Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aralıksız olması önemli değil canım ben okurken araya hem adetim girmişti daha sonra ameliyat olmuştum 2 defa bölündü yani ama yinede temizlenince devam ettim
Allah niyetlere bakar sen oku yeterki

Haklısın canım duaların gücüne inanıyorum ben başlayım bugün inşallah

beni de ekleyebilirsiniz 17nisan dı günüm bugün test yaptım ama tek çizgi takibe devam

Kızlar müthiş bi bel ağrım var yarın bat inşallah adet belirtisi değildir daha önce hiç böylesi olmadı. Vücudum benle dalga mı geçiyor acaba

Monaezop kandilin mübarek olsun kardeşim nasılsın iyisindir inşaallah?

Hayal Kocak hayırlı kandiller canım nasıl oldun varmı durumunda bi düzelme?

Hayhatun sen nasıl oldun canım bulantı devammı? Hayırlı kandiller...

Eneaciz hayırlı kandiller nasılsın kardeşim?

Ve diğer arkadaşlarım hepinize hayırlı kandiller...Rabbim cümleten dualarımızı kabul eylesin kimin ne sıkıntısı varsa gidersin

Allah razı olsun seninde kandilin mübarek olsun canım benimmm. Nasıl olayım fazla iştahsızım zor yemek yiyorum. Sen nasılsın

Beklenen adet tarihi 23 Nisan ama kan testi 57 İnşallah sağlıkla ilerler. Allah isteyen herkese nasip etsin

Kızlar müthiş bi bel ağrım var yarın bat inşallah adet belirtisi değildir daha önce hiç böylesi olmadı. Vücudum benle dalga mı geçiyor acaba
Canım benimde bugün inanılmaz bel ağrım vardı. Regl tarihimde 23 Nisan ve Bu gün test yaptım çift çizgi. Kanda 57

Allah razı olsun seninde kandilin mübarek olsun canım benimmm. Nasıl olayım fazla iştahsızım zor yemek yiyorum. Sen nasılsın ☺

Geçecek inşaallah kuzum genelde 12 haftaya kadar sürer sonra iştah bir açılır pir açılır
Hamdolsun bende iyiyim bekliyorum işte randevu günümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…