- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.621
Ayy canım benimm çok sevindimm yaaa. Sen takma hiç kafana. Kalbinin atışını güm güm duyacaksınnn annecimmm merhabaa diyecek sanaa inşaAllah ❤
çin takvimine bakan varmı?
benim bir oğlum var kız çok istiyoruz ama çin takvimi erkek gösteriyor
sizce doğrumu bu takvim .
oğlumda doğru çıkmıştı :)
Basibimde erkek evlatda sevip büyütmek varsa inşallah olur canım yoksa ama 3. Kızımda olsa olur kız annesi olmak cok güzel bişey ev cıvıl cıvıl kendimi yanlız hissetmiyorum her konuda hem fikiriz genelde ne kadar babalarını sevselerde bişey oldumu 2side hemen benim tarafıma geçiyolar kız gücü dyanışmasıSanırımsen erkek istiyorsun iki kızın varbenim de bi oğlum var ve bi oğlum daha olacak biliyorum, belki 3. Kızolur, kız annesi olmak nası bi duygu merak ediyorum
Tabiki öncelikle hayırlı evlat ama insanın bi kızı olmalı benceBasibimde erkek evlatda sevip büyütmek varsa inşallah olur canım yoksa ama 3. Kızımda olsa olur kız annesi olmak cok güzel bişey ev cıvıl cıvıl kendimi yanlız hissetmiyorum her konuda hem fikiriz genelde ne kadar babalarını sevselerde bişey oldumu 2side hemen benim tarafıma geçiyolar kız gücü dyanışmasıbambaşka bişey tabiki ama bende erkek annesi olmak nasıl bi bi duygu onu bilmiyorum nasipse inşallah yaşatır hayırlısıyla rabbim
zaten hesaplamaların altında o uyarı var yüzde yüz doğruluğu yok diyorlar.insan saçma olduğunu bile bile bakıyoro da bir gerçek.Hepsi uydurma... Sonuçta onlar insanların uydurduğu şeyler... İnsanlar Allah'ın yarattığını nasıl bilebilirler? Tutanların öyle denk geldiği için olmuştur bizde sallasakda tutsa normal olabilir yani
Bende hiç inanmıyorum bazı insanlar hele 100de 100 güveniyolar benim ilk kızım nasıl hesaplarsan hesapla erkek çıkıyo çin takvimine göre bi grupta kadının biri benle kavga etti hatta yanlışın var diye kendide hesapladı hep erkek cıktı ama kızım var bu seferde bana yalancısın senin oğlun o kızın değil dedi gerçekten şaka gibi yani cok sinir olmuştum o gun rabbimin bileceği iş sonuçta niye bu kadar takıntı haline getiriyolar anlamıyorum misal benim nasibimde erkek annesi olmak yoksa olmayacaksa olmuyo ne hesabı kitabı yaparsan yap benim annemin dayısının 5 kızı var ben oğlanı bulcam diye inat etmiş 4 kızı olmuş 5.yi gene oğlan olcak diye yapmış 5.de kız olunca vazgeçmiş nasip değil demekki diye kızlarıda boy boy hep 1 2 yaş var aralarında şimdi hepsi evli coluk cocuk sahibi erkek torunları oldu nasip meselesi bu yani kesinlikleHepsi uydurma... Sonuçta onlar insanların uydurduğu şeyler... İnsanlar Allah'ın yarattığını nasıl bilebilirler? Tutanların öyle denk geldiği için olmuştur bizde sallasakda tutsa normal olabilir yani
Aynen canım öyle cok şükür rabbime evde toplamda 3 kızız arada bi anlaşmazlık cıkıyo çığlık çığlığa gidiyo ortalık ben bağırıyom onlar kavga ediyo birbirimize giriyoz kulak kalmadı bende artık çınçın çınlıyo ortalıkTabiki öncelikle hayırlı evlat ama insanın bi kızı olmalı bence
Arkidişlaar ben hiç ateş ölçerek takip yapmadım ama normalde ateşim hep 36.4 ile 36,8 arasında çıkar. Sanırım yumurtlama dönemleri 37 oluyor. Şuan ölçtüm 37,2 , bi rahatsız hissediyorum kendimi zaten günlerdir. Taze gebişleeer sizin de hafif yüksek ateş var mı? Bu da belirti olabilir mi yav? Bugün 50 yi bitirdim valla, testte tek çizgiyi görme korkusundan 12 gündür test yapmadım.
Basibimde erkek evlatda sevip büyütmek varsa inşallah olur canım yoksa ama 3. Kızımda olsa olur kız annesi olmak cok güzel bişey ev cıvıl cıvıl kendimi yanlız hissetmiyorum her konuda hem fikiriz genelde ne kadar babalarını sevselerde bişey oldumu 2side hemen benim tarafıma geçiyolar kız gücü dyanışmasıbambaşka bişey tabiki ama bende erkek annesi olmak nasıl bi bi duygu onu bilmiyorum nasipse inşallah yaşatır hayırlısıyla rabbim
Zaten iki seçenek var öyle değil miHepsi uydurma... Sonuçta onlar insanların uydurduğu şeyler... İnsanlar Allah'ın yarattığını nasıl bilebilirler? Tutanların öyle denk geldiği için olmuştur bizde sallasakda tutsa normal olabilir yani
Benim ikiside sezeryan seninde ilk sezeryanmıydı ne kadar önermeselerde 5. Sezeryanı yapanı bile gördüm ben canım yeterki rabbim nasip etsin sağlıklı bi şekilde atlatmayı nasip etsinde bende 4e cesaret edemem doğrusu sezeryan olduğum içinTabiki ihtimal var ben ilk hamileliğimde hergün ateşimi ölçmüştim 37.0 idi adet olmam gereken günde ama olmadım hamşleymişim... Bundada birkaç gün ölçmüştüm ama ne düştü ne yükseldi normal seyirde devam etti 36.6 'da sabitti
İnşaallah vardır sendede bu arada bende 32 yaşındayım 3.çocuğa cesaret edermiyim bilmiyorum öyle bir niyetim yok ama Allah'tan gelirse başımın üstüne.... Şimdi bide 3 sezeryandan sonrasını önermiyolarya
Gerçi sezeryandan sonra normal yapanlarda çok var inşaAllah Rabbim banada hayırlı kolay bir normal doğum nasip eder
Genel olarak erkek annesi olmak şöyle sanırım ya da bende öyle bilmiyorum, kendini asla sevdirmiyor öptürmüyor koklatmıyır. Gelip sarılmıyor. Yuva çıkışı unutup koşuverse bana doğru yarı yolda duvara dönüp koşuyor o derece, bi de biyerim ağrıyo dersen burası mı diyip dan dan vuruyor falan.Basibimde erkek evlatda sevip büyütmek varsa inşallah olur canım yoksa ama 3. Kızımda olsa olur kız annesi olmak cok güzel bişey ev cıvıl cıvıl kendimi yanlız hissetmiyorum her konuda hem fikiriz genelde ne kadar babalarını sevselerde bişey oldumu 2side hemen benim tarafıma geçiyolar kız gücü dyanışmasıbambaşka bişey tabiki ama bende erkek annesi olmak nasıl bi bi duygu onu bilmiyorum nasipse inşallah yaşatır hayırlısıyla rabbim
Bende hiç inanmıyorum bazı insanlar hele 100de 100 güveniyolar benim ilk kızım nasıl hesaplarsan hesapla erkek çıkıyo çin takviöine göre bi grupta kadının biri benle kavga etti hatta yanlışın var diye kendide hesapladı hep erkek cıktı ama kızım var bu seferde bana yalancısın senin oğlun o kızın değil dedi gerçekten şaka gibi yani cok sinir olmuştum o gun rabbimin bileceği iş sonuçta niye bu kadar takıntı haline getiriyolar anlamıyorum misal benim nasibimde erkek annesi olmak yoksa olmayacaksa olmuyo ne hesabı kitabı uaparsan yap benim annemin dayısının 5 kızı var ben oğlanı buşcam diye inat etmiş 4 kızı olmuş 5.yi gene oğlan olcak diye yapmış 5.de kız olunca vazgeçmiş basip değil demekki diye kızlarıda boy boy hep 1 2 yaş var aralarında şimdi hepsi evli coluk cocuk sahibi erkek torunları oldu nasip meselesi bu yani kesinlikle
Oğlan cocuklarının geneli böyle oluyo benim oğlan kardeşimde böyle aynı anlattığın gibi biz yolda yürürken kızımın biri benşm elimi tutar biride kardeşinin asla birbirimizin elini bırakmayız bi yanım acısa koşar gelir ikiside öper ağlıyo gibi yapsam hemen duyar koşarlar noldu anne diye herseyi önüme yığarlar ağlamiyim diye bazençok sinir olup vurdukları oluyo tabi ama hemen pişman oluyolar büyük kızım cok güzel sır saklar bide söyleme dediğim şeyi başkasının yanında asla söylemez sürekli kucağımda kavga ederler bide ben oturcam diye bazen bi gidin nefes alayım diyorum sürekli tepemdeler vıcık vıcıkGenel olarak erkek annesi olmak şöyle sanırım ya da bende öyle bilmiyorum, kendini asla sevdirmiyor öptürmüyor koklatmıyır. Gelip sarılmıyor. Yuva çıkışı unutup koşuverse bana doğru yarı yolda duvara dönüp koşuyor o derece, bi de biyerim ağrıyo dersen burası mı diyip dan dan vuruyor falan.oğlumdan gördüğüm şiddeti kimseden görmedim biyandan da düşünüyorum bunu zaten karnıma çıkıp zıplıyor ayaklarıyla, bez değiştirirken ciddi anlamda karnımı tekmeliyor. Hamileyken nası sakınıcam bu olaylardan kendimi
Genel olarak erkek annesi olmak şöyle sanırım ya da bende öyle bilmiyorum, kendini asla sevdirmiyor öptürmüyor koklatmıyır. Gelip sarılmıyor. Yuva çıkışı unutup koşuverse bana doğru yarı yolda duvara dönüp koşuyor o derece, bi de biyerim ağrıyo dersen burası mı diyip dan dan vuruyor falan.oğlumdan gördüğüm şiddeti kimseden görmedim biyandan da düşünüyorum bunu zaten karnıma çıkıp zıplıyor ayaklarıyla, bez değiştirirken ciddi anlamda karnımı tekmeliyor. Hamileyken nası sakınıcam bu olaylardan kendimi
İlk korunmayı bıraktığımızda bende aşırı takmıştım erkek cocuğu istiyorum diye dualar falan okudum her gece dua ettim aşırı taktım ama sonradan hata yaptığımı anladım şimdi hiç farketmez rabbim hayırlısıyla sağlıklısıyla nasibimdeki neyse onu versin en başta hayırlı evlat olsunlar en onemlisi oÇok haklısın canım Allah nasip etmedikçe kulların çabası boşa.... Benim anneminde 3 kızı var hatta bana hamile kaldığında istememiş aldırmaya gitmiş bu bebek büyük almayız demişler nasibim varmışda doğmuşumtabi sonradan pişman olmuş annem tövbe etmiş bir anlık psikolojik bunalımla yapmış zaten. Annem deli gibi erkek çocuk istemiş olmamış... Dedimki demekki oğlun olsaydı hayırlı olmayacaktı senin için. Şimdi onunda 2 tane erkek torunu oldu havalara uçtu biri benden diğeri ablamdan... o kadının senle çin takvimi yüzünden tartışması da ayrı bir enteresan
Demekki bunlara çin takvimi yarın öleceksin dese oturup ağlayacaklarey Allah'ım ne insanlar var ya... Allah'ın da eminim hoşuna gitmiyodur. sen kalk Yaratandan istemede git çin takvimine kafa yor... Belki el açıp yalvarsa Allah istediğini verecek ama bu tür lüzumsuz şeylerden medet umuyolar
İlk korunmayı bıraktığımızda bende aşırı takmıştım erkek cocuğu istiyorum diye dualar falan okudum her gece dua ettim aşırı taktım ama sonradan hata yaptığımı anladım şimdi hiç farketmez rabbim hayırlısıyla sağlıklısıyla nasibimdeki neyse onu versin en başta hayırlı evlat olsunlar en onemlisi o
tarzın hiç hoş değil.inanan insanlarda olabilir bu onların terciihi bence herkes birbirine saygı duymalı inan varsada yargılamamlı.bu küçümser tavırlarda neyin nesi.sonuçta bu soryu ben sordum ve üzerime alınıyorum.o allahla benim aramda.böyle kutuplaşmaların olduğu bir grupla işim olmaz.bütün anne adaylarına sağlıklı doğumlar diliyorum.Çok haklısın canım Allah nasip etmedikçe kulların çabası boşa.... Benim anneminde 3 kızı var hatta bana hamile kaldığında istememiş aldırmaya gitmiş bu bebek büyük almayız demişler nasibim varmışda doğmuşumtabi sonradan pişman olmuş annem tövbe etmiş bir anlık psikolojik bunalımla yapmış zaten. Annem deli gibi erkek çocuk istemiş olmamış... Dedimki demekki oğlun olsaydı hayırlı olmayacaktı senin için. Şimdi onunda 2 tane erkek torunu oldu havalara uçtu biri benden diğeri ablamdan... o kadının senle çin takvimi yüzünden tartışması da ayrı bir enteresan
Demekki bunlara çin takvimi yarın öleceksin dese oturup ağlayacaklarey Allah'ım ne insanlar var ya... Allah'ın da eminim hoşuna gitmiyodur. sen kalk Yaratandan istemede git çin takvimine kafa yor... Belki el açıp yalvarsa Allah istediğini verecek ama bu tür lüzumsuz şeylerden medet umuyolar
Amin canım aminÇok güzel düşünüyosuninsanın bir yanı ister tabi gönül olmayanı arar ama tabiki en önemlisi hayırlı olması Allah hakkımızda hayırlı olanları nasip etsin
Benim ikiside sezeryan seninde ilk sezeryanmıydı ne kadar önermeselerde 5. Sezeryanı yapanı bile gördüm ben canım yeterki rabbim nasip etsin sağlıklı bi şekilde atlatmayı nasip etsinde bende 4e cesaret edemem doğrusu sezeryan olduğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?