Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy sorma canım sabahları yataktan kalkamıyorum bulantılardan gece birde bendede cok oluyor. Göğüslerim ilk hamileliğimde cok ağrıyordu bırde ucu koyulasmıstı bu kez hıc belirti olmadı

İnşaAllah sağlıklı bir gebelik yaşarız canım yaaa. Bebeği görmek kalp atışını duymak inşaAllah nasip olur

Kızlar merhaba bir yakınım için soruyorum evde gebelik testi yaptık bu testte ilk başta bişey çıkmadı ama ertesi gün çöpe atarken çift çizgi gördük sonra bir daha yaptık bunda da iki saat sonra falan çift çizgi vardı sağlık ocağında kan testi yaptırdık ama çıkmadı sizce hala ümit var mı adet 5 gün geçti

Yapabilirsem illaki atarım canım bugun kaldı bakalım inşallah bi kaç gune test alırsa eşim yapıcam
Sanırımsen erkek istiyorsun iki kızın var benim de bi oğlum var ve bi oğlum daha olacak biliyorum, belki 3. Kızolur, kız annesi olmak nası bi duygu merak ediyorum

Bildiğim kadarıyla ilk 10dk çıkan sonuç önemli canım

çin takvimine bakan varmı?
benim bir oğlum var kız çok istiyoruz ama çin takvimi erkek gösteriyor
sizce doğrumu bu takvim .
oğlumda doğru çıkmıştı :)

çin takvimine bakan varmı?
benim bir oğlum var kız çok istiyoruz ama çin takvimi erkek gösteriyor
sizce doğrumu bu takvim .
oğlumda doğru çıkmıştı :)
Ben de de doğru çıkmıştı ve bildiğim yanlış çıktı diyen kimse yok. Benim mart için kız nisan için erkek diyodu, benim içimden ikinci de oğlan olacak geçiyo ondan belki gebeysem nisanda döllenmiş olabileceğini düşünüyorum

Kızlar merhaba bısey sorucam sızler klomen kullandım bu ay yumurta takıbı ıcın carsamba hastaneue gittim bırı buyuk de cuma tekrr gel ddı bugun gttım o yumurtayı gormedı catlamıs olablır ddı yada gebelık olusmaya baslamıstır da dedı pazartesı tekrr gıdıcem de basına gelen varmı bole bısey

Kizlar ikili olan test geçen gün gün içi yaptim altındaki biliyosunuz sabah idrar di atmistim size tek olan alttaki test ise bugün kisturarak sağlık ocağına gittim tadilat kapalı bi devlet var oda uzak 5 km pzt dediler aradim bu arada annemdeyim ilçe burasi

Eklentiler

• 20190419_154600.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 64
  • 20190419_150430.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…