise şu, internetin icat edildiği yıl doğmuş, ben 12 sene interneti beklemişim onsuz yaşayamazdım diye dalga geçiyor. Eşiyle uzun süre internette iletişim kurmuştu ben de ilk oğlum için 6 adet dönemi yırtındım tutmadı yani, sonra eşimin doğumgününde öğrendim, adetsöktürücüye bebek düşüren çaya kaynar küvete düşmedi yani. Ve nerdeyse benim doğumgünümde doğacaktıbi hafta daha bekleseydi. 42 haftalık doğdu gerçi daha ne beklicek 3 yaş arayla istiyordum ikinciyi ben, şuan gebeysem belki doğum tarihleri bile aynı olabilir. Ama inat ettim yapmıcam test, bu sene eşimin doğumgününde de yapmadım test, negatifse oturup tümgün ağlarım boşver dedim. Hiçbişeyden de sakınmıyorum ya gebeysemdiyip. En çokbu tip şeylere ağlıyorumçünkü adet olunca ben. Başım çok mu ağrıyo içiyorum oğlumun ağrı kesici şurubundan. Ya da ağır taşımakmış yorulmakmış koşmakmış hiç umursamıyorum ama hemen karnım ağrıyor yani farkındayım.

ben kan testi için acele etmemeye karar verdim pazartesi yaptırıcam.
kötü düşüncelere yer yok beynimde.hersey güzel olacak biliyorum.o yüzden acele etmeme gerek yok.

Canım çok takılma hatta çık evden bi hava al ya hormonlar yavaş yavaş sarıyordur seni iyice herşey daha da çıldırtır.

Takılmayınca oluyor bence üzerine düştükçe olmuyor onu fark ettim ben geçen hafta bazamızın başlığı değişti eskiyi eşimden habersiz depoya ben taşıdım. Depoda 4 tane kışlık arabanın lastiklerini çıkarttım depoyu boşaltıp o koca baza başlığını depoya girdirdim sonra lastikleri yeniden depoya üst üste dizdim bak birşey olmazdı . İnsanlar evi süpürmüyorlar ya ben şaşırıyorum valla allah isterse bebek gider başka açıklaması yok

Denedım ama Onuda cıkarttım

ben kan testi için acele etmemeye karar verdim pazartesi yaptırıcam.
kötü düşüncelere yer yok beynimde.hersey güzel olacak biliyorum.o yüzden acele etmeme gerek yok.
Kaç gün geçti acaba sizin

günüm geçmedi :) yarın regli olmam lazımdı.bu sabah ilk idrarla yaptım ve çıktı.
o nedenle günüm birkaç gün geçsin pazartesi gideyim daha garanti olur.
O zaman bekle evet benimki geçti ondan kan verdim yoksa bende vermezdim 1 gün geçti

Ayy canım benimm çok sevindimm yaaa. Sen takma hiç kafana. Kalbinin atışını güm güm duyacaksınnn annecimmm merhabaa diyecek sanaa inşaAllah

Sabahları merhabalaştım ben. Kahvaltı edemiyorum Gün içinde iyiyim. Bazen gecede oluyor bulantı ama sabah berbatım. Bir de iki gündür göğüs ucu acımaya başladı dokununca.
Ayyyy sorma canım sabahları yataktan kalkamıyorum bulantılardan gece birde bendede cok oluyor. Göğüslerim ilk hamileliğimde cok ağrıyordu bırde ucu koyulasmıstı bu kez hıc belirti olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…