- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.721
Ben onu yapamam mümkünatı yok. Ben ovulasyon kiti her hafta doktora gidip yumurta takibi veya kanda lh baktırma gibi çılgın adımlarla hırs yapmıştım 4-5 ayın sonunda delirip herseyi fırlatıp atmıştımE
Ewt cnm ilk günden ateş takibi yapmalısin ben oglumda ateş ovulasyon testı ile hamile kalmıştımhayırlısı stres en büyük düşmanı bu isin en önemlisi ise hayırlı ise olsun hayırlı evlat nasip etsin ins
Ya stres düşmanı diyosun da ben hala ne dostu çözemedim. Ben oğluma gebe kaldığım ay boyun fıtığı sebebiyle boyunlukla yaşıyordum acıdan ağrıdan ölüyordum, o sebeple akupunktur a gidiyordum tedaviye. Bir de neuroformata gitmiştim bi seans. O ay kalmışım gebe, acaba o neurofotmat mı rahatlatmıştı ki beni yaaE
Ewt cnm ilk günden ateş takibi yapmalısin ben oglumda ateş ovulasyon testı ile hamile kalmıştımhayırlısı stres en büyük düşmanı bu isin en önemlisi ise hayırlı ise olsun hayırlı evlat nasip etsin ins
@mervana8794 kandilin mübarek olsun kardeşim nasılsın iyisindir inşaallah?
Hayal Kocak hayırlı kandiller canım nasıl oldun varmı durumunda bi düzelme?
Hayhatun sen nasıl oldun canım bulantı devammı? Hayırlı kandiller...
Sanada hayırlı kandiller canım. Aynen bulantı devam edıyor Rabbim yardımcmz olsun
@Eneaciz hayırlı kandiller nasılsın kardeşim?
Ve diğer arkadaşlarım hepinize hayırlı kandiller...Rabbim cümleten dualarımızı kabul eylesin kimin ne sıkıntısı varsa gidersin
En güzeli sakin olmak sadece ovulasyon testı ile yumurtlama yi tespit ettim o gün yaptik o ay nasip oldu rabbim ol dediBen onu yapamam mümkünatı yok. Ben ovulasyon kiti her hafta doktora gidip yumurta takibi veya kanda lh baktırma gibi çılgın adımlarla hırs yapmıştım 4-5 ayın sonunda delirip herseyi fırlatıp atmıştım
Olabilir cnm gerçekten sakinlik ise yarıyor sabırla vede Rabbinden istemeyi bilmekYa stres düşmanı diyosun da ben hala ne dostu çözemedim. Ben oğluma gebe kaldığım ay boyun fıtığı sebebiyle boyunlukla yaşıyordum acıdan ağrıdan ölüyordum, o sebeple akupunktur a gidiyordum tedaviye. Bir de neuroformata gitmiştim bi seans. O ay kalmışım gebe, acaba o neurofotmat mı rahatlatmıştı ki beni yaa
Hakkaten nasip kısmet yaa o testi yapmasan da olurmuşEn güzeli sakin olmak sadece ovulasyon testı ile yumurtlama yi tespit ettim o gün yaptik o ay nasip oldu rabbim ol dedi
Evet bi oğlum var 28 ayı bitmiş valla
Hayirlisi olsun ne diyimHakkaten nasip kısmet yaa o testi yapmasan da olurmuşama benim gibi takıntılı insanlar kesinlikle yırtık prezervatifle fln kazayla gebe kalmalı hiç aklında yokken yani. Bidahaki doğumdan sora hiç korunmamayı düşünüyorum zaten gebe kalmıyosam kolay kolay
Oy masallahEvet bi oğlum var 28 ayı bitmiş valla
Yaaaa çok sevindim tebrik ederim canımCanım benimde bugün inanılmaz bel ağrım vardı. Regl tarihimde 23 Nisan ve Bu gün test yaptım çift çizgi. Kanda 57
Hayırlı Cuma’lar hayırlı kandiller herkese allah bu mübarek günde kimin ne duası varsa kabul eylesin gölünüzden geçenler olsun inşallah yar ve yardımcınız olsun allah. Kızlar benim en son bat Mart 31 bu ay ilk defa ovulasyon testini denedim bu arada 10 aylık evliyim bir tane kimyasal gebeliğim var doktora gittik her türlü test yapıldı hsg sperm testleri herşey normal yumurtalarda sıkıntı yok ama şimdi ovulasyonda takvime göre 14. Yumurtlamam lazımdı ama testte 2 gün önce oldu doktora gittim oda bir gün ilişki bir gün yatış dedi böyle durumla karşılaşan var mı ve ne yapmam gerek eşim ve ben herkes gibi çok istiyoruz
Sanki pecetede şimdi kan gördüm galiba düşük yapacakSen nasıl oldun canım
Düşük yapacam sanki moralim bozuk kan gördüm@mervana8794 kandilin mübarek olsun kardeşim nasılsın iyisindir inşaallah?
Hayal Kocak hayırlı kandiller canım nasıl oldun varmı durumunda bi düzelme?
Hayhatun sen nasıl oldun canım bulantı devammı? Hayırlı kandiller...
@Eneaciz hayırlı kandiller nasılsın kardeşim?
Ve diğer arkadaşlarım hepinize hayırlı kandiller...Rabbim cümleten dualarımızı kabul eylesin kimin ne sıkıntısı varsa gidersin
Ya canım senin çok sıkıntın oldu, tutacak bebek bu kadar zorlarmış annesi benim bildiğim ya. Belki sadece yoğun hormonlardandır. Bür arkadasımın daha 7. Haftada kanaması olmuştu progestan kullandı oğlu şuan 2.5 yaşında maşallah. Sıkma canını hersey olacağına varacakDüşük yapacam sanki moralim bozuk kan gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?