- 28 Mayıs 2015
- 2.958
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.474
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.701
hayırlı olsun canım :)Başka belirtilerin varmı acaba benimde bel ağrım var hafif ama ayakta kalmaktan yoğunluktan olabilir diye düşünüyorum . Birde sol kasığımda hafif batmalar oluyor bi kaç gündür bat 1 mayıs benim . daha var beklemek ve adet olmak kötü hissettiriyor artık . Birde yorgunluk ve uykusuzluk var ama tabi yoğun iş hayatı bu aralar oda olabilir .Canım benimde bugün inanılmaz bel ağrım vardı. Regl tarihimde 23 Nisan ve Bu gün test yaptım çift çizgi. Kanda 57
Cok berbat bi acı hemde canım cıkıyo sandım canım ya cok fena en sonunda tekmeyi yiyiynce o can havliyke allahtan bi daha gelmedide ebe kurtuldumYaa maşallah 2.yi kolay atlatmışsın ne güzel.... Ay o titremeyi bende yaşadım inanılmaz titredim bende hava sıcaktı üstüme battaniye örttüler o bile yetmedi dişlerim tirtirtitredianesteziden dolayı öyle oluyormuş...
Sen ikisindede spinal oldun demek devlettede yapıyolar bende spinal oldum özelde ama hiç memnun kalmadım üstelik bana sonda bile takmadılar canıma okudular hele o ilk ayağa kalkmaya çalıştığım an'ı hatırlamak istemiyorumtekrar 2.sezeryan olmaktan çok korkuyorum peki sen 2.doğumunda ssvd yapmayı düşündünmü veya araştırmışmıydın yapanlar çok duyuyorum bir grup var orayı takip ediyorum 15 ay arayla bile yapan var
Hatta 2 sezeryan olup 3.yü normal doğuran bile var ama tabiki bu tamamen kişinin yapısına, doğumun gidişatına ve doktorun deneyimine bağlı bişey..... hiç öyle düşünme canım 3.doğumunda kolay geçer inşallah elden ele bile farkediyor . Ben bilseydim doğumumun böyle zor geçeceğini gider devlette olurdum boşa para vermezdim
Ya bide doğum sonrası karnıma benim bastırmamışlardı o bastırmayı sadece doğum anında şiddetli hissettim doğumdan sonra olmadı ondanda çok korkarım nasıl yanmıştır canın
25 Mart canım
Ben uykuyu severim ama bugün resmen gözlerim kapandı Eve gitsemde hemen yatsam dedim dışarda dolaşıyordum. Onun dışında afedersiniz benim adet öncesi akıntım peynirimsi olurdu bu ay o yok şeffaf akıntı var Ama az . Onun dışında ayni regl öncesi.hayırlı olsun canım :)Başka belirtilerin varmı acaba benimde bel ağrım var hafif ama ayakta kalmaktan yoğunluktan olabilir diye düşünüyorum . Birde sol kasığımda hafif batmalar oluyor bi kaç gündür bat 1 mayıs benim . daha var beklemek ve adet olmak kötü hissettiriyor artık . Birde yorgunluk ve uykusuzluk var ama tabi yoğun iş hayatı bu aralar oda olabilir .
Canımmm seninde kandilin mübarek olsun. Sükür iyiyim bugün işimde gittim insan düşünmeyince daha rahat geciyormus sen nasılsın güzel bebişin nasıl?Monaezop kandilin mübarek olsun kardeşim nasılsın iyisindir inşaallah?
@Hayal Kocak hayırlı kandiller canım nasıl oldun varmı durumunda bi düzelme?
@Hatun93 sen nasıl oldun canım bulantı devammı? Hayırlı kandiller...
Eneaciz hayırlı kandiller nasılsın kardeşim?
Ve diğer arkadaşlarım hepinize hayırlı kandiller...Rabbim cümleten dualarımızı kabul eylesin kimin ne sıkıntısı varsa gidersin
Anladım canım inşallah çok sıkıntı çekmeden geçer hamileliğin. Evet adet döenmine yakın belirtilermiş bakalım belli olur 2 haftaya kalmaz ama ümitlenmek istiyorum herhaldeBen uykuyu severim ama bugün resmen gözlerim kapandı Eve gitsemde hemen yatsam dedim dışarda dolaşıyordum. Onun dışında afedersiniz benim adet öncesi akıntım peynirimsi olurdu bu ay o yok şeffaf akıntı var Ama az . Onun dışında ayni regl öncesi.
Canımmm seninde kandilin mübarek olsun. Sükür iyiyim bugün işimde gittim insan düşünmeyince daha rahat geciyormus sen nasılsın güzel bebişin nasıl?
İnsallah kuzum o günleri de en güzel şekilde yaşarsın rabbim korku yaşatmasınSevindim iyi olmana... Hamdolsun canım şişkinlik var şuan rahatsız etti beni bulgur dokundu galiba... Bebişimi de göreceğim günü dört gözle bekliyorum inşaallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz hayırlısıyla şu kalp atışlarını da duysakda
Ümitlen en güzeli bu ben her adet döneminde çok üzülüp sonra hep yeni umut taşıdım . Ve yaklaştığında hep denedim test negatif çıktı bu sefer de dedim ki en azından kesin yok önümüzdeki ayaAnladım canım inşallah çok sıkıntı çekmeden geçer hamileliğin. Evet adet döenmine yakın belirtilermiş bakalım belli olur 2 haftaya kalmaz ama ümitlenmek istiyorum herhalde
Kızlar selam hayırlı kandiller . Kandiliniz mübarek olsun ☺ Berat gecesinde bu sene doğacak bebeklerin isimleri allah katında belli oluyomuş. Allahım inşallah hepimizin dualarını kabul etsin kucaklarını doldursun.
Cok berbat bi acı hemde canım cıkıyo sandım canım ya cok fena en sonunda tekmeyi yiyiynce o can havliyke allahtan bi daha gelmedide ebe kurtuldumssvd araştırmıştım ben canım sezeryan iki doğum arasında en az 5 yıl olması gerekiyo site okumuştum ama grubu vardı facede orda ssvd doğum hikayelerini paylaşıyolardı orda okuyodum ama hiç düşünmedim açıkçası korktum ya
Geçecek inşaallah kuzum genelde 12 haftaya kadar sürer sonra iştah bir açılır pir açılır
Hamdolsun bende iyiyim bekliyorum işte randevu günümü
Grup çok fena destan gidiyor bana uymazBu canım grup ateş ölçmeAteş Ölçme Yöntemi
Ateş ölçerek hamile kalmaya çalışan arkadaşlar; Ateş ölçme yöntemini uygulamak için; * Adetin 1.gününden itibaren, her gün aynı saatte, * Uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan kesintisiz en az üç saat uyumuş şekilde * Dijital bir derece ile * Dil altından * Bazal vücut Sıcaklığımızı ölçüyoruz *...www.kadinlarkulubu.com
Ewt cnm ilk günden ateş takibi yapmalısin ben oglumda ateş ovulasyon testı ile hamile kalmıştımGrup çok fena destan gidiyor bana uymazbi de her ay düzgün takip edin düzeninizi göreceksiniz diyo ben daha bir ay 32 de diğerinde 43 de sora 28 sora 73 de adet olurken hangi düzen abi aloo ha bi de 28 de bi olsam arada o iki hafta iki günde ayarlar kocamı kandırırım da yani bak şimdi 50 deyim, adet sorası 15. Günden başlayıp 60. Güne kadar 6 hafta kandırıp eşiyle ikigğnde bi görüşebilen varsa tebrik ederim. İlla biri yorgun argın kavgalı hasta veya şehir dışında oluyo. Sora ah o dönem miydi kaçtı mı etti mi yine ruhum daraldı
Valla burda bi arkadasım37 yaşında, ilki sezeryandı , 10 aylıkken oğlu ikinciye gebe kaldı. İkinciyi epidural normal doğurdu kafası da kocamanmış, epidural almış ama yine de izin vermişler ve 42. Haftada falan doğurdu . Ben çok şaşırdım bi kere 35 üstü ve 2 sene es vermeyip ilki sezeryan olan bi annenin gebeliği riskli gebelik sayılmıyor mu yav?Cok berbat bi acı hemde canım cıkıyo sandım canım ya cok fena en sonunda tekmeyi yiyiynce o can havliyke allahtan bi daha gelmedide ebe kurtuldumssvd araştırmıştım ben canım sezeryan iki doğum arasında en az 5 yıl olması gerekiyo site okumuştum ama grubu vardı facede orda ssvd doğum hikayelerini paylaşıyolardı orda okuyodum ama hiç düşünmedim açıkçası korktum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?