- 14 Mart 2018
- 3.483
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.601
Ayyyy sorma canım sabahları yataktan kalkamıyorum bulantılardan gece birde bendede cok oluyor. Göğüslerim ilk hamileliğimde cok ağrıyordu bırde ucu koyulasmıstı bu kez hıc belirti olmadı
Evetsizin ilk gebelik mi?
Aminnnnn kuzum inşallahhhhİnşaAllah sağlıklı bir gebelik yaşarız canım yaaa. Bebeği görmek kalp atışını duymak inşaAllah nasip olur
Sanırımsen erkek istiyorsun iki kızın varYapabilirsem illaki atarım canım bugun kaldı bakalım inşallah bi kaç gune test alırsa eşim yapıcam
Bildiğim kadarıyla ilk 10dk çıkan sonuç önemli canımKızlar merhaba bir yakınım için soruyorum evde gebelik testi yaptık bu testte ilk başta bişey çıkmadı ama ertesi gün çöpe atarken çift çizgi gördük sonra bir daha yaptık bunda da iki saat sonra falan çift çizgi vardı sağlık ocağında kan testi yaptırdık ama çıkmadı sizce hala ümit var mı adet 5 gün geçti
Ben de de doğru çıkmıştı ve bildiğim yanlış çıktı diyen kimse yok. Benim mart için kız nisan için erkek diyodu, benim içimden ikinci de oğlan olacak geçiyo ondan belki gebeysem nisanda döllenmiş olabileceğini düşünüyorumçin takvimine bakan varmı?
benim bir oğlum var kız çok istiyoruz ama çin takvimi erkek gösteriyor
sizce doğrumu bu takvim .
oğlumda doğru çıkmıştı :)
keşke bu sefer yanılsaBen de de doğru çıkmıştı ve bildiğim yanlış çıktı diyen kimse yok. Benim mart için kız nisan için erkek diyodu, benim içimden ikinci de oğlan olacak geçiyo ondan belki gebeysem nisanda döllenmiş olabileceğini düşünüyorum
darısı bana artık.hayırlı olsun cnmKan sonucum çıktı kızlar 77.6 ❤
Teşekkürler canımBildiğim kadarıyla ilk 10dk çıkan sonuç önemli canım
Amin inşallah değerim düşük mü acaba diye düşünüyorumdarısı bana artık.hayırlı olsun cnm
Canım benim değerim de 56 çıkmıştı ilk 2 günde bir test yaptırdım artışına baktım o yüzden düşük diye düşünmeAmin inşallah değerim düşük mü acaba diye düşünüyorum
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKan sonucum çıktı kızlar 77.6 ❤
sonuçlarla ilgili çok bilgim yok cnm.5 den sonrası pozitif sadece onu biliyorum . ama artış ne olmalı nasıl gitmeli onu dr unla konuş istersen.darısı bana artık.hayırlı olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?