- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.581
Bekle canım o zaman hayırlısı. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. Benim adetime 10 gün var ama zaman geçmiyorAdete kaç gün kala idrarda çıkar acaba ?
Valla bilmiyorum ama ondan önce de benim düzenim çok iyiydi hiç adetim gecikmezdi. Evlenmeden önce kontrole gittiğim zaman temizdi herşey . Sonra yasmine başladım adetim azaldı ağrım olurdu bazen o bitti . Doktor yasmini bırakınca ilk ay zaten hamile kalınmaz pek demişti . Bende sırf buna güvendim folik başlayıp yasmini bıraktım . Ama şuna çok inanıyorum allah istemedikten sonra ben takla atsam neler yapsam olmazdı . Nasibi olduğu için oldu zaten. Ben doğduğum an zaten ne zaman anne olacağım belliydi kader bu işteBöyle yazıyırsunuz ya alıp yasmin kullanasım geliyor, yasmini bırakıp o ay gebe kaldığını söyleyip şok geçirenn biryığın arkadaşım var yaa
O konuda kesinlikşe haklısın vakti buymuş. Arkadaşın annesi babasınıntam 12 sene olmamış çocukları. Bizim de olmuyor diyip bırakmışlar uğraşı. Sonra kadın 4 ay adet görmemiş menapoza girdi sanıp doktora gidiyo ki 4.5 aylık gebeValla bilmiyorum ama ondan önce de benim düzenim çok iyiydi hiç adetim gecikmezdi. Evlenmeden önce kontrole gittiğim zaman temizdi herşey . Sonra yasmine başladım adetim azaldı ağrım olurdu bazen o bitti . Doktor yasmini bırakınca ilk ay zaten hamile kalınmaz pek demişti . Bende sırf buna güvendim folik başlayıp yasmini bıraktım . Ama şuna çok inanıyorum allah istemedikten sonra ben takla atsam neler yapsam olmazdı . Nasibi olduğu için oldu zaten. Ben doğduğum an zaten ne zaman anne olacağım belliydi kader bu işte ❤ Darısı olmayanlara hasret çektirmesin allahım şu önemli özel günde tek duam bu
Canım çok takılma hatta çık evden bi hava al ya hormonlar yavaş yavaş sarıyordur seni iyice herşey daha da çıldırtır.Kızlar evde 2 tuvalet var klozet banyoda orayı kapattım kullanamicam diye öbürüne gideyim dedim orasıda alaturka baktım pis su orayada sıçramışhemen iskiyi aradım şikayet ettim kayıt açtılar e postamı istediler geri dönüş yapıcaz dediler. Üst katta ev sahibi var onu aradım baktı onun banyosu da aynı haldeymiş.Bu nedir ya sinirim tepeme çıktı öbür tuvaleti mecbur yıkamak zorunda kaldım ace döktüm ağzımı tülbentle bağlasamda yinede aldım tabi kokuyu nefesim daraldı şimdi camın kenarında hava alıyorum..neyse sizinde kafanızı ağrıttım sağolun desteğiniz için canlarım
Takılmayınca oluyor bence üzerine düştükçe olmuyor onu fark ettim benO konuda kesinlikşe haklısın vakti buymuş. Arkadaşın annesi babasınıntam 12 sene olmamış çocukları. Bizim de olmuyor diyip bırakmışlar uğraşı. Sonra kadın 4 ay adet görmemiş menapoza girdi sanıp doktora gidiyo ki 4.5 aylık gebehemen ardından bi kız kardeşi daha olmuş. Şimdi onun da iki kızı var . Arkadasımın dediği ise şu, internetin icat edildiği yıl doğmuş, ben 12 sene interneti beklemişim onsuz yaşayamazdım diye dalga geçiyor. Eşiyle uzun süre internette iletişim kurmuştu ben de ilk oğlum için 6 adet dönemi yırtındım tutmadı yani, sonra eşimin doğumgününde öğrendim, adetsöktürücüye bebek düşüren çaya kaynar küvete düşmedi yani. Ve nerdeyse benim doğumgünümde doğacaktıbi hafta daha bekleseydi. 42 haftalık doğdu gerçi daha ne beklicek 3 yaş arayla istiyordum ikinciyi ben, şuan gebeysem belki doğum tarihleri bile aynı olabilir. Ama inat ettim yapmıcam test, bu sene eşimin doğumgününde de yapmadım test, negatifse oturup tümgün ağlarım boşver dedim. Hiçbişeyden de sakınmıyorum ya gebeysemdiyip. En çokbu tip şeylere ağlıyorumçünkü adet olunca ben. Başım çok mu ağrıyo içiyorum oğlumun ağrı kesici şurubundan. Ya da ağır taşımakmış yorulmakmış koşmakmış hiç umursamıyorum ama hemen karnım ağrıyor yani farkındayım.
Denedım ama Onuda cıkarttımAmin canım sabır en fazla 12 hafta sürer onların yaşadığını bilmek bile yetiyo
Sabahları çubuk kraker yiyip yataktan öyle kalk ayva yedinmi? Gerçi bulunurmu şimdi bilmem ama ilk hamileliğimdede ben çok çekmiştim bulantılardan bide öğürürdüm
Ayva biraz iyi gelirdi
Kaç gün geçti acaba sizinben kan testi için acele etmemeye karar verdim pazartesi yaptırıcam.
kötü düşüncelere yer yok beynimde.hersey güzel olacak biliyorum.o yüzden acele etmeme gerek yok.
günüm geçmedi :) yarın regli olmam lazımdı.bu sabah ilk idrarla yaptım ve çıktı.Kaç gün geçti acaba sizin
Reglime 1 gün kala dayanamadım yaptım.kızlar çok mutluyum ya babamın rüyası çıktı galiba hemen kan testine gitmem lazım
Yapabilirsem illaki atarım canım bugun kaldı bakalım inşallah bi kaç gune test alırsa eşim yapıcamSenin durum da benim gibi gidiyor bu akınyı konusu. Test yapınca paylaş hemen olur mu canım?
O zaman bekle evet benimki geçti ondan kan verdim yoksa bende vermezdim 1 gün geçtigünüm geçmedi :) yarın regli olmam lazımdı.bu sabah ilk idrarla yaptım ve çıktı.
o nedenle günüm birkaç gün geçsin pazartesi gideyim daha garanti olur.
sizin ilk gebelik mi?O zaman bekle evet benimki geçti ondan kan verdim yoksa bende vermezdim 1 gün geçti
Dün gittim canım doktor biraz uğraştı bebeği gördünüzmü dedim gördüm dedi monitör tam yanımda olduğundan ben bakamadım
Kalp atışı için sesi açtı bi sesler geliyordu ama öyle bildiğimiz tık tık tık atan kalp sesi duyamadım ben doktor dediki kalbi daha yeni atmaya başlamış sıkıntı yok dedi ama daha sonra tekrar uğraştı o da emin olamadı yanidün son adetime göre 7+2'iydi ama ultrason kağında 6+2 yazıyor
Doktor bu açık ilerde kapanır dedi
15 gün sonra gel bida bakalım dedi ama kontrol randevusunu sordum 10 günmüş
Bida niye para vereyim bende 10 gün sonraya aldım kaldı 8 gün haftaya cumartesi yine gidicem inşaallah bu sefer net duyarım
Sen nasılsın bulantı devam ediyormu?
bulantılar la merhabalaşmadınız dimi daha ne güzel ::
Ayyyy sorma canım sabahları yataktan kalkamıyorum bulantılardan gece birde bendede cok oluyor. Göğüslerim ilk hamileliğimde cok ağrıyordu bırde ucu koyulasmıstı bu kez hıc belirti olmadıSabahları merhabalaştım ben. Kahvaltı edemiyorumGün içinde iyiyim. Bazen gecede oluyor bulantı ama sabah berbatım. Bir de iki gündür göğüs ucu acımaya başladı dokununca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?