Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benimde bugün inanılmaz bel ağrım vardı. Regl tarihimde 23 Nisan ve Bu gün test yaptım çift çizgi. Kanda 57
hayırlı olsun canım :)Başka belirtilerin varmı acaba benimde bel ağrım var hafif ama ayakta kalmaktan yoğunluktan olabilir diye düşünüyorum . Birde sol kasığımda hafif batmalar oluyor bi kaç gündür bat 1 mayıs benim . daha var beklemek ve adet olmak kötü hissettiriyor artık . Birde yorgunluk ve uykusuzluk var ama tabi yoğun iş hayatı bu aralar oda olabilir .

Cok berbat bi acı hemde canım cıkıyo sandım canım ya cok fena en sonunda tekmeyi yiyiynce o can havliyke allahtan bi daha gelmedide ebe kurtuldum ssvd araştırmıştım ben canım sezeryan iki doğum arasında en az 5 yıl olması gerekiyo site okumuştum ama grubu vardı facede orda ssvd doğum hikayelerini paylaşıyolardı orda okuyodum ama hiç düşünmedim açıkçası korktum ya

Ben uykuyu severim ama bugün resmen gözlerim kapandı Eve gitsemde hemen yatsam dedim dışarda dolaşıyordum. Onun dışında afedersiniz benim adet öncesi akıntım peynirimsi olurdu bu ay o yok şeffaf akıntı var Ama az . Onun dışında ayni regl öncesi.

Canımmm seninde kandilin mübarek olsun. Sükür iyiyim bugün işimde gittim insan düşünmeyince daha rahat geciyormus sen nasılsın güzel bebişin nasıl?

Anladım canım inşallah çok sıkıntı çekmeden geçer hamileliğin. Evet adet döenmine yakın belirtilermiş bakalım belli olur 2 haftaya kalmaz ama ümitlenmek istiyorum herhalde

Canımmm seninde kandilin mübarek olsun. Sükür iyiyim bugün işimde gittim insan düşünmeyince daha rahat geciyormus sen nasılsın güzel bebişin nasıl?

Sevindim iyi olmana... Hamdolsun canım şişkinlik var şuan rahatsız etti beni bulgur dokundu galiba... Bebişimi de göreceğim günü dört gözle bekliyorum inşaallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz hayırlısıyla şu kalp atışlarını da duysakda

İnsallah kuzum o günleri de en güzel şekilde yaşarsın rabbim korku yaşatmasın

Anladım canım inşallah çok sıkıntı çekmeden geçer hamileliğin. Evet adet döenmine yakın belirtilermiş bakalım belli olur 2 haftaya kalmaz ama ümitlenmek istiyorum herhalde
Ümitlen en güzeli bu ben her adet döneminde çok üzülüp sonra hep yeni umut taşıdım . Ve yaklaştığında hep denedim test negatif çıktı bu sefer de dedim ki en azından kesin yok önümüzdeki aya bu ay nasip oldu inşallah

Amin canım seninde kandilin mübarek olsun
Evet bu sene doğacaklar ve ölecekler belli oluyor... Rabbim hepimize hayırlı ömürler versin

Hayırlısı olsun nasip böyleymiş canım ssvd grubundakiler 2 sene 3 sene arayla yapıyorlar
Bu işi bilen yaptıran doktorlar 2 sene yeterli diyolar bilmeyenlerse farklı söylüyor...
Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah amin

Herkese hayırlı kandiller herkese de iyi akşamlar bakalım bizde mayıs ayında hamile kalanlardan olabilecek miyiz Allahım bu mübarek gecede hepimizin duasını kabul etsin

Grup çok fena destan gidiyor bana uymaz bi de her ay düzgün takip edin düzeninizi göreceksiniz diyo ben daha bir ay 32 de diğerinde 43 de sora 28 sora 73 de adet olurken hangi düzen abi aloo ha bi de 28 de bi olsam arada o iki hafta iki günde ayarlar kocamı kandırırım da yani bak şimdi 50 deyim, adet sorası 15. Günden başlayıp 60. Güne kadar 6 hafta kandırıp eşiyle ikigğnde bi görüşebilen varsa tebrik ederim. İlla biri yorgun argın kavgalı hasta veya şehir dışında oluyo. Sora ah o dönem miydi kaçtı mı etti mi yine ruhum daraldı

Merhabalar benide araniza alirmisiniz bende nisan ayindan umutlu olanlardanim bi oğlum var rabbim bağışlasın 24 aylik olucaz ikinciyi istiyoruz kismetse

E
Ewt cnm ilk günden ateş takibi yapmalısin ben oglumda ateş ovulasyon testı ile hamile kalmıştım hayırlısı stres en büyük düşmanı bu isin en önemlisi ise hayırlı ise olsun hayırlı evlat nasip etsin ins

Valla burda bi arkadasım37 yaşında, ilki sezeryandı , 10 aylıkken oğlu ikinciye gebe kaldı. İkinciyi epidural normal doğurdu kafası da kocamanmış, epidural almış ama yine de izin vermişler ve 42. Haftada falan doğurdu . Ben çok şaşırdım bi kere 35 üstü ve 2 sene es vermeyip ilki sezeryan olan bi annenin gebeliği riskli gebelik sayılmıyor mu yav?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…