Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben onu yapamam mümkünatı yok. Ben ovulasyon kiti her hafta doktora gidip yumurta takibi veya kanda lh baktırma gibi çılgın adımlarla hırs yapmıştım 4-5 ayın sonunda delirip herseyi fırlatıp atmıştım

Ya stres düşmanı diyosun da ben hala ne dostu çözemedim. Ben oğluma gebe kaldığım ay boyun fıtığı sebebiyle boyunlukla yaşıyordum acıdan ağrıdan ölüyordum, o sebeple akupunktur a gidiyordum tedaviye. Bir de neuroformata gitmiştim bi seans. O ay kalmışım gebe, acaba o neurofotmat mı rahatlatmıştı ki beni yaa

En güzeli sakin olmak sadece ovulasyon testı ile yumurtlama yi tespit ettim o gün yaptik o ay nasip oldu rabbim ol dedi

Olabilir cnm gerçekten sakinlik ise yarıyor sabırla vede Rabbinden istemeyi bilmek

En güzeli sakin olmak sadece ovulasyon testı ile yumurtlama yi tespit ettim o gün yaptik o ay nasip oldu rabbim ol dedi
Hakkaten nasip kısmet yaa o testi yapmasan da olurmuş ama benim gibi takıntılı insanlar kesinlikle yırtık prezervatifle fln kazayla gebe kalmalı hiç aklında yokken yani. Bidahaki doğumdan sora hiç korunmamayı düşünüyorum zaten gebe kalmıyosam kolay kolay

Kızlar hayırlı geceler allah inşallah bu mübarek günde ettiğiniz bütün duaları allah kabul eder lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz

Düşük yapacam sanki moralim bozuk kan gördüm

Düşük yapacam sanki moralim bozuk kan gördüm
Ya canım senin çok sıkıntın oldu, tutacak bebek bu kadar zorlarmış annesi benim bildiğim ya. Belki sadece yoğun hormonlardandır. Bür arkadasımın daha 7. Haftada kanaması olmuştu progestan kullandı oğlu şuan 2.5 yaşında maşallah. Sıkma canını hersey olacağına varacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…