- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.741
Yok canım geçen ay kullanmıştım sadece geçen ay 3 tane yum oluşmuş demişti estrofem duphastan kullanmıştım. Bu ay ara vereyim dedim. Doktorum da klomen bir sonra ki ay da etki gösterir demişti. Ama işi sıkı tuttuk ayıptır söylemesi. Sadece bir kez tahmini yum tarihindehYaaaa çok sevindim tebrik ederim canıminşallah güzelce artar değerin klomen kullandın mı yine bu ay?
Önce devlette bir dr a gittim yumurtlama dönemindesin dedi.Yok canım geçen ay kullanmıştım sadece geçen ay 3 tane yum oluşmuş demişti estrofem duphastan kullanmıştım. Bu ay ara vereyim dedim. Doktorum da klomen bir sonra ki ay da etki gösterir demişti. Ama işi sıkı tuttuk ayıptır söylemesi. Sadece bir kez tahmini yum tarihindeh
Anladım canım çok sevindim yaYok canım geçen ay kullanmıştım sadece geçen ay 3 tane yum oluşmuş demişti estrofem duphastan kullanmıştım. Bu ay ara vereyim dedim. Doktorum da klomen bir sonra ki ay da etki gösterir demişti. Ama işi sıkı tuttuk ayıptır söylemesi. Sadece bir kez tahmini yum tarihindeh
Adetlerin düzenleyse bir gün dolu bir gün boş olsun. Benim öyle oldu canım istersen özelden takvimi atabilirimBata 2 3 gün kaldı .Ateşim yüksek seyrediyor diye sevindim ama erken gebelik testi yaptım az önce net bir tek çizgi. O kadar da ovulasyon testi yaptım, tam o günleri değerlendirdik ama.
Olur canım sağol bir bakayım.Adetlerin düzenleyse bir gün dolu bir gün boş olsun. Benim öyle oldu canım istersen özelden takvimi atabilirim
Canım doktora gittin mi tüm herşeye baktırdın mıOlur canım sağol bir bakayım.
Adete kadar iki günde bir olmadı 13 15 19 oldu sadece. Ay her ay ağlıyorum. Bir zamanı mı var acaba diyorum.
İnşallah ya moralim çok bozuldu görünce tüm uykum kaçtı ağrı sızı kramp yok bilmiyorumYa canım senin çok sıkıntın oldu, tutacak bebek bu kadar zorlarmış annesi benim bildiğim ya. Belki sadece yoğun hormonlardandır. Bür arkadasımın daha 7. Haftada kanaması olmuştu progestan kullandı oğlu şuan 2.5 yaşında maşallah. Sıkma canını hersey olacağına varacak
Allah yardimcin olsun canim. Inşallah bebeğin seninle kalir duamiz seninle canimİnşallah ya moralim çok bozuldu görünce tüm uykum kaçtı ağrı sızı kramp yok bilmiyorumdua edin lütfen iyi olsun hafta sonu doktor da gelmedi
Tesekkur ederim canım Allah razi olsunAllah yardimcin olsun canim. Inşallah bebeğin seninle kalir duamiz seninle canim
Düşük yapacam sanki moralim bozuk kan gördüm
10 gun once bakti rahme yumurtaliklara sorun yok dedi. Zaten 1 sene once dusuk yaptim. O ilk denemede tutmuştu .Bir sorunumuz yok. Ama neden tutmaz anlamis degilim 4 aydir.Canım doktora gittin mi tüm herşeye baktırdın mı
Merhabalarbenide araniza alirmisiniz bende nisan ayindan umutlu olanlardanim bi oğlum var rabbim bağışlasın 24 aylik olucaz ikinciyi istiyoruz kismetse
Kızlar hayırlı geceler allah inşallah bu mübarek günde ettiğiniz bütün duaları allah kabul eder lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz
E doktor ne diyo sebep neymiş10 gun once bakti rahme yumurtaliklara sorun yok dedi. Zaten 1 sene once dusuk yaptim. O ilk denemede tutmuştu .Bir sorunumuz yok. Ama neden tutmaz anlamis degilim 4 aydir.
Oncelikle Rabbim gonlune gore versin.Bata 2 3 gün kaldı .Ateşim yüksek seyrediyor diye sevindim ama erken gebelik testi yaptım az önce net bir tek çizgi. O kadar da ovulasyon testi yaptım, tam o günleri değerlendirdik ama.
Sogan kürü ictim. Zaten ona yaniyorum. O kadad ictim onu fayda etmedi. Var normal gebelik testim de onu d adet gecerse yaparim diye dusundumOncelikle Rabbim gonlune gore versin.
Pazartesiyi bekle normal ucuz testlerden al.
Erken gebelik testlerinde yanilan cok oluyo.
Eger bu ay adet olursan da once sogan kuru sonrada incir kuru yap.
Bir sorun yok daha erken zaten dedi.E doktor ne diyo sebep neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?